KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Cao drustvo, evi i mene posle krace pauze, malo se radilo ovog vikenda pa evo ugrabih i malo vremena za druzenje sa vama. Sutra posle mesec dana ponovo na posao, bas ce mi nedostajati ono jutarnje kafenisanje sa vama....

Cao drustvo, evi i mene posle krace pauze, malo se radilo ovog vikenda pa evo ugrabih i malo vremena za druzenje sa vama. Sutra posle mesec dana ponovo na posao, bas ce mi nedostajati ono jutarnje kafenisanje sa vama....

Znaci od sutra:mrgreen:
4339_0819-papirologija_f.jpg

Da izjavim za televizor da sam sve četiri torte sklopila, napravila poklopac od fondana za tortu koja bi trebalo da predstavlja bombonjeru ( a šta će od toga biti, videćemo ), i sva sam na sebe ponosna, ali...

Sada ne umem da napravim mašnu. Dajte neki linAk, ili kažite kako se to piše na engleskom, na jutjubetu mora da ima, samo ja glupača, ovo belo da me Jaca ne grdi ne umem da nađem. Znači mašna, prava mašna, kao za kosu. I požurite, da mogu da gledam Đokovića. :)

Kakav internet imamo samo intranet mi smo ti takva luda sluzba :mrgreen:

Mozda i bolje...kada su kod nas instalirali internet, preskoce moju kancelariju:evil:
Meni muka bilo...kako sad da pitam zasto, jel` ko sam ja da postavjam pitanja, ali hajde, skupim jedan dan hrabrosti i pitam dr...zasto je kod mene preskocen net...a on kaze, kako preskocen...pa lepo, rekli mi da ti nisi dozvolio, kaze , nije istina... e sad treba da ih ulovim da ima i kod mene...il mozda bolje da nema:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ćao ženskice.Čekam da se stegne čoko transfer.Eno otvorila prozor da se rashladjuje.
Komšije već znaju kad pravim tortice-mikser mućka do kasno u noć, a prozor otvoren i ladim transfere.Srećom nisu još počeli da dolaze i na degustacije.
Baš sam umorna.Jutros radila vampir smenu, a posle u kuhinju:taman da počnem da pravim tortu, kad zove jedna koleginice,za sutra ujutru da napravim kolegi torticu za rodjendan.Pa hajde.Kud je jedna tu je i dve.Valjda neću noćas zaglaviti baš dugo.A sutra me očekuje put...

Mozda i bolje...kada su kod nas instalirali internet, preskoce moju kancelariju:evil:
Meni muka bilo...kako sad da pitam zasto, jel` ko sam ja da postavjam pitanja, ali hajde, skupim jedan dan hrabrosti i pitam dr...zasto je kod mene preskocen net...a on kaze, kako preskocen...pa lepo, rekli mi da ti nisi dozvolio, kaze , nije istina... e sad treba da ih ulovim da ima i kod mene...il mozda bolje da nema:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Mozda i bolje sto ga nemamo ja mislim da bi pola radnog vremena provela na netu, a onda bi navrat na nos radila poso. Vidim kada sam kod kuce ma bukvalno svaki slobodan trenutak provedem na kompu, Tv za mene vise ne postoji ja ga uopste negledam. Moja mama je bila skoro kod nas u gostima i konstatovala kako bi svi poludeli da nam se kompjuter pokvari, kaze zena pa vi uopste niste citavi sve jedno pa drugo pa trece pa cetvrto seda na tu stolicu znaci zena nije mogla da veruje

Mozda i bolje sto ga nemamo ja mislim da bi pola radnog vremena provela na netu, a onda bi navrat na nos radila poso. Vidim kada sam kod kuce ma bukvalno svaki slobodan trenutak provedem na kompu, Tv za mene vise ne postoji ja ga uopste negledam. Moja mama je bila skoro kod nas u gostima i konstatovala kako bi svi poludeli da nam se kompjuter pokvari, kaze zena pa vi uopste niste citavi sve jedno pa drugo pa trece pa cetvrto seda na tu stolicu znaci zena nije mogla da veruje

:zcepanje:joj cuti...mene je to malo proslo...ali pre...jooooj:dash::dash::dash:
Dodju gosti, a ja sednem na stolicu za kompom, kao okrenuta sam sa njima i pricam i onda kazem, samo momenat...:mrgreen:
Svi su se smejali...zavisnik...e posle malo, prodje to, naucish da se kontrolishesh...
Mnogo vremena proguta ovo kuckanje, pa se sve obije o glavu posle...ovo je takav lopov vremena i ako ne uspesh da se kontrolishehs ode sve dodjavola...;)

tasha evo me stigla sam u pomoc. Kazi sta te interesuje u vezi sa ovim kolacem. .Ja sam postevila recept samo sam odstupila sa razlogom od pravog posto nisam imala dovoljno lisnatog testa...:D:D

Jaco,
interesuje me sve sa tim kolacom. Ja sam jela original libijski kolac. Cak su mi ga i donosili odande. Znam da je slican nasoj krepiti ali me interesuje sta je odgore. Kakav recept ti imas?

Dobro veče i od mene. Ja se polako spremam na noćni odmor, jer sutra vozim sina u Prag i idem da vidim šta će tamo reći na moje cvetiće i figurice. Mm se raduje, da će biti kući pre podne sam, tj. sa mojom mamom, ali da će imati komp samo za sebe. I moja mama uvek kaže, da samo gledamo u taj komp ili tv. Uvek se guramo ko će pre. To je izgleda svuda tako. Želim svima prijatne snove i lep početak nove radne nedelje. Laku noć.

Back