bela rada
Ističe se
- Poruka
- 2.277
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cao drustvo, evi i mene posle krace pauze, malo se radilo ovog vikenda pa evo ugrabih i malo vremena za druzenje sa vama. Sutra posle mesec dana ponovo na posao, bas ce mi nedostajati ono jutarnje kafenisanje sa vama....

mi smo tebi vec skidali link za masnu...oces ti 25 po turu?

Kakav internet imamo samo intranet mi smo ti takva luda sluzba![]()

Mozda i bolje...kada su kod nas instalirali internet, preskoce moju kancelariju
Meni muka bilo...kako sad da pitam zasto, jel` ko sam ja da postavjam pitanja, ali hajde, skupim jedan dan hrabrosti i pitam dr...zasto je kod mene preskocen net...a on kaze, kako preskocen...pa lepo, rekli mi da ti nisi dozvolio, kaze , nije istina... e sad treba da ih ulovim da ima i kod mene...il mozda bolje da nema![]()
Mozda i bolje sto ga nemamo ja mislim da bi pola radnog vremena provela na netu, a onda bi navrat na nos radila poso. Vidim kada sam kod kuce ma bukvalno svaki slobodan trenutak provedem na kompu, Tv za mene vise ne postoji ja ga uopste negledam. Moja mama je bila skoro kod nas u gostima i konstatovala kako bi svi poludeli da nam se kompjuter pokvari, kaze zena pa vi uopste niste citavi sve jedno pa drugo pa trece pa cetvrto seda na tu stolicu znaci zena nije mogla da veruje
joj cuti...mene je to malo proslo...ali pre...jooooj

tasha evo me stigla sam u pomoc. Kazi sta te interesuje u vezi sa ovim kolacem. .Ja sam postevila recept samo sam odstupila sa razlogom od pravog posto nisam imala dovoljno lisnatog testa...![]()