ToniDelijeSever
Aktivan član
- Poruka
- 1.122
Ako nije tajna, koje ste najcesce pravili?Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nije tajna, koje ste najcesce pravili?Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.
Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.
pogledala,pobogu,pa iz aviona se vidi da nije jednih ruku djelo,u stvari lutala je kroz stilove kreirajući album,da malo ko može povjerovati da je jedna žena sposobna sve to da uradi,.........već sam o tome i pisala da samo sebi ide na štetu..........ne znam često kako bih i samu sebe iskopirala(bar bih ja primijetila razliku,detalj...),neko je ovdje jednom rekao,pa ću citirati "nisam štanc-mašina"..........tako da mislim da me ne bi uzrujalo da neko postavi moju sliku,ako misle da će tako zavrijediti pažnju i povjerenje mušterije,neka imJa to nisam ni primetila znam da su neke zene skidale po ceo moj album sa tortama ali za tu ljubicastu nisam nigde videla bas bi volela da znam ko je u putanju ako ti nije tesko posalji mi linkove
joj nemam pojma, nisam belezila ako naletim ponovo ili budem imala vremena da pogledam histori, odmah ti saljem
evo jedan link....mislim da ima jos par tvojih pored te ljubicaste ako ne gresim...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.103999919704375.4474.100002831025381&type=3![]()
Ju,ju,ju....ne moras da vices,tu sam...
Dobro jutro tj. dan....
Slabo,doslo lepo vreme pa treba da se pazi na liniju......spremam se da pravim strudle sa makom i orasima....a za ruckic,danas sarma,sutra r.corba,riba.....pa sta ti vise odgovara,biraj...
![]()
Ako nije tajna, koje ste najcesce pravili?
Ha ha ha, vidjela sam i ja babice juce i nisam mogla da vjerujem da je to stvarno pjesma za Eurovision, haos!!!
Uglavnom, ja nafilovah tortice za sutrasnje slavlje moje kcerkice rodjendana, juce je napunila 3 godine, ali sutra cemo slaviti![]()
Dobro jutro drage moje:
Upravo sam saznala da će naša Mamamaja2003, najverovatnije u četvrtak, na Prvoj TV biti u emisiji 'Dodji na večeru'. Nisam s njim kontaktirala ali za sve koje bi htele da uživaju u njenim kuvaskim umećima emisija se emituje radnim danima od 16 časova (vreme je promenljivo) a repriza je u jutarnjim satima i to oko 8 časova. Inače to je emisija u kojoj kuvari amateri spremaju kompletnu večeru za 4 druga učesnika u emisiji.
Jedva čekam da je vidim i uživam u njenim majstorijama.