KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala Vam cure. One su i ranije trebale biti primljene, jer su u kategoriji trece dete, a oni imaju prioritet. Medjutim nisu, nego tek sada, ali nema veze bolje ikad nego nikad. Nego idem da postavim neku slicicu, da ne bude da mama samo prica, a nista ne radi.

E pa posto ste poceli o tako lepim vestima moram da vam se pridruzim :D .Cula sam od moje prijateljice da je jako tesko dobiti mesto u vrticu posto je i ona imala taj problem.. Zato o vlado cestam.Sada ce privih par dana biti neobicno bez njih.
I ja sam danas jako srecna :lol:.POLOZILA SAM ispit visokog nemakog jezika ( jezik za preduzetnike). Od 14 polaznika samo je nas 2-oje polozilo.Nema kraja mojoj sreci....Sada mogu diplomu da predam na nostrifikaciju.

Hvala,hvala :hvala:. Zaista je bilo tesko ja sam ovo polozila sa ocenom 2 odnosno nasom ocenom 4 falilo mi je 3 boda za nasu ocenu 5 ili njihovu 1.
Tesko je na tudjem jeziku misliti i pricati a jos je gore sto ja nemacki nikada nisam volela. :evil: Ovde sam dosla jer mi muz zivi ovde i nisam znala ni rec nemackog tako da je ovo za mene stvarno veliki uspeh.

Hvala,hvala :hvala:. Zaista je bilo tesko ja sam ovo polozila sa ocenom 2 odnosno nasom ocenom 4 falilo mi je 3 boda za nasu ocenu 5 ili njihovu 1.
Tesko je na tudjem jeziku misliti i pricati a jos je gore sto ja nemacki nikada nisam volela. :evil: Ovde sam dosla jer mi muz zivi ovde i nisam znala ni rec nemackog tako da je ovo za mene stvarno veliki uspeh.

U tom slučaju treba posebno čestitati i proslaviti dostojno tu ocenu i ispit.

Bravo za ocenu!
Imam molbu za drugare - ako imate vremena glasajte za Aleksu Arsića ovde AKSA
Da biste ga lakše našli to je ovaj mali
attachment.php

Slika mu je u trećoj koloni, negde na donjoj polovini strane.

Hvala :)

Naravno:lol: evo napravila sam ledeno nebo a i nes kafica je tu,samo jos da ste blize.

Menbi je stvarno sa vama lepo.Kada citam ove vase postove imam utisak kao da vas poznajem jako dugo a ono ja nemam pojma ni kako izgledate. Svejedno sve ste mi drage.:zaljubljena:

Back