KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovakvo cvece pravimo ja i moji prvaci...nije od fondana ali je slatkooo

P3071409.jpg
P3071408.jpg

Dobro jutro drage moje.
Nesić? Praznični? Ja ću uskoro da krenem na intravenozni nesić :D
Rado bih se družila ja sinoć sa Vama, ali dan mi je nešto kratak, a spisak obaveza na 2 strane. A obećala sam sebi da ću malo usporiti tempo...
Inače juče sam se dopisivala sa ovima iz pošte.Poslala sam jedan paket za Mladenovac, pa kako devojka nije bila tu, a niko nije mogao u njeno ime da ga preuzme, trebao je da mi se vrati.Ja pogledam na njihovom sajtu praćenje pošiljke i kad se nisam šlogirala.Vraćena pošiljka u Beograd da bi je sutradan poslali u Požarevac!!! Odgovore mi -GREŠKA! Prošli put, kad se jedan paket vratio kurir umesto da na obaveštenju napiše moje ime, napisao drugo ime, tj. one kojoj je bio upućen paket,da ga podign eu Beogradu, a žena iz Vranja. Blago meni sa budalama!

ladyns to isto kazem i ja, ali izgleda da se niko vise zbog toga ne uzbudjuje, ispade da je to normalno. Ja sam na jednom profilu videla da su kompletne albume poskidali i preneli kod sebe bez blama, i to ljudi koji rade godinama, sta onda reci za pocetnike.

strasno....ja jesam pocetnik, i nemam bas puno torti ali tako nesto nikada ne bih uradila, posebno mi je zapala za oko slika sa krstarice, ne secam se cija, secam se da je pisalo da je to prva torta sa fondanom da je pravila, mladenacka, mislim na tri sprata, ljubicasta, sa kornelija cipkom koja nije bas savrsena.....od ovih nasih boljih majstorica...cilence mislim...ima je bar na 5 profila
e sad me nije mrzelo da vidim album od cilence...jeste, njena je..., mislim da zena nije ni svesna koliko je kradu, strasno...

Poslednja izmena:
strasno....ja jesam pocetnik, i nemam bas puno torti ali tako nesto nikada ne bih uradila, posebno mi je zapala za oko slika sa krstarice, ne secam se cija, secam se da je pisalo da je to prva torta sa fondanom da je pravila, mladenacka, mislim na tri sprata, ljubicasta, sa kornelija cipkom koja nije bas savrsena.....od ovih nasih boljih majstorica...cilence mislim...ima je bar na 5 profila
e sad me nije mrzelo da vidim album od cilence...jeste, njena je..., mislim da zena nije ni svesna koliko je kradu, strasno...

Ja to nisam ni primetila znam da su neke zene skidale po ceo moj album sa tortama ali za tu ljubicastu nisam nigde videla bas bi volela da znam ko je u putanju ako ti nije tesko posalji mi linkove

Back