KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam juce ceo dan spremala kucu, bas sam napravila VELIKO spremanje. A danas ne izlazim iz kuhinje, nparavljene kore kore za slanu tortu zatim kore i fil za cokoladnu tortu, 2 kore za ledene kocke (treba mi dva pleha za razlite lokacije). Sada sam pustila mamu da pravi rucak a posle cu da nastavim sa seckanjem sastojaka za slane rolate i torte. U utorak imam proslavu a posto sada radim gledam da napravim sve ono sto moze da stoji pa da u utorak samo bude seckanje svezeg povrca i tih svarcica koje ne mogu unapred.

I opet moram reci da se divim svima vama koji ovako svaki dan provodite po ceo dan u kuhinji i posebno jos ako uz to samo vi u spremate kucu a ne i drugi ukucani!!!!!

Dobro veče! Ja nisam nikog ogovarala - nisam stigla. :zcepanje:
Samo da mahnem pa nastavljam: bavi se lepim poslovima :D.
Raspremam ormane i slažem letnju garderobu. perem širim... ne peglam, to ću ovih dana :roll:.
I naravno, na stranu odvajam ono što ide sa mnom za koji dan na Skijatos :lol:

'bro jutro...Ni oblaci ni kiša ne mogu da izbrišu osmeh sa mog lica, jer sam dočekala da vidim dela onih koji mi prodaju mooda za bubrege....Pa ja sam za njih velemajstor, što bi rekao Herr Žika Pavlović. :D Samo što nisam tako pametna kao oni i ne umem tako da pričam. Inače, na delu sam profesor...

Juce kupujem cvece na pijaci, covek mi pakuje, ja natovarena kao i obicno i sto ruku bilo bi malo, uzimam cvece i kazem, e moji sinovi spavaju, a ja kao mazga teglim...on me gleda, smeje se i kaze:"Samo neka spavaju, svako ce svoj caj platiti."
E dopade mi se izreka...pa domacice eto, svako ce svoj caj platiti.:lol:

Drage moje evo i mene ....hvala vam na lepim zeljama i cestitkama..posle 72 sata ne spavanja juros laganica.....pritisak mi se povecao od umora....domacica draga ma boli te za ostale.....gledaj da sebi ugodis i da ti bude lepo i ljudima koji su uz tebe a od tih sto muda daju za bubrege a ovde ih je u izobilju (i nasih i njihovih )jednostavno moras da ih prevazidjes ...njihova deviza je ziveti na foru....pa koi se zezne i upeca .....jos jednom vam drage zenice zelim lep i prijatan dan .....

Kao sto rece Vesna,prosla je frka i guzva.Sad se lakse dise.Moram i ja da vam se zahvalim na lepim zeljama i cestitkama...i da vam se izvinim sto to nisam ucinila i ranije,ali jednostavno nisam stigla.Danas malo odmora a onda opet...
Jacoooo,sto je dobra izreka!!!Samo malo boli kada posmislis da su oni ipak tvoji!?
Uzivajte!

Ma znam ja da neko od gore vidi sve, ali...Nekada mi se čini da ću izludeti dok nešto ne dočekam, ali stara sam čekalica...:D

Konkretno, ovde se radi o situaciji da ja kažem kupite taj šlag, a oni kažu probali smo, taj je najgori.
Ja kažem ona austrijska čokolada je savršena, oni kažu, nama se ne dopada.
Ja kažem kupite kutije tamo, oni kažu, bolje su ove neplastificirane.
Ja kažem važno je odraditi pedantno, oni kažu važna je količina, i serijski da izgledaju...
Ja kažem....

Znači, bilo šta da kažem, oni me poklope kako to nije dobro. I konačno sam dočekala da vidim nešto što su oni radili, i ostala sam bez teksta. Znači, ja kada nisam čula ni za internet, ni za kurs u Euroviltu, i tada sam za njih bila majstor. A sada sam suvi profesionalac. Onda možete da zamislite kako to izgleda. Poštujem kada mi onaj ko je bolji od mene kaže šta nije dobro, i trudim se da ispravim svoje greške, i napredujem u skladu sa svojim mogućnostima, ali kada neko ko ne ume čestito ni šlag da umuti hoće da mi drži predavanje, onda stvarno šizim. A hiljadu puta sam objasnila odnos šlaga i vode, demonstrirala uživo, pokazala sve što sam naučila na kursu, i ne vredi..

Znači, jutros kada mi je na mail stigla slika torte, šokirala sam se...:sad2:

Back