tenesa84
Aktivan član
- Poruka
- 1.381
hahaa mozda je malo isuvise divan,a?
pored sporeta i rerne je mlooogo toplo..a ne pali mi se klima jos![]()
E bice i meni isuvise divan sad kad upalim rernu....
Al pre podne sam malo pobegla od kuce pa mi bilo lepoooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahaa mozda je malo isuvise divan,a?
pored sporeta i rerne je mlooogo toplo..a ne pali mi se klima jos![]()
Ljudskom bezobrazluku nema kraja. Prošlog leta sam radila voćni sto za jednu svadbu i ja sam slike na kojima piše da sam ja radila izbacila na svoj sajt i na fb, a malopre vidim fb-u, na strani restorana gde je svadba bila, slike stola, sve do najsitnijeg detalja, naravno nigde ne piše da nisu oni radili. Isto tako imaju i slike prostora, a provereno znam da njihova sala ne izgleda tako i da su dekraciju za tu svadbu radili ljudi iz Zaječara, naravno ne piše ni to. A vlasnica tog restorana je prošle godine preprodavala moje torte za duplo veću cenu, npr. pozove me i kaže da im treba torta za rodjendan, ja naplatim 2500 din, a ona je posle naplati 5000. I to sam saznala kad se desilo da su ljudi kojima je ona naplatila tortu 5000 hteli da dodju kod nas da se dogovore za još neko slavlje, pa je ta gazdarica zvala i rekla da im ne naplatimo manje od 5000 jer je ona toliko uzimala za naše torte?! Mi smo naravno ljudima naplatile kao što i uvek naplaćujemo. Problem je što je to jedini veći restoran kod nas pa i pred toga kako rade, ljudi ipak moraju tamo da organizuju svoja slavlja.![]()

A isto tako me je skoro zvala žena koja relativno kratko radi torte da me pita koliko sam naplatila tortu nekim ljudima (inače gastarbajterima) koji su prvo pitali nju, a ona im tražila 200 evra samo za rad za tortu za 100 ljudi, a da oni kupe cvetove, mladence i ostalo pošto ona to ne pravi i naravno da joj oni donesu materijal. I onda je još mene napala zašto radim za iste pare ljudima koji žive u Srbiji i gastarbajterima kad ovi drugi zaradjuju mnogo više?! Pa šta ima veze ko koliko zaradjuje, i ti ljudi mnooogo rade da bi zaradili. Ja sam se toliko zbunila kad je žena počela da priča da nisam znala šta da joj kažem.
Pozdrav za Vas! 
Dobar dan JacoPozdrav za Vas!
Daco kako si danas? Jel te manje bole ledja?

Bili smo danas na Paliću a , a Dace nigde ! Dacooooo , gde si ? Al nema veze , neka si se malo i odmorila ! Ali kad opet dodjem na tu stranu , ako me ispališ
Šalim se ...biće dana , blizu smo ! 

JLepo mi se namestilo : dva dana bez firme i malo tortica ove nedelje .Bili smo danas na Paliću a , a Dace nigde ! Dacooooo , gde si ? Al nema veze , neka si se malo i odmorila ! Ali kad opet dodjem na tu stranu , ako me ispališ
Šalim se ...biće dana , blizu smo !
![]()
sta da radim! 
Dobar dan, šta se radi, nigde nikoga. Ja bila malo na terenu ranije jutros, da izbegnem vrućinu, jer i danas treba da bude oko 30.

deca danas upala u istu smenu pa sam iskoristila priliku da zavrsim neke figurice ovaj betmen me izluuudeo