KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar danac svima!! I ja sam danas blago neuroticna...posle 3 dana i 2 noci nespavanja zbog 3 torte, 1 pepeljara torte koju je svaki konobar krenuo da isprazni i keteringa za 30 osoba, ja nemam nijednu sliku!!!! Zaboravila sam u tom haosu da slikam!! Sad jurim neke od gostiju da vidim ima li neko makar jednu sliku!!! Buuuuaaaaaaa.....:dash::dash::dash:

I ja da se prijavim da sam umorna, umorna, umorna...
Prosli vikend, tacnije sad vec predprosli je pored svih torti sve zavrseno sa tortom i slavljem rodjendana moje kcerkice, pa onda odmah pripreme za predstojeci vikend.
Evo, sad je i on prosao, noc subota na nedelju nisam spavala, a i one 2-3 noci prije sve nesto oko 2-3h sna i sad sam crknuta bas, bas. Nesto mi sve to teze i teze pada, mislim na takav tempo

Dobar dan svima! :cao: Ja sam konačno juče, posle nedelju dana, dobila punjač za lap-top. Doduše sama sam kriva što sam bila bez njega jer sam ga zaboravila kod sestre, a ona nikako da nadje vremena da ga pošalje... A tih nekoliko dana sam poludela jer ništa nisam mogla da završim bez lap-topa jer kod nas na fakultetu ni na konsultacije ne možeš da odeš ako se ne najaviš, seminarski mi stajao do pola završen, svi zadaci u kompu... Užas!!! Ali sad konačno mogu da krenem sa završavanjem svih obaveza. :cistinaocare:

SKRIVANJE DOKAZA
Jedna žena koja je članica kluba ljudi koji drže dijetu, ispričala je svojim kolegama kako je preko vikenda napravila omiljenu tortu, i kako su članovi njene porodice pojeli pola. Ona je onda iz frižidera izvadila tortu, pojela jedno parče, pa još jedno, pa još jedno... Dok nije ništa ostalo.
- Pa kako su reagovali kad su saznali da si prekršila pravila i pojela tortu? Jel su bili razočarani? - pitala je jedna žena iz kluba.
- Ma ne, nisu ni saznali! Napravila sam još jednu tortu odmah, pola pojela a pola ubacila u frižider na mesto gde je stajala stara - rekla je žena.

ovo moram pročitati mm :zcepanje:

Dobro veče drage moje. Mi bili na otvaranju izložbe akademslih slikara slovaka iz Vojvodine, koja je u Bratislavi, i sada sa jednim od učesika razglabamo ko, šta i kako. Svi muvaju ko kako stigne a mi obični se samo hvatamo za glavu, kako neko može da poliže kajmak na našem poslu i zaslugama. Ali, šta da se radi, takav je život.

Dobro veče!
Čitav dan kako uđem na temu i otvorim "prozor" da nešto napišem - obavezno se pojavi nešto što hitno moram da završim :zcepanje:.
Pošto sam poznati inadžija, evo me sad kod kuće da se na miru požalim na bolove u leđima... nemam pojma šta se dogodilo, tek leđa me tako lidački bole u nekim momentima (i položajima) da je to za plakati!
Najgore je što se namestim dobro pa zaboravim... I onda kad napravim neoprezan pokret - dođe mi da arlaučem.
I sad sam došla na mesto gde bar mogu da se iskukam ko' čovek! :zcepanje:

Dobro veče!
Čitav dan kako uđem na temu i otvorim "prozor" da nešto napišem - obavezno se pojavi nešto što hitno moram da završim :zcepanje:.
Pošto sam poznati inadžija, evo me sad kod kuće da se na miru požalim na bolove u leđima... nemam pojma šta se dogodilo, tek leđa me tako lidački bole u nekim momentima (i položajima) da je to za plakati!
Najgore je što se namestim dobro pa zaboravim... I onda kad napravim neoprezan pokret - dođe mi da arlaučem.
I sad sam došla na mesto gde bar mogu da se iskukam ko' čovek! :zcepanje:
Verovatno si napravila neki neoprezan pokret.Nema ti druge no da ideš lekaru.Sa bolovima te vrste imam iskustva, pa te zato i razumem.

Dobro jutro. Bože, kad se ustane nešto pre 3,00 šta sve mogu da stignem da uradim.Nafilovala 3 torte, oprala 2 mašine veša, napisala za Post expres adresnice, rasporedila robu po paketićima i sad sam na poslu.Još sam stigla da se našminkam u fulu.:manikir:
Na kojim li sam ja drogama?:think::think::think:.
Jedino što sam zaboravila da ponesem mleko i sad nema neskafice do 7,00 dok se ne otvori Pekabeta.Joooooj kako je daleko 7,00.:besna:

Evo slicica sa rodjendana moje Dunje
attachment.php

Mi se kulturno uzdižemo ova zadnja dva dana. Juče i danas smo bili na otvaranjima izložbi akademskih slikara. Sreli smo puno poznanika, popričali, videli divne, čudne i malo manje čudne slike. Sve u svemu, divan kulturni doživljaj. A sutra se ide na posao.

Back