ladyns
Aktivan član
- Poruka
- 1.328
Jbg Daco bas mi je zao.....znam koliko je u ovom nasem poslu lepo pobeci od svega bar na dva dana...prosto da nisi u kuci i ne mislis uvek o istim stvarima....ja ne zelim narednih deset dana torte da vidim ni na slici.......
E kako taj glupi marfi uvek udesi kad se covek lepo organizuje i isplanira...ali neee mora on sve da pokvari......tako je i meni sjb druzenje kod Zd.....e sto bi ga posteno isprebijala samo da mogu.....
Ja se odjavljujemn do daljnjeg...ljubim vas sve pa se cujemo kad se vratim sa mora.....ako upecam tamo negde net eto me na cosetu da vam mahnem iz grcke......
E kako taj glupi marfi uvek udesi kad se covek lepo organizuje i isplanira...ali neee mora on sve da pokvari......tako je i meni sjb druzenje kod Zd.....e sto bi ga posteno isprebijala samo da mogu.....Ja se odjavljujemn do daljnjeg...ljubim vas sve pa se cujemo kad se vratim sa mora.....ako upecam tamo negde net eto me na cosetu da vam mahnem iz grcke......

. I ja sam u ponedeljak počela da radim, posle bolovanja, pa baš teško pada... Za petak dve torte sa šlagom, iscrtavanje crtanih junaka..biće gužve. Ja radim do 15h a dolaze po tortu u 16 i 17h.. A sa šlagom ne mogu prethodno veče da crtam jer tamnije boje ofarbaju svetlije...Nekad me baš smori to bockanje..

...pratim redovito šta se dešava, ali u putu pa se nestignem javit svaki put...sutra škola počinje pa ove silne pripreme...neznam da li mi je draže kad su praznici ili kad se već svi vratimo u kolotečinu...samo znam da ovo izludi...šaljem Vam veliki 
Nisam znala kome ću da predajem, a onda mi se pokvario laptop tako da sam ceo vikend provela uz laptop pišući pripreme i planove.