KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
DOBAR DAN SVIMA :)

Jel smo li za jednu....

KAFICA.jpg

Dobar dan, naravno da jesmo, ja svoju nesicu sad popih, pripremam se da zbrisem malo ranije sa posla, jer proizvodnja radi do 2 pa je ipak petkom u to doba zatisje...
Priepreme za vikend su zestoke, tek krece finale.
Sad procitah da je Nole odustao od daljeg takmicenja na Mastersku u Parizu, sad mi je unisteno vece, ma ja sam stvarno skroz otkacila za tim tenisom, pratim svaki detalj, sve zivo analiziram, sta cu kad VOLEM :hahaha: :hahaha:
ali tortice i kad sam tuzna moram da pravim tako da vas puno pozdravljam javljam se u nekoj od pauza izmedju djecice i tortica :bye: :bye:

Joj da, cek pa i muzica - puzica negdje u raspored moram da ubacim :rotf: :rotf:

hahaha Daco kod tebe bas veselo i radno :) ako ako :D
ja isto pripremam torte, juce sredjivala kucu jos pod da operem...dolazi mi danas sveki i svekar :D pa cu kiflice da napravim za veceru....i pokusavam da se psihicki pripremim za Arandjelovdan hahah :D

caooos! ja se evo spremam i fizicki, i psihicki za sinovljev rodjendan.. sutra nam je onaj pravi :heart::heart::heart: punimo 3 godinice, ali za cetvrtak je planirana proslava, jer tad je zakazno i krstenje!!! i tako sad, pripremamo sve za tortice! svasta sam zelela, i pocoya, i ben-a i holi,,, ali on to ne zeli!!!! on njih voli (tako kaze) ali su oni RUZNI!!! a ono sto on hoce i zeli na svojoj tortici, i oni koji mu nisu ruzni su: SVINJEEEEE!!! moj strahi definitivno nema ukusa :sad2: pre dva meseca je rekao da zeli PEPU na torti, i zelja mu se do dan danas nije promenila... Bas je odlucan nema sta, i stoji iza svoje reci, to je jedino sto je dobro u ovoj prici i zelji ;):D eto... ja cu mu nerado ispuniti zelju! iako ih nikad nisam pravila do sad, ruzne su mi, odvratne i ne volim ih! i zar je bas njih od toliko lepih figurica morao da izabere?!! :evil::evil:

Eeee hvala lepo svima na zeljama :kiss::kiss:
Jao peki&anka, znas li da je meni lik pocoya bas gotivan,,i svakako cu ga napraviti (moram da probam interesuje me hoce li mi ispasti lep :) ) iako ga moj sin ne zeli na torti,,, dodao je pored prasica (oooobavezno da budu na izletu!!!) da zeli mecu Tesi, Nodija,Cupka, Gegavog... pa cemo videti kako cemo se iskombinovati, ja sam mislila da to potrpam u neki vozic kao sto je mamamaja... :D Ja tad nisam bila na forumu, ali se secam kad sam prelistavala da mi je to ostalo upecatljivo "dete koje je zelelo sve, apsolutno sve" na jednoj torti :D :heart: I sto je zanimljivo, i njen sincic je tad punio 3 godinice! Eto, valjda su tom dobu neodlucni, i sve vole,,,iako im nisu svi lepi :zcepanje:

Dobro jutro. Evo Cile ja cu ti dati, bez vracanja molim. Moja su deca jos uvek mala pa mleka uvek mora da bude. Evo da podelim, jedno novo iskustvo za mene, sa Vama. Ona torta sto sam je juce postavila sa Pepom i Dzordzom, napravila sam pogresnu. BZV. Zena mi je poslala dve slike i rekla prva ima prioritet, ako ne mozete tu napravite drugu. Mogla sam i jednu i drugu, ali sam gledala s' leva na desno i ispade ova prva. Juce postavim sliku ona kaze to je bila druga. Ja u soku. Ali sam valjda nesto naucila, pa cu sl. put i pored slike, detaljno recima da opisem o kojoj se torti radi. Zena je skroz O.K. i kaze devojcici se svidja, super je ispala, ali se ja i dalje osecam bzv.

