jaca_67
Aktivan član
- Poruka
- 1.010
Katice dobro kazes bas je tmurno vreme.Ja ustala da pijem kafu pa na posao .Moglo se jos spavati da obaveze ne zovu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nama je danas trebao da bude prvi radni dan posle raspusta i samo što sam otvorila oči jutros u pola 7, kad zvoni mobilni, zove koleginica da kaže da se vratim u krevet, ovi sa autobuske nisu smeli da pošalju djački autobus po decu, a kod nas je preko 80% učenika iz okolnih sela i putuju do škole, pa tako da danas ne radimo. Žao mi je sam te dece koja su verovatno čekala autobus jutros i smrzavala se jer većina nema mobilne telefone, a i ovi koji imaju kao da ih nemaju jer tao gde žive nema signala. Neki od njih pešače do najbliže stanice po 3 - 4km kroz šumu, a jedan dečak čak 6km. 
, juuuuu pa mi bas lencarimo ali samo jos ove nedelje, obecavam 

I ja! i ja! i ja!!Jutro ! Tmurno i ružno .... oću SUNCE !!!!!!!![]()
o kakvom vi leskarenju pricate ,sta je to .Jacko je ustao ranom zorom na trcanje ovi praznici ce mi doci glave samo mi se oci plave a sve ostalo je
mislim na trcanje oko stola pa vi stvarno pomislile da cu ja da trcim :
nisam blesava .Po ceo dan letim od stola do sporeta 

). Najbolje bi bilo da sneg padne i ni ne počne da se topi pre vremena. U mđuvremenu da ptari odrade svoje, da lepo može da se prođe svuda i da sve bude lepo, belo, čisto i uredno. Kad mu dođe vreme da se otopi, tih par dana bismo preživeli.
) i kad ga onako izbrljaju i uprljaju ... a kad počne da se topi pa one bljuzgavice
... o padanju sa krovova da ne pričam!
A i vreme mu je...

Nama je takodje stigla ta poruka, doduse malo drugacije srocena, ali od istih ljudi.
i srecan rodjendan.... 
Možeš ih zamrznuti, po nekoliko i koristiti za jelo, pite i sl.kad natasa vec spomenu kore od bjelanjaka da vam se pozalim sta mi se juce dogodilo. umutim ja 14 bjelanjaka sa secetom i dodam jabucni ocat tj sirce i stavim peci 3 korice 30 x 20 cm. pecnica normalno zagrijana sve kako kazu po propisu i sta se dogodi nakon nekih 15 min kore splasnule mislim ne splasnule nego SPLASNULE u papir tanki se pretvorile. e kad me nije srcani strefio. a da ih nisam radila do sad pa reko bi covjek mo\da sam nesto krivo uradila al se kako i uvjek radim
i ajde ja opet sve ispocetka al ovaj put odem u ducan po novo sirce umutim samo jednu koru da vidim da li ce biti ok, ovaj put sa 8 jaja i stavim je u pleh od pecnice 35x 30 cm i kakvu sam je stavila skoro sam je takvu i izvadila debela cc 2 cm ma super i odmah dqa se ispricam sto cu napisati velikim slovima ALI ZAR JE MOGUCE DA JE STVAR U OCTU ODNOSNO SIRCETU? Onaj iz prve ture je kupljen prije mozda mjesec dana jer ja taj koristim i za salate pa ga uvjek imam u kuci
i da odmah pitam posto imam 14 zumanjaka viska a novu totu tek u nedjelju radim sta da radim s tim zumanjcima koliko se i kako mogu cuvati?
Sa žumancima to, ipak ide malo teže.Možeš ih zamrznuti, po nekoliko i koristiti za jelo, pite i sl.

a sad odo da pravim jos malo figura