KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
postolje lux-3 nivoa.jpg

Ko ce da popuni ovo postolje? :)

čestitke na ovim divnim uspjesima i dešavanjima.Hvala svima na pohvalama i čestitkama za naš rođus............Pisalo se o nedaćama vezanim za ovaj posao i ljude s kojim sarađujemo,o tome bih tek imala šta da piiiisssssssssssssem,ali ništa što već nije spomenuto,otprilike kroz slične situacije prolazimo,pa mi nekako lakše,jer vidim onda da nije do mene,koja najčešće iz pristojnosti ne zna reći NE onima koji su ponekad i bahati jer misle da za svoj novac mogu kad hoće i šta hoće poručiti,kao da imamo čarobni štapić koji će to u trenu srediti............ali ono što ovih dana ponajviše zaokuplja moju pažnju je Sajam,primila sam se,baš,baš................sve je do mog dragog koji ne znam da li će dobiti taj sl. dan,pa da krenemo put BG

Evo samo da vam pozelim laku noc, ja sam zavrsila za veceras, a figurice jos nisu gotove, ostavila sam ruke za kraj, jer ce polozaji biti razliciti, neko ce se grliti, neko od ovih sto stoje ce nasloniti ruku na rame ovih koji sjede i tako! Uh, ne smijem koju soljicu kafe zaboraviti da ovi koji sjede ne sjede dzaba, pa i kriglu pive :-)
Ako oni moji stolovi budu stajali cvsto i stolice budu drzale figurice bice dobro, sve mi je to nesto klimavo i tanjusno
OTISLA SAM!!!

Čestitke svima.
I za položen nemački, jer upravo vodimo moja mezimica i ja rat protiv nemačkog jezika.Šalim se naravno, ja ne znam 3 reči na nemačkom , a ona je sad dobila u V drugi strani jezik-nemački.Ali srećom ima moj kolega koji joj je objasnio par fintica , pa je dobila 5.
O Vlado, čestitke za mestašce z abliznakinje.Ja sam zaista imala sreću za vrtić i jaslice.Mi živimo na Vračaru, a tamo ima manje dece.Čak smo Andreja uspeli da upišemo svojevremeno u jedne fenserica jaslice, za koje je potrebno malo veze. Doduše on i dan danas ga mrzi,čak i kad prodje pored njihovog dvorišta.Kad je napunio 3 godine prebacili smo ga u vrtić koji vidim sa prozora, koliko mi je blizu.A tamo je obožavao da ide.
Glasala za slatkiša:)

Dobro jutro svima i od mene.
Moje iskrene čestitke za izdejsvovano mesto u jaslicama :ok:, a posebne čestitke i divljenje za položen ispit iz nemačkog.:klap: Naravno, držim pesnice Daci da se izbori sa figuricama i Tenesi sa nestašicom vode.

Dobro jutro devojke i od mene.
Ovde puno lepih desavanja pa cestitam svima.
O vlada super za vrtic,potpuno te razumem i kod nas je bio problem upisati decu u vrtic,posebno dvoje jer i ja imam blizance,i da mi drugarica nije vaspitacica ne bi ni uspeli da ih upisemo.A taj vrtic je toliko dobra stvar,koliko zbog posla i obaveza,toliko i zbog dece same.Mi smo nasu decu upisali sa dve godine,svake godine su isli i na letovanje i na zimovanje,osamostale se naviknu na kolektiv,steknu imunitet...
I kad krenu u skolu mnogo bolje prihvate i skolu i sve obaveze nego deca koja nisu isla.Sad su treci razred i upali su u odeljenje gde se deca uglavnom nisu odvajala od roditelja i treba da idu na rekreativnu na Kopaonik i ne idu zato sto se samo njih petoro prijavilo,ostali nesmeju da puste decu,ne razumem stvarno...tako da ne idu jer je mali broj dece jedini oni od celog treceg razreda.Bas su poludeli i oni i mi,a tako je bilo i prosle godine,bas bezveze.

Čestitke za vrtć i položen ispit i svašta nešto, ne stigoh sve da zapamtim dok sam sve pročitala... Nego da se nadovežem na neke teme. Tema vode- ja sam pre neki dan bila bez vode od 8 do 15 h, bez ikakve najave iz vodovoda :(. uspela sam ispeći sve što mi je trebalo al sam zato posle 15 do uveče prala sudove na rate...dok se ugreje voda...
A što se ekskurzija tiče: prvo dete nije išlo nikad sa školom na više dana (sad je 6. razred) što zbog roditelja koja su se plašila za decu što zbog toga što su cene bile nenormalne, primer Zlatibor 5 dana tada su tražili 18.000, a sada mi sin ( 3.razred) ide na isto mesto za 12000! gre je tu logika cene od pre 5 god. i sad. Mlađa ćerka (1.raz) takođe neće ići u školu u prirodi zato što se roditelji boje da puste decu! a ista ta deca su prošle godine išla sa vaspitačima na testeru! Ni ovo mi nema puno smisla.

Dobro jutro, mislim dan i od mene. Ja jos uvek ne mogu da dodjem sebi od radosti, a imam jos jednu, u stvari dve dobre vesti. Bila mi je komsinica da se dogovorimo za torte. To je kod mene novost, jer ovi iz okruzenja jos uvek kortiste to sto samo za njih radim figure. To vise ne slikam i ne pokazujem. A konacno je nekome bitno da su torte i ukusne i lepe, pa je dosao kod mene. Polako, bice ih tek, samo treba vremena. A treca moja sreca je to sto cu najverovatnije moci i ja da dam svoj skromni doprinos na sajmu u vidu torte. JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!! Poklopile su se neke kockice, samo da tako ostane, pa stize i tortica. Nego da ne pricam ovde o tome, odoh na str. predvidjenu za to.

Back