KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Toliko divnih reci, hvala vam od srca,kada su nam deca u pitanju tu smo svi jako osetljivi i jos kada gledamo njihovu tugu to bas boli.
Neko je spomenuo da proverimo kod drugog doktora,to smo upravo i uradili klupski doktor zahteva operaciju,mi kontaktiramo skolskog druga od mm
i on kaze operacija ni slucajno nesme se dirati hrskavica posto ce jos da raste,opasnost da ta noga prestane da se razvija i bude kraca!!!!
Tako da smo bez razmisljanja odbili operaciju i to znaci prestanak bavljenja sa sportom do se ne steknu uslovi za operaciju.
Koliko sam procitala bilo je vidim slicnih situacija,koje i nisu dobro prosle to nikako necemo da dozvolimo neka ona bude ziva i zdrava,vreme ce uciniti svoje
pronacice ona sebe vec u necem drugom u to sam sigurna!!!!
LJUBIM VAS SVE!!!!!!!!!

Toliko divnih reci, hvala vam od srca,kada su nam deca u pitanju tu smo svi jako osetljivi i jos kada gledamo njihovu tugu to bas boli.
Neko je spomenuo da proverimo kod drugog doktora,to smo upravo i uradili klupski doktor zahteva operaciju,mi kontaktiramo skolskog druga od mm
i on kaze operacija ni slucajno nesme se dirati hrskavica posto ce jos da raste,opasnost da ta noga prestane da se razvija i bude kraca!!!!
Tako da smo bez razmisljanja odbili operaciju i to znaci prestanak bavljenja sa sportom do se ne steknu uslovi za operaciju.
Koliko sam procitala bilo je vidim slicnih situacija,koje i nisu dobro prosle to nikako necemo da dozvolimo neka ona bude ziva i zdrava,vreme ce uciniti svoje
pronacice ona sebe vec u necem drugom u to sam sigurna!!!!
LJUBIM VAS SVE!!!!!!!!!

u potpunosti podrzavam sigurno je da ce se naci dete u necem drugom.

Dobar dan.
Vidim da je tuzno ovde...ali...sto neko rece ko zna zasto je to dobro Ljubo...tesko je, ali ostvarice se vec u necem drugom...bitno je zdravlje, sve ostalo sta god dodje a dobro je, dobro doslo.
Zvoncice...bit ce druga kuca, mala slatka, ostace ova enzaboravljena, pominjana u vasim pricama do god ste zivi, ali ce vec u vasim srcima neko malo "klupce" bro da se usadi...lepo je nekoj malenoj kuci podariti takve vlasnike kao sto ste vi...
Svima ostalima zelim lep ostatak dana...a ja odoh da rintacim:mrgreen:(hvala Bogu)...

Ljubo, bas mi je zao. Koji sprot je u pitanju? Ne mora skroz da menja profesiju, moze da postane trener ili vice na neki drugi nacin da se bavi time.

Ja moram malo da vam se hvalim - juce mi je bio reodjendan i nosila sam tortu na posao. Nisam nikakvu dekoraciju pravila, u pitanju je cokoadna torta sa slagom pa sam odozgo samo stavila cokoladne mrvice. Ali ono sto je bitnije torta se svima jako, jako svidela i bas je brzo pojedena. Nas ima 20-tak i praksa je da se za rodjendan casti drustvo, samo sto retko ko napravi tortu svi kupe ili sitne kolace ili gotove torte u idei... Tako da je ova moja torta izazvala veliko odusevljenje....

A za drustvo kod kuce (oko nas 30tak) sam napravila 3 tortice i silne salate i sane torte, gibanicu.... Ali ono na sta sam poosna je organizacija posla. Posto sam radila i to po smenama dobro sam morala da ispalniram sta cu kada da uradim, mama je smao pomogla malo u finisiranju.
Veliki pozdrav svima vama

dobro veče od mene :), ali i uskoro laku noć.Kako reče Minica pre neko veče noge ko medine šape, e kao da je opisivala moje stanje.Otekle mi nogeeee..uh..ni sopstvene papuče ne mogu da smislim. Ispekla sam gomilu kora.Sutra ću da prebrojim šta sam uradila da ne zafali koja :).I ovaj vikend buran.A moji slobodni dani se približavaju kraju... grrr.U subotu na posao.