Ej zenskici, tu sam ja od 7:30h :zcepanje: (smejem se jer oni koji me znaju znaju da je to za mene ranoooo :rumenko: )ali nemam vremena da pisem! Jer mi je sincic rekao da mu fale Pepini drugari!!! :whistling::roll: Tako da, od sabajle se trudim da mu Pepa ne bude sama, bez drugara! :besna: bas me boli kicma!
Ih Cileeeeee, sto nisi rekla ja imam tri paketa, sinoc sam bila u Diss-u,,hihiii :lol:
E, danas mi je jedinac prvenac rodjen-ljubila ga majka!! :heart::heart: Sinoc prosla ponoc, ja mu cestila rodjendan, a on otisao kod devera i kaze mu: "Cica, zurka, zurka,,pusti muziku!!" :D

Poslednja izmena:
Hvala Vam drugarice moje, divne ste :heart: :cmok::cmok: :heart:
Druzina se prosirila, polako ja to celo popdne raduckam, mislim da ce do veceras traziti jos nesto.. Za sad ostao mi je Cupko da ga napravim, to cu posle na brzaka nesto me uhvatila zima pa sam se uvukla u krevet,, Smisljam i dalje kako to lepo osmisliti celokupnu tortu,, nemam pojma! Da to bar bude lepo, da ne bude samo nabacano na tortu-sto sam se onda mucila toliko?! :confused::roll:
Eee bas razmisljam... koliko njih (vas) se zalilo sto nema vremena pored posla i mnogo narucenih tortica da svom detetu ispuni bas sve zelje za njegov rodjendan,, a ispade da se ja zalim! :rumenko::rumenko: Ne zalim se, jeste malo preterao ali polako stici cu, imam jos sutra fore a onda nastupam sa pravljenjem tortica, predjela itd... Mada, ko zna,, mozda od sl.godine cu imati i ja vise posla pa ce biti bas to isto "Sine, na brzaka smisli sta je najlakse" :zcepanje: Odoh malo pored grejalice, pa opet na radno mesto :lol::lol:

Mom detetu je rodjendan bio u cetvrtak,i odlozili smo za sutra,zbog porucenih tortica,i on mukica,za svaku koju sam pocela da pravim pita jel ova za mene ,a mama je tek sada ispekla korice i skuvala fil za njegovu tortu.......nocas moram da je zavrsim kako znam :)
i definitivno nece dobiti sve sto je trazio jer su mu zelje bile prevelike:garfilda,odija,dzona i mackozilu u kavezu :( ,garfildov dvosed,policu i tv :hahaha::hahaha::hahaha:

DOBRO VECE!!!!!
Devojke,pa de ste vi??:per::per:Ja malko "zabusavala"pa sad ne mogu da se nacitam sta sam sve propustila:rumenko::dash:Srecan rodjendan velikom momku.A tako je i kod mene kuci ,kad god krenem nesto da pravim,ove moje me spopadnu"jel to za nas?jel to za nas?"a sta ce duse male,kad vole slatkise..
e,moram da se nadovezem na onu temu skupo -jeftino,znaci.....toliko sam...pa ne mogu da kazem iznervirana....nisam ni pogodjena,....vise zgadjena.elem,jedna moja koleginica je danas zapocela temu kako se blizi slava,ali ona se ne sikira,ona narucuje kolace jer nema zivaca da sprema i za nju je to gubljenje vremena.a mnogo lepe kolace narucuje.ja kazem njoj kako ja mnogo lepe kolace sprmam.i da u tome uzivam.a ona ce meni:"Odmah da ti kazem da silno gresis! ti uzivas?!U cemu uzivas?To je gubljenje vremena!":eek::eek:JA sam bila sokirana!:think:odakle ona zna sta je za mene uzivanje a sta gubljenje vremena?zar Da?:think:pri tom,da skratim pricu,ona voli da su kvalitetni ,a placa 650 din/kg (i to joj neka pravi ispod cene,inace je za ostale skuplje)
i slusajte sad ovo,na ovo sam htela da vristim od smeha,"i sta vi stavljate u kolace?orasi,secer i margarin,pa u jedne stavis suvo grozdje u druge ne stavis.sta tu ima da bude cena npr,hiljadu dinara?"ALO!!!O CEMU MI PRICAMO?!Koja je cena oraha,a koja cena secera.?da ne spominjemo ostale sastojke,a o vremenu provedenom za te kolace...?nisam htela da se upustam u to da joj objasnjavam sta i kako,ali ja bi njoj naplatila kg 2000 din,pa da se zapita sta je gubljenje vremena a sta prosipanje para.Mislim...mnogo volem te GOSPODZE.!!!!mislim da ih svi volimo,jel da:per::per:

