o vlada
Primećen član
- Poruka
- 616
Ako je tek umesen sacekaj 30 min. da se ohladi, ili ako si pravila uvece, a figure radis ujutru rukama dobro umesi, razmeksaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se nikada nije skamenio za tako kratko vreme,nikad odmah ne pravim,ni posle par sati vec sutra ili posle dva,tri dana,tada bude taman da moze da se radi sa njim....Meni se skameni posle 10ak dana,mozda i malo vise....
Ju nisam se ni javila....dobro vece....![]()
Pa ti onda znaš nešto što ja ne znam.Nema šanse da ga razmekšam posle dva tri dana. Kada ga stavim u mikro, iznutra se razmekša, a spolja ostanu kao delići koji ne mogu da se umese...Treći dan bi mogao da posluži kao hladno oružje, a deseti dan bih mogla nekom da ga vežem oko nogu i bacim u reku da ne ispliva nikad.
![]()
Pa ti onda znaš nešto što ja ne znam.Nema šanse da ga razmekšam posle dva tri dana. Kada ga stavim u mikro, iznutra se razmekša, a spolja ostanu kao delići koji ne mogu da se umese...Treći dan bi mogao da posluži kao hladno oružje, a deseti dan bih mogla nekom da ga vežem oko nogu i bacim u reku da ne ispliva nikad.
![]()
Daca_Su:ali ja taj spoljni dio skinem nozem i to mjesim onako do besvjesti,
Daca_Su:jer ja fondan pravim onda kad imam slobodnog vremena.
Recite vi meni, kada hoćete da pravite figurice, kada umesite fondan? Uveče, pa ujutru radite? Ili ujutru, pa uveče pravite? Ili pravite posle par sati? Ja nikako ne mogu da utrefim.Ako mi je svež, bude mi premekan, pa se figurice sležu kao knedle sa šljivama. Ako mi prenoći,onda se skameni, pa kada ga stavim u mikro, ne bude dovoljno elastičan, nego mi se poznaje svaka crta na figuricama. A ona žena je pomerila rođendan za subotu, samo da stignem da napravim figurice.
![]()
Ili lepo kupis gotov fondan i mesis figurice sa gustinom...
Tako radi zena koja pravi figurice za Mali Princ, a svi znamo kakve su njihove figurice.. Provereno odlican metod rada...
Ili lepo kupis gotov fondan i mesis figurice sa gustinom...
Tako radi zena koja pravi figurice za Mali Princ, a svi znamo kakve su njihove figurice.. Provereno odlican metod rada...
Daca_Su:a kada su neke zahtjevne figurice tipa sirena, princeza, Winx
Ili je još zgodnije da kupim gotove figurice, i prblem rešen.
P.S. Fondan sam umesila. Ostavila ga da se ohladi, šta god vam to značilo, jer on dok ga ne umesim već bude hladan. Sada malo virim na net, pa ću da vidim šta će biti dalje.
Ma kako ti bude hladan vec kad ga umjesis, kad je vreo taj rastopljeni dio skinut sa ringle? Ne bude ni bas bas vruc umjesani fondan, ali bude onako mecav i topliji, pa se mora onako bas dobro ohladiti.
A ovo nikada neću ni raditi.Može vini Pu, medvedići, Pepa prasici, Nodi u autu, a te vile i sirene...neka fala...Pa ja sam domaćica, ne akademski vajar.
Ja kad pravim veće figurice u glavu i u stomak ( mislim od figurice) stavim po kuglicu stiropora . Em budu lakše em manje potrošim fondana . i naglasim da ne jedu ! A sve to zbog naših tortica od 2 kg .
![]()
Ovo sa stiroporom nije loša ideja. Jeste da ja ne pravim često figurice ali je ušteda u materijalu sigurno velika. Pa onaj moj traktor imao 0.5 tonehoću reći kilograma......