ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
bih, samo da zamuljam
poluloptu od plazme i veceram 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Frljate se sa brojkama 8, 10, 12 i to sve za jedan dan.Pa ja ne bih mogla da razgledam tolike torte a kamo li da ih napravim. Uvek i svugde vas hvalim kako ste vredne i sposobne (verovatno sam i samom Bogu dojadila) jedino mije žao što i nagrada uvek nije adekvatna, ali će i to jednom da se dovede u red. 
) ali i dvoje dece, rucak, peglanje, nabavka , bazen, muz (i ono sto se podrazumeva sa njim
), shooping, kafa sa drugaricom , igraonica, park , kej, nedeljno obidjem moje roditelje, njegove ..... ma za mene i previse
, da je drugacije nest od navedenog bi ispastalo a to ne dolazi u obzir 
Ja se tebi divim, super je kada od ovog posla ne zivis i mozes sebi da napravis ogranicenje i naravno da uz sve ostalo je i ta cifra 5-6 PUNO!!! I to takvih torti i figurica kao sto su tvojea ne, ne, ne,ne..... plafon 5,6(mislim nedeljno
) ali i dvoje dece, rucak, peglanje, nabavka , bazen, muz (i ono sto se podrazumeva sa njim
), shooping, kafa sa drugaricom , igraonica, park , kej, nedeljno obidjem moje roditelje, njegove ..... ma za mene i previse
, da je drugacije nest od navedenog bi ispastalo a to ne dolazi u obzir
![]()
Kod mene sve, ali bukvalno sve od toga sto si nabrojala ispasta
, ni rucka nema, pasteta, pavlaka, paradiz, paprike se jedu po citav dan
i to jos ovaj moj lala ne priznaje rucak bez supe
al sve cesce dobije onu iz kesice a la baka
no vazno je da se ne buni 
, to mi je najlakse i najbrze, jedan dan je skuvam i onda svaki dan zakuvam i eto ti supe za 5min. Ali glavno jelo, to obicno su endeljom kod jedne ili druge babe i onda dobijemo sta je ostalo od rucka, to klopamo u ponedeljak, e sad, za utorak jos i stignem napraviti nesto sto je za dva dana, ali onda su cetvrtak i petak kriticni. Prije nego sam se ovim bavila stalno sam nesto novo isprobavala, rolovala meso sa svim i svacim, punila pilice ma bas sam uzivala u tome, crveni kupus na razne nacine, pa neke od povrca pljeskavice, zapecene tikvice, patlidzani u rerni, sta znam, sad samo ono najjednostavnije i da sto manje grije kucu, i naravno da je za DVA DANA.
Sada i to znam, pa vise necu ni praviti musaku, jer vazda sam je pravila u vecoj tepsiji da bude i drugi dan rucak. Svi je volimo, ali od sada samo kada su dvije porodice na rucku, da se pojede isti dan
,kod mene neka ocajna zivotna faza,pa ni ne izlazim ovde.....ali mislim na vas

Zato se slabo i javljam , prozujim i ovde i na fb , sve u trku ... a uskoro će i škola ...
i sve obaveze koje dolaze s njom
Fališ !
Zato sam sada kao samlevena...
Samo da se zna, za ove muke oko figurica nisam ja kriva, nego se proculo da moja simbioza to SUPER radi, pa eto, uhvatili je sada i njeni somborci u masinuTri pune nedelje a biće sad i četvrta imam neke torte i figurice radnim danima
Ma kakav crni nervni slom, vidis da je Boskic uletio u pravi cas, sada neka ima pocasno mjesto u kuhinji. A vi za koji dan na brckanje pa da te ne cujemo, ne vidimo do septembraJa ni ne kukam ovde, samo Daci na fb i telefonom, ali na ivici nervnog sloma.

Devojke,samo da vas pozdravim i posaljem poljubac,kod mene neka ocajna zivotna faza,pa ni ne izlazim ovde.....ali mislim na vas
![]()
Ma kakav crni nervni slom, vidis da je Boskic uletio u pravi cas, sada neka ima pocasno mjesto u kuhinji. A vi za koji dan na brckanje pa da te ne cujemo, ne vidimo do septembra![]()

mislim da bi mi znatno olaksao posao......
cure, treba mi postupak ili kako vec vi pravite tortu u obliku miki maus glave![]()
ja pravim okruglu tortu pa dodam okrugle usi....a tamo u predelu brade samo malo tu okruglu tortu nozem odsecem da dobijem taj oblik koji treba....ili pecem kore na iscrtanom papiru, znaci odmah i glava i usi zajedno......