mnogo ste mi nedostajale

Ej Wanja, pa gde si ti? Nema te baš duuuugooo
Od kad je sveta i veka, onaj koji plaća misli da je preplatio, onaj koji prodaje misli da je malo. Niko nikog ne primorava da kupi, jelte...ali me mnogo nervira neko ko je popio svu pamet ovog sveta kao ova tvoja koleginica i u sve se razume.

Veče cure.Ja u pauzi između tortica i pakovanja kolača.Čitam prethodno,u svakoj priči se nađem....što se tiče rođendana,Manuelov je prošao planirano radno,figurice ranije pripremljene,tortica uz ostale za prodaju,pred gostima skidam kapu i kecelju ijedva čekam da odu da nastavim dalje,aAnđelin,sve sam kao pripremila na tenane,da bih pred okupljanje dječice primila 6 kremastih kolača sa sutra dan,za Sv.Mitra,opet jedva čekaj da se raziđu da krenem peći..............Što se tiče mušterija i odnosa s njima,uh,imala sam prije par dana situaciju vezano za onu "famoznu" petospratnicu s 10 dvospratnica u srebrno-bijeloj varijanti od prija 14 dana..........u zadnji čas ih primim,a imam već pun vikend,noću pravi cvjetove itd,naime dok smo dogovarali kako će izgledati mlada se dopisivala s nekim,a meni samo klimala glavom,sve joj je odgovaralo što sam predložila,jedino je sama birala dekoraciju na torti,cijenu dogovorili,sve O.K.2 dana poslije svadbe oni krenu u Austriju,a po nekoj rođaki pošalju novac za tortu,i to 2/3 od dogovorene cijene,ova žena kao ništa ne zna,toliko su joj ostavili.Kad sam pitala jesu li zadovoljni,kaže da nisu očekivali su da će biti veća.Nevjerovatno,tad shvatim da ona pola te moje priče taj dan nije čula,kao što Princeza jednom reče ,upisujem časove za vidovitost,da bih znala kakvu je ko tortu zamislio u svojoj glavi.Imaju pravo da budu nezadovoljni,ali ta bahatost,pa valjda je ljudski nazvati,pa reći šta nije bilo u redu,ako nije.......nego nisam zadovoljan,pa ti ostavim para koliko ja mislim da treba,pazi molim te.Te se pitam,da li ja ne znam prihvatiti neg. kritiku,pa krenem analizirati sve one koji prodaju kojekakve torte(i po izgledu i okusu),kako se oni nose svakodnevno s tim "nisam zadovoljan",pa skontam ,i ne ulože ni sebe ,ni novac,ni vrijeme koliko je potrebno.......da se vratim na moju priču,valjda previše sebe dam,pa nikako da sažvaćem te "nezadovoljne"..............nije kraj priče,mladenci treba da dođu sl.vikend,čekam ih s nestrpljenjemda čujem njihovu priču:(

Back