PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Dobar dan 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ako ako 

punimo 3 godinice, ali za cetvrtak je planirana proslava, jer tad je zakazno i krstenje!!! i tako sad, pripremamo sve za tortice! svasta sam zelela, i pocoya, i ben-a i holi,,, ali on to ne zeli!!!! on njih voli (tako kaze) ali su oni RUZNI!!! a ono sto on hoce i zeli na svojoj tortici, i oni koji mu nisu ruzni su: SVINJEEEEE!!! moj strahi definitivno nema ukusa
pre dva meseca je rekao da zeli PEPU na torti, i zelja mu se do dan danas nije promenila... Bas je odlucan nema sta, i stoji iza svoje reci, to je jedino sto je dobro u ovoj prici i zelji 

) Hvala ZD 
))

Srecan rodjendan sincicu! Puno srece i zdravlja mu zelimo!))
![]()
sve najlepse

) iako ga moj sin ne zeli na torti,,, dodao je pored prasica (oooobavezno da budu na izletu!!!) da zeli mecu Tesi, Nodija,Cupka, Gegavog... pa cemo videti kako cemo se iskombinovati, ja sam mislila da to potrpam u neki vozic kao sto je mamamaja...
I sto je zanimljivo, i njen sincic je tad punio 3 godinice! Eto, valjda su tom dobu neodlucni, i sve vole,,,iako im nisu svi lepi 
ima li koja od vas da mi pozajmi ili da idem do prodavnice
(smejem se jer oni koji me znaju znaju da je to za mene ranoooo
)ali nemam vremena da pisem! Jer mi je sincic rekao da mu fale Pepini drugari!!! 
bas me boli kicma!

Sinoc prosla ponoc, ja mu cestila rodjendan, a on otisao kod devera i kaze mu: "Cica, zurka, zurka,,pusti muziku!!" 

Ne zalim se, jeste malo preterao ali polako stici cu, imam jos sutra fore a onda nastupam sa pravljenjem tortica, predjela itd... Mada, ko zna,, mozda od sl.godine cu imati i ja vise posla pa ce biti bas to isto "Sine, na brzaka smisli sta je najlakse"
Odoh malo pored grejalice, pa opet na radno mesto 

,garfildov dvosed,policu i tv 

Ja malko "zabusavala"pa sad ne mogu da se nacitam sta sam sve propustila
Srecan rodjendan velikom momku.A tako je i kod mene kuci ,kad god krenem nesto da pravim,ove moje me spopadnu"jel to za nas?jel to za nas?"a sta ce duse male,kad vole slatkise..
JA sam bila sokirana!
odakle ona zna sta je za mene uzivanje a sta gubljenje vremena?zar Da?
pri tom,da skratim pricu,ona voli da su kvalitetni ,a placa 650 din/kg (i to joj neka pravi ispod cene,inace je za ostale skuplje)