unchi
Domaćin
- Poruka
- 3.736
vici ako treba pomoc oko toga, sta te muci? ne uzivam jos
spremam plan i program putovanja za Bec..idemo u petak..a nesto pocela sa muzem da pominjem Grcku pa eto malo kafe na plazi nije na odmet..makar na slici 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vici ako treba pomoc oko toga, sta te muci? ne uzivam josspremam plan i program putovanja za Bec..idemo u petak..a nesto pocela sa muzem da pominjem Grcku pa eto malo kafe na plazi nije na odmet..makar na slici
![]()
ja evo ofarbala se....pa lagano pravim spisak sta treba uraditi pre puta, poneti i tako...popodne jos 2 torte da ukrasim, isporucim i ranom zorom odosmo i mi na mini odmor![]()
Pa ko je tebi pravio taj stalak? Ja imam onaj okrugli trospratni, čvrst, stabilan, mogla bih ja na njega da stanem.
mislićemo na tebe i navijatiHej, hajde kad budes imala kad (kad zavrsis svoju rodjendansku kapri tortu) mi slikaj stalak ali rasklopljen, jer svi slikaju i pokazuju sklopljene, meni treba KONSTRUKCIONO rjesenje da vidim akko da poslije vikenda popravim sta se popraviti moze, a u subotu se sjetite mene oko 3 popodne kad se bude montiralo u sali
Hej, hajde kad budes imala kad (kad zavrsis svoju rodjendansku kapri tortu) mi slikaj stalak ali rasklopljen, jer svi slikaju i pokazuju sklopljene, meni treba KONSTRUKCIONO rjesenje da vidim akko da poslije vikenda popravim sta se popraviti moze, a u subotu se sjetite mene oko 3 popodne kad se bude montiralo u sali
Hvala ti puno KatoJutro !
Princezo svaka čast na 50 kgtrebalo je to proći kroz ruke !
Daco , mislim na Tebe non stop jer ću i ja biti u takvoj frci za dve nedelje ! Drži se
Ostatak ekipe , ljubim Vas !![]()
Dobar dan, nigde nikoga, nemam kome ni da mahnem.Šta se radi? Kod nas je toplo, ali polako se spremaju oblaci i oseća sparina pred nevreme. Nadajmo se da neće nešto ružno da se desi.