Visnja Aleksic
Primećen član
- Poruka
- 825
Dobar vecer od mene...mada iskreno receno meni tek sad svanulo
Sve zavrsila, sve isporuceno, sve gotovo, gotova i ja...
Upravo ispratila i goste...danas mi je godisnjica braka![]()
Cestitam i ja od srca !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo da ne nestane struje i bice super 
Grmi i kod nas,ali ja stavila slusalice na usi i pustila muziku i jedno pivce za zivcesamo da ne nestane struje i bice super
![]()

pa nek i struja nestane

Drugarice moje slatke,držite palčeve sutra od 15h pa nadalje,doslo opet da idemo na drzavno takmičenje u hip hopu![]()
![]()
![]()
Ovog puta pojma nemam kako ce biti ,jer do zadnjeg dana nismo imali celu koreografiju,al kako bude bude ,bitno je da je dobar provod a posle ŽURKAAAA![]()

Kad popijes pivce, taki ti svejedno gde im stoji karanfilpa nek i struja nestane
![]()

Drugarice moje slatke,držite palčeve sutra od 15h pa nadalje,doslo opet da idemo na drzavno takmičenje u hip hopu![]()
![]()
![]()
Ovog puta pojma nemam kako ce biti ,jer do zadnjeg dana nismo imali celu koreografiju,al kako bude bude ,bitno je da je dobar provod a posle ŽURKAAAA![]()

. Sve planirano sam odradila, a sutra ću malo da se posvetim sebi.Zaslužila sam
. A i ako nisam , tako sam rešila...
mislim da treba da uzivas i o tome ne razmisljas,bice sta ce da bude,a na to ne mozemo da uticemo,kad se desi i sta se desi razmisljacemo tad jer jedni pricaju jedno a drugi ne sto levo i ne mozes nista konkretno znati.
Evo meni bas u petak zena odnela tortu za Nis u restoran gde su joj prvo rekli da ne moze bez deklaracije i onda posle par dana moze...Verovatno se gosti pobunili, pa retki su oni koji mogu da plate torte iz poslasticarnica, posebno ovih renomiranih u Bg-u..

) i tako.. Dobar dan drage moje, mene nije bilo duze vreme a vidim svasta se tu novo izdesavalo, uglavnom lepih stvari. Nekad sam u situaciji da visim ovde na forumu i cekam Vas, a sve cesce ne stignem ni da provirim pa onda sve cujem sa zakasnjenjem. Posla hvala Bogu ima, obaveza oko ovo moje troje decice i kuce ne fali, ali ono sto me sve cesce okupira je svakako bol u kicmi! Mlada jesam ali ..... Nego recite Vi meni, mozda se ovde o tome vec i razgovaralo, da li je neko upoznat sa novim propisom da u restorane moze uci roba samo sa deklaracijom? Jasno mi je i sta je deklaracija, ali sam cula svakakva nagadjanja, te deklaracija, te je dovoljna samo potvrda o sanitetskoj ispravnosti, onda neko kaze samo poslasticarnice uz fiskalni racun.... Sta ako neko ima zanatsku radnju pa nije u obavezi da izdaje fiskalni racun? Da li mi zenice uopste mozemo da obezbedimo ulaz za nase torte ako nemamo registrovanu delatnost i kako? Ja postavih ova silna pitanja mozda i na neodgovarajuce mesto, ako je tako izvinjavam se moderatoru pa neka prebaci. Puno pozdrava od mene!