.Ljuba.
Zainteresovan član
- Poruka
 - 354

Toliko divnih reci, hvala vam od srca,kada su nam deca u pitanju tu smo svi jako osetljivi i jos kada gledamo njihovu tugu to bas boli.
Neko je spomenuo da proverimo kod drugog doktora,to smo upravo i uradili klupski doktor zahteva operaciju,mi kontaktiramo skolskog druga od mm
i on kaze operacija ni slucajno nesme se dirati hrskavica posto ce jos da raste,opasnost da ta noga prestane da se razvija i bude kraca!!!!
Tako da smo bez razmisljanja odbili operaciju i to znaci prestanak bavljenja sa sportom do se ne steknu uslovi za operaciju.
Koliko sam procitala bilo je vidim slicnih situacija,koje i nisu dobro prosle to nikako necemo da dozvolimo neka ona bude ziva i zdrava,vreme ce uciniti svoje
pronacice ona sebe vec u necem drugom u to sam sigurna!!!!
LJUBIM VAS SVE!!!!!!!!!

Neko je spomenuo da proverimo kod drugog doktora,to smo upravo i uradili klupski doktor zahteva operaciju,mi kontaktiramo skolskog druga od mm
i on kaze operacija ni slucajno nesme se dirati hrskavica posto ce jos da raste,opasnost da ta noga prestane da se razvija i bude kraca!!!!
Tako da smo bez razmisljanja odbili operaciju i to znaci prestanak bavljenja sa sportom do se ne steknu uslovi za operaciju.
Koliko sam procitala bilo je vidim slicnih situacija,koje i nisu dobro prosle to nikako necemo da dozvolimo neka ona bude ziva i zdrava,vreme ce uciniti svoje
pronacice ona sebe vec u necem drugom u to sam sigurna!!!!
LJUBIM VAS SVE!!!!!!!!!

(hvala Bogu)...
, ali i uskoro laku noć.Kako reče Minica pre neko veče noge ko medine šape, e kao da je opisivala moje stanje.Otekle mi nogeeee..uh..ni sopstvene papuče ne mogu da smislim. Ispekla sam gomilu kora.Sutra ću da prebrojim šta sam uradila da ne zafali koja 

Proklete pare....