fondantorte
Primećen član
- Poruka
- 857
Ja citav dan se nesto nerviram jer mi toliko zahtjevne fazone salju da im radim i da cu da izludim totalno, pa se neka predomislila pa mi zeznula vikend kada sam mogla najlakse da se organizujem za putovanje za Bg da se druzim sa kumom iz Kanade i tako, kompletno sam nervozna.
Evo, juce bila zena, treba joj 20 mafina, odabrale stalak i sve zivo, tortu i tako to, trajalo je to trajalo i sada mi slaje poruku moze li nesto drugo, gore da bude spratna varijanta ali da bude isto u okviru te torte od 3,5kg, UH!!!!
aaaah pa ti si moj covek i ja ceo dan pravim gospodina kragera i lavala (valjda dobro napisah) nista gluplje, dosadnije i smorenije mi nije dugo naruceno a vise mi je preko glave tih lego figura
, a moji decaci eeeeee oni su vristali od srece kad su posle kupanja ugledali moje figure i u glas povikali "ja zelim to za rodjendan na mojoj torti jeeeee"
a ja se nadam da ce se predomisliti do oktobra 

. U subotu kvrcnula tanjir od arkopala, pola se odlomilo i palo na nogu. Dve usivene rane na nozi, jedna rana na prstu u zavoju.... Jedva sam zavrsila dve torte za nedelju.. Sad sam na bolovanju a ni torte ne mogu da primam min.naredne dve nedelje.
salim se, zelim ti brz oporavak....ja sam neki dan skrsila casu, veliki tanjir i dva manja, ona za kolace, sve u nekih pola sata.....bas me bilo krenulo....sreca pa sam otisla na spavanje jer bih ostala bez pola kuhinje.....
Samo da još ne zahladi da mogu bar po jednom da ih obučem.
samo jednu..
A u to sve moram utrpati i odlazak u Petrolend jer sam deci obećala još početkom leta , a kod nas u kući kad se nešto obeća ( naročito kad mama obeća ... )