Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
I tebi lepi snovi i neka ti je sa srecom sutrasnji rad...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.Meni dosao muz iz Engleske pa malo pricamo 

nismo se odavno videli...

Evo i ja stigla sa posla i samo da virnem sta ima. Prezivela sam ovaj prvi radni dan nije bilo strasno, sem sto mi sada glava puca, ali nema veze nije to toliko strasno. Sada ruckic pa domaci sa mojim djakom prvakom, pa kucni poslovi, pa ovo ono i prodje dan e da li cu i veceras uspeti malo da navratim i vidim sta se ovde desava ostaje da vidimo.... Pozdrav

Probala sam vodom, nije htelo, pa belancetom, neće, šta dalje? I mašna i poklopac su suvi ( da ne kažem kruti
).
A ganaš se malo stegao, ne mogu čekati do jutra. Večeras moram završiti torte. Videću.Napravila sam ganaš koji sam htela da stavim umesto glazure. Ali, eno ga oko 1 h u frižideru, i nije se stegao. Šta vaše iskustvo kaže, da li će se steći, ili da lupam šlag i stavljam umesto njega? Ili tako hladnog i delimično stegnutog da ulupam mikserom, da li će se nešto dogoditi? I još nešto. Napravila sam ( za moje pojmove i umeće ) savršenu mašnu od fondana, i sada neće da se zalepi na drugi fondan koji treba da predstavlja poklopac za bombonjeru.Probala sam vodom, nije htelo, pa belancetom, neće, šta dalje? I mašna i poklopac su suvi ( da ne kažem kruti
).
meni se ganash stegne vrlo brzo...ne znam od cega zavisi to...