Ljudskom bezobrazluku nema kraja. Prošlog leta sam radila voćni sto za jednu svadbu i ja sam slike na kojima piše da sam ja radila izbacila na svoj sajt i na fb, a malopre vidim fb-u, na strani restorana gde je svadba bila, slike stola, sve do najsitnijeg detalja, naravno nigde ne piše da nisu oni radili. Isto tako imaju i slike prostora, a provereno znam da njihova sala ne izgleda tako i da su dekraciju za tu svadbu radili ljudi iz Zaječara, naravno ne piše ni to. A vlasnica tog restorana je prošle godine preprodavala moje torte za duplo veću cenu, npr. pozove me i kaže da im treba torta za rodjendan, ja naplatim 2500 din, a ona je posle naplati 5000. I to sam saznala kad se desilo da su ljudi kojima je ona naplatila tortu 5000 hteli da dodju kod nas da se dogovore za još neko slavlje, pa je ta gazdarica zvala i rekla da im ne naplatimo manje od 5000 jer je ona toliko uzimala za naše torte?! Mi smo naravno ljudima naplatile kao što i uvek naplaćujemo. Problem je što je to jedini veći restoran kod nas pa i pred toga kako rade, ljudi ipak moraju tamo da organizuju svoja slavlja.