KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zna Una crno mi je uvek u opticaju,samo moras proci kroz iskustvo vadjenja pampura bez vadicepa...a mo`s da biras od rakije razne sorte ljuta,meka,kuvana,sa`s visnje,orah,dunja,kajsija,drenjina,konjaci,vinjaci i sampanjci razni sorti:)

Drage moje, dobro jutro!
Hvala vam svima na cestitkama, moja Dunjica svaki cas ide da vidi svoje drugare sa torte, obozava ih, ja sam isto kao malo dijete bila zadivljena kad sam ih raspakovala i izvadila iz kutije. Marica (Torte od snova) iz Nisa mi ih je napravila fenomenalno, ma tako su slatke, lica su im original, stvarno ih radi vrhunski. Sad imam ispred sebe modele pa moram da "skidam" fazone :hahaha:

Dobro veče! Meni mama malopre donela kesicu sa semenkama kaktusa pošto ih obožavam. Ja sam malo smotana za cveće, pre par godina su mi se čak i kaktusi osušili ali prošle gdine mi je drugarica poklonila nekoliko i par komada mi kupila mama i uspela sam da ih ne ubijem. Nadam se da će i ovi da uspeju kad ih posadim, sam što nemam pojma ni kad ni kako da to uradim. :dash:

pomesaj zemlju sa peskom,ali da ima vise peska i onda par zrnaca stavi na to i blago pospi peskom.i zalij mlakom vodom(da bi pre krenuli).ja ih nisam nikada sejala,ali sam jednu slicnu biljku uspela da dobijem na taj nacin.i drzi ih obavezno na toplom suncanom mestu.e,tako.nadam se da ce uspeti

Dobro vece. Samo da vas pozdravim. Mi smo svi u kuci kolektivno bolesni, to se do sada nije desilo. Cak je i mene virus pokosio, dva dana skoro da nisam ustala iz kreveta. Sad i ja znam kako je to kada si bolestan, koliko god cudno da zvuci, mogla bih na prste jedne ruke da prebrojim moje prehlade. I dalje mi se manta, manta.

Back