KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
vala da znas domacice,kad smo mi kupovali stvari,ja resila da necu uneti u stan ono sto nisam zamislila u svojoj glavi...pri tom da ne pricam da muz lavovski kosi levo,a ja bikovski desno,on na kozu i gabarit,a ja na ekonomicnost,udobnost i jednostavnost...na kraju otkinemo oboje na neki skandinavski trosed,ali smo crkli od smeha u sred prodavnice kad smo videli cenu...jedan nas proizvodjac me odusevio i cenama i kvalitetom i izgledom...doduse i tad nam je prodavac rekao a da vas dvoje izadjete lepo napolje da popusite po cigaru mozda se i dogovorite:)Slatke muke,zao mi je samo sto nisam imala vise vremena da rovarim po gradu.

e minice bas si me nasmela,mi smo nasli kompromis,posto je i izgled i boja kuhinje bila po mojoj zelji,na konto toga je dobio lcd tv,a oko troseda se nismo mogli dogovoriti ali smo nasli kompromis,onaj koji se njemu svidjao je usao u dnevnu sobu,a onaj koji se meni svidjao je zavrsio u nasoj sobi i posto nasi trosedi imaju svoja fabricka imena koja su vrlo simbolicna nase drustvo zna funkciju istih...ode daca na posao...

ipak mislim da ovo ima svojih cari,bez obzira sto naginjem vodu na svoju vodenicu,bitno je i njega ubediti da je moje ipak bolje:)
Bilo je slatko i opet bih ponovila,ostali su jos detalji koji domu treba da daju nas licni pecat,e tu cemo se tek koljemo:):)a i volemo

Slatke muke "sutra malo" :) pa kad se nismo razveli na sred sajma malopre nikad necemo...:zcepanje:
A lepo mu kazem da sam JA uvek u pravu..tesko je to ali sta cu, tako je!:D
Pobedicuuuuuu!

Pa navijamo za tebe draga!
Ja sam jednom mom mužu rekla -nemoj sad samo da mi protivrečiš, i tebi i meni je lakše da se sada složiš samnom.I on pametan i razuman čovek, pristao...Mir u kući i ja srećna :D

Poslednja izmena:
Slatke muke "sutra malo" :) pa kad se nismo razveli na sred sajma malopre nikad necemo...:zcepanje:
A lepo mu kazem da sam JA uvek u pravu..tesko je to ali sta cu, tako je!:D
Pobedicuuuuuu!

ipak mislim da ovo ima svojih cari,bez obzira sto naginjem vodu na svoju vodenicu,bitno je i njega ubediti da je moje ipak bolje:)
Bilo je slatko i opet bih ponovila,ostali su jos detalji koji domu treba da daju nas licni pecat,e tu cemo se tek koljemo:):)a i volemo

Ovo mi je tako poznato.........:rumenko:

Nikao da shvatim zašto su žene krive za sve, a uvek su u pravu. :think:

Lepe, pametne, sposobne....sigurno je u pitanju muška sujeta :whistling:

Msneki sta god da je, POBEDA JE MOJA! I sto je super slatko Zmu misli da je odluka zajednicka, uglavnom sofa kupljena! Jupiiiiiiiiiiiiiiiii... :D

I da , bila sam u MaceDiv-u i kupila tacne i kutije, ljudi izuzetno ljubazni i saradljivi, a zadovoljna sam i kupljenim i cenom! Za preporuku su skroz..Povoljniji od Eriksona.

Samo da vam se javnem, pa odoh u nove radne pobede. Ove nedelje imam neko kako se mi na poslu zezamo ,,trudnicko,, radno vreme od 8 do 14 da ne bi imala viska sati na kraju meseca pa da oni to ne bi morali da plate ovako mi seckaju, ali i nije to tako lose svasta stignes da uradis kada dva sata ranije dodjes nego obicno.
Auto oterala kod vulkanizera, danas mi ladno neki tip kaze gospodjo na vasem autu prednje gume su naopako stavljene:eek: mi auto kupili pre dvadesetak dana ma ko je gledao, a i da smo gledali nemamo pojma kako treba i da stoje, uh al sam se raspisala, a posao ceka......:cmok:

Back