KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pravim ja,odnosno pravila sam ih,međutim sada sve manje.Nema posla.Ubiše me kolači iz prodavnica od 300-400 dinara.

Isti je problem i sa tortama, bar kod nas. U prodavnicama prodaju smrznute torte za 1000 dinara, svuda ima i cvetića, slika, a u poslednje vreme pčeli da prdaju i fndan i sjajeve u prahu. I onda svaka žena kojoj nije bitno koliko dobro će torta da bude ukrašena, reši da je pravi sama ili ode kod onih koji joj naprave tortu i zalepe gotovu sliku, a onda naravno i manje naplate.

Ja to nisam ni primetila znam da su neke zene skidale po ceo moj album sa tortama ali za tu ljubicastu nisam nigde videla bas bi volela da znam ko je u putanju ako ti nije tesko posalji mi linkove
joj nemam pojma, nisam belezila ako naletim ponovo ili budem imala vremena da pogledam histori, odmah ti saljem

evo jedan link....mislim da ima jos par tvojih pored te ljubicaste ako ne gresim...
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.103999919704375.4474.100002831025381&type=3
pogledala,pobogu,pa iz aviona se vidi da nije jednih ruku djelo,u stvari lutala je kroz stilove kreirajući album,da malo ko može povjerovati da je jedna žena sposobna sve to da uradi,.........već sam o tome i pisala da samo sebi ide na štetu..........ne znam često kako bih i samu sebe iskopirala(bar bih ja primijetila razliku,detalj...),neko je ovdje jednom rekao,pa ću citirati "nisam štanc-mašina"..........tako da mislim da me ne bi uzrujalo da neko postavi moju sliku,ako misle da će tako zavrijediti pažnju i povjerenje mušterije,neka im ;)

Evo da se i ja javim nakon dugog vremena.
Hvala drugaricama koje su se raspitivale sto me nema.
Iskreno bila sam u guzvi a i nekako sam se sva osecala slomljeno i nije mi bilo do nicega.
Sada ce prolece pa cu valjda zivnuti.. Prosle subote sam iz cista mira pala na ulici kod Bitef teatra. Sva sam se razbila pa me sve boli. Hvala bogu pa nista nije polomljeno. Valjda su kosti bile zasticene debelim slojem salca :) eto i kilaza ponekad ima prednosti :)
Evo od jutros u 5 iscitavam propusteno a onda idem dalje na posao.
Zelim vam lep dan ida vam se desavaju samo lepe stvari

Ju,ju,ju....ne moras da vices,tu sam...:lol:
Dobro jutro tj. dan....:D
Slabo,doslo lepo vreme pa treba da se pazi na liniju...:lol:...spremam se da pravim strudle sa makom i orasima....a za ruckic,danas sarma,sutra r.corba,riba.....pa sta ti vise odgovara,biraj...:lol:

Dobro jutro ili dobar dan. Evo i mene posle sto godina, mada moram priznati virkala sam ja ovde i gledala vase predivne tortice, delila bone koliko sam imala, ali evo sada i da vam se javnem. Sela da popijem kaficu pa da nastavim dalje da radim, jednu torticu isporucila i sad malo da se druzim sa vama ..... ima li ko za kafu

Što se tiče Babuški, stvarno ne mogu da verujem da će one ići na Evrosong.Ali se sve bojim da će još pobediti, jer tamo što više liči na imbecila, bolje se kotira.

Nego Dacika, srećan Dunjici rodjendan, da je živa i zdrava.A i vi svi sa njom da mi budete srećni, zadovoljni i veseli.

Dobro jutro...Opet nigde nikoga!! No, dobro, navikla sam da caskam sama sa sobom!:D Bas sa nerviram...uh...Danima smisljam tortu za 1. rodjendan mog omiljenog, najsladjeg, najdrazeg...i za sada jedinog SESTRICA. I iz dana u dan menjam plan i to drasticno! I dosla sam do faze da je rodjendan sledece subote, a ja sam na pocetku...nista sto zamislim ili nadjem mi nekako nije DOVOLJNO DOBRO!! Da li je to tako sa svim tetkama ne znam...al znam da ja vec pocinjem da se nerviram...

Dobro jutro drage moje::bye:
Upravo sam saznala da će naša Mamamaja2003, najverovatnije u četvrtak, na Prvoj TV biti u emisiji 'Dodji na večeru'. Nisam s njim kontaktirala ali za sve koje bi htele da uživaju u njenim kuvaskim umećima emisija se emituje radnim danima od 16 časova (vreme je promenljivo) a repriza je u jutarnjim satima i to oko 8 časova. Inače to je emisija u kojoj kuvari amateri spremaju kompletnu večeru za 4 druga učesnika u emisiji.
Jedva čekam da je vidim i uživam u njenim majstorijama.

Dobro jutro želim svima. Kod nas bili juče izbori i sad sam gledala rezultate. Strašno, ma grozno, ne znam kako će biti, ali dobro nikako. Šta da se radi, to je volja naroda. A i dan je nekako nikakav, sav tmuran.

Daco, srećan rodjendan maloj princezi, nek je živa, zdrava i neka Vam svima donosi sreću i veselje.

Dobro jutro drage moje::bye:
Upravo sam saznala da će naša Mamamaja2003, najverovatnije u četvrtak, na Prvoj TV biti u emisiji 'Dodji na večeru'. Nisam s njim kontaktirala ali za sve koje bi htele da uživaju u njenim kuvaskim umećima emisija se emituje radnim danima od 16 časova (vreme je promenljivo) a repriza je u jutarnjim satima i to oko 8 časova. Inače to je emisija u kojoj kuvari amateri spremaju kompletnu večeru za 4 druga učesnika u emisiji.
Jedva čekam da je vidim i uživam u njenim majstorijama.

A jel snima u cetvrtak ili se emituje tada...posto je jedna moja poznanica ucestvovala, snimala je tih pet dana u avgustu, a emitovano je u januaru?!! Ja inace redovno gledam tu emisiju...

Back