Daca_Su
Ističe se
- Poruka
- 2.734
Ja u figuricama citav dan, pravila svakakve oblike od one rizine mase sa bombonama, sova u subotu, pa danas patkice, autic i neku kucicu za pcele. Nego, nesto mi se ovaj put cudno ponasala ta masa, bas ne znam u cemu je fazon, u subotu sam da cu sve te oblike zavrsiti, medjutim nisam uspjela. Znaci napravim prvo jedan oblik i ostane mi toga, ali odmah sam primjetila da je nekako cvrsce nego sto je bilo kada sam tijelo medvjeda pravila. A od ostatka da se ensto jos napravi, nije bilo sanse, riza pocela sve da se onako runi, raspada, pomislim, mozda je malo bombona, dodam, ali nije vrijedilo, odmah se skamenilo i bilo krto, pa se samo lomilo. Tako da su od te smejse ostatke djeca pojela, danas sam pravila novu i sve odmah potrosila za patkicu, falilo mi za ostalo. Sada upravo zavrsila i autic i kucicu, bilo je OK. Kao da se ono mozda pregrijalo, kao da ne ispeklo, a ne samo otopile bombone.
I stvarno mi se to nesto sve cesce desava, frka mi kada iz prve nesto pravim, ali ono ispadne super, kada opet treba to isto, ne ide pa ne ide...
I stvarno mi se to nesto sve cesce desava, frka mi kada iz prve nesto pravim, ali ono ispadne super, kada opet treba to isto, ne ide pa ne ide...
ako za deset sekundi ne oblikujem, a nema sanse, ono ko kamen....a ulepila sam i sebe i citavu kuhinju, ma strasno,.....vise nisam ni pokusavala 

, a za Vas 

ali ona gospodja iza njega mi je ipak sladja i puno zahtjevnija, barem je to moje skromno misljenje
. Koliko bi onda ona kostala kod te koju si pitala, kosa, krila, crtanje cetkicama po tijelu, o licu da ne pricam, po meni je brat bratu bas zahtjevnija od ovog crnog lika, da se ne naljute postovaoci Stars wors-a. Ili je ona mozda tako rekla ako je to torta za predstojeci vikend, pa se naplacuje kao narudzba u zadnji cas (sto je naravno kod mene ces slucaj, ali napaltim isto ako da je mjesec dana ranije naruceno) Jasam pitala zene koje rade samo figruice, da li Brg ili NS, sve su strasno zauzete i po mjesec-dva unaprjed se treba naruciti i to brdo figurica da bi im se uopste isplatilo slati za drugi grad
ma kad su nam deca zdrava i nama je sve potaman.....
, emotivno rastrojena zbog pucanja hormona u trudnoci odande zapalim u poresku upravu gde su me prebacivali iz kancelarije u kancelariju i na kraju zavrsim kod neke matore inspektorke jer sam insistirala da me primi neko ko nesto zna i moze‚i kod nje sam uspela da zavrsim neko resenje koje se ceka par dana odmah sutradan jer su moji slepci uplatili za 3 meseca doprinose pod mojim pritiskom i svakodnevnim molbama. Produbili smo temu ali moram i ovo da ispricam. U poreskoj me prvo primi jedna mlada lepa inspektorka i gleda me onako tugaljivo i kaze na zalost iskreno i prijavu dole da podneses neces dobiti nista, svega mi na svetu ona tako ladno i doda jos, ali zato sa zenske strane mogu da ti dam savet, trudnica pred porodjaj i 40 dana nakon porodjaja se smatra ne uracunjivom, tako da radi licnog zadovoljstva mozes isamarati nadredjenog i da zakonski ne odgovaras ha ha ha. Eto moj ozbiljan problem je otisao na salu i sprdnju, ne moram da kazem da sam uplakana izasla odatle i da sam overila knjizicu 2 dana pred porodjaj. Nemam puno poverenja u te inspekcije i svi su oni potkupljivi, ali cu svakako nekog advokata angazovati da vidim sta moze.