Hvala drage moje na lepim recima, pogotovo slogi, veliko joj hvala na lepim recima utehe i sto razume moju tugu.. nadam se da cu jednog dana imati puno posla kao i sve vi da ce me nesto drugo zaokupirati da ne razmisljam samo o mojoj zivotinjici.. znam da sam malo vise dosadna, ali samo da vidite kako su se voleli njih dvojica, odvojila sam neke slike koje su mi mnogo drage:
attachment.php
[/IMG]

Dobro jutro drage moje.
Putniče, lepo putuj, još lepše se provedi i odmori i ne misli ni na šta ružno.

Ljubo, valjde je to prst sudbine tako hteo da se tvoja mezimica ne bavi više profesionalno sportom.Najvažnije je njeno zdravlje. Iako joj sad to deluje kao najtragičnije što se moglo desiti, pronaći će ona sebe u nekim drugim vodama i interesovanjima.Ali da je teško i njoj a i vama da je tako tužnu i nesrećnu gledate, to je sigurno.Samo da je zdravlja, a sve ostalo...Doći će na svoje mesto. I ko zna...ja još kao malo dete verujem u čuda...možda ko zna...čudni su putevi Gospodnji.

Zvončice, baš mi je žao zbog kuce.Pre 12-13 godina imala sam ženku vučjaka i kad je uginula tako smo svi plakali u kući...Ko to nije doživeo, smešno mu zvuči, ali dobro...

Nego gde nam se izgubila teta Ira?

Ja sad odoh da se zabarikadiram u kuhinju i ne mrdam do 3, a onda idem mezimcu na priredbu, a kasnije ćemo da vidimo. Budite mi dobre, zdrave i vesele. :)

I da Vam se zahvalim na svim onim divnim komentarima uz reputacije. Kad god pročitam, osmehujem se monitortu, da me muž i deca čudno pogledaju.Nisu baš sigurni šta mi je i šta mi to tako puno znači.A znači mi puno-i Vaša podrška i Vaše pohvale, kao da imam još jedan dodatan par ruku koji pomaže baš kad se moje umore.Kao što neko reče udahnete mi novu snagu, nov elan i onada u nove radne pobede.I samo zahvaljujući Vama otkrivam koliko ima u meni još potencijala i mašte ( i izdržljivost :) ). I odoh da radim! :kiss:

Ljubo,ono od cega kao roditelj strepim je upravo ovo sto se vama desilo...ne cinjenica da se dete mozda nece moci baviti sportom ako se nesto desi vec naci nacin na koji ce shvatiti da njegov zivot mora ici drugim putem tako da apsolutno razumem kroz sta prolazite jer svakodnevno gledam kako se takve stvari desavaju
Zvoncice takodje mi je jako zao zbog ovog sto vam se desilo,mi imamo veliki problem jer smo mladjem detetu pre izvesnog vremena rekli da ce mozda jednog dana moci da ima kucu a on je krisom kupio ogrlicu pre dve nedelje...mi za to saznali pre par dana...ne strepim od obaveza vec od trena kad ce morati mozda da se suoci sa situacijom u kojoj ste se vi nasli...

Zvoncice takodje mi je jako zao zbog ovog sto vam se desilo,mi imamo veliki problem jer smo mladjem detetu pre izvesnog vremena rekli da ce mozda jednog dana moci da ima kucu a on je krisom kupio ogrlicu pre dve nedelje...mi za to saznali pre par dana...ne strepim od obaveza vec od trena kad ce morati mozda da se suoci sa situacijom u kojoj ste se vi nasli...[/QUOTE]
Dacika, da boli sto smo ga izgubili-boli, ali da je prijatelj coveku, istina je-mnogo veliki prijatelj! I veruj mi, da, ako je malisa tako nesto uradio, kupio mu vec ogrlicu- u njemu ima ljubavi za zivotinje, i gajice ga besprekorno! I bas mi nasa Jaca rece (za mene) a ja ti kazem za tvog malisu, da takvi ljudi i zasluzuju da budu vlasnici nekog kucova i da ga usrece! :heart:
i jos nesto, ako ste obecali-obecanje se MORA ispuniti ! :) :)

Jutro drugari.Uuuuuuuuuu,losih vijesti ovdje.LJubo,Zvoncice,zelim vam puno snage za sve nedace,valjda je to jedino potrebno u ovom trenutku,kad stvari nemozes mijenjati moras biti jaci od njih.Vidim,ostatak ekipe vrijedno radi.Kod mene uglavnom pripreme za sl.vikend koji ce biti izuzetno naporan.Cijelu sedmicu u dekoracijama i samo molim Boga da ne bude onih koji se 2 dana prije sjete da im treba torta.Pozdravcic i prijatan dan vam zelim.

Back