Pusto ovde danas. Laku noć vam svima želim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
danas je nase drustvo.....
...
jaooo daaa nocas da nafilujem svarcvald tortu a moj muz umesto slatke pavlake kupio slanu, onu za jelo i soseve.....a lepo sam mu napisala slatka....kaze sto me nisi upozorila da ima i slana.......
![]()
pogotovo taj deo "sto me nisi upozorila" Ja pisem i marku i gramazu, ma duze mi treba spisak da ispisem, nego sama da odem i kupim! Biser je bio pre neki dan, kupio sve, ja uvece pocela i pogledam, nema ovo, nema ono, kaze "kupio sam sve sto si napisala" Uzmem ja papir da proverim, kad ono covek nije okrenuo drugu stranu! Hahahahaha, sad stavljam i strelice, kad pisem sa obe strane papirica Ja uzivam.Dobar dan društvo!
Ja sinoć zaginula u društvu dragih ljudi koje dugo nisma videla, pa danas ceo dan ne mrdam...
Za sutra već imam druge planove... "red ovog, red onog" što bi se reklo.
Uživajte u neradnim danima!

Bilo bi lepo...Ja uzivam.
Ne radim do utorka
Tako da ima sanse da se vidinmo, ako upadnem izmedju tih tvojih redova![]()

Ako su proredjeni eto mene...meni treba malko vise mesta, jel?Bilo bi lepo...
Javljam kakvi su redovi... čim ih rasporedim![]()

Jeste popadale s nogu ?
Mene i dalje boli grlo 
Sada sam šlagirala neku tortu, i malo da virnem ovde, odigram slagalicu na fb, pa odoh u krevet.

a moj muz ce ti na to,ma garant je nesto zabrljao pa sad vadi fleke

Uvek u šali kaže da je tako jednostavnije za pamćenje, ako je vezano za neke datume..Pa kad ostarimo da ne bude kad ono beše, proleće.ma ne jesen...
ali ne dan zaljubljenih vec Svetog Trifuna, nasu porodicnu slavu...
bilo bi jos toga 
a sutra opet u akciju......