askica
Primećen član
- Poruka
- 845
Super mama Kristina bas mi je drago.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje drugarice MISIJA USPELA!!!Sad me zvala zena odusevljena tortom,kaze topi se u ustima...i cela joj je pojedena!!!Jeeeeeeeeeeeeeeeeee.....Zamislite koliko bi bila socnija da nije iscurela!!!!!
Jaco hvala na savetima,domacici isto ,a i cilence i daca da znaju iduci put gorim prsteee.....![]()

Donese mi sad komsija Libijac(stanar)divnu klopicu...Kus kus sa krompirom kuvamon leblebijom,nekim mesom i dinstani luk i puno nekog zacina dal je cimet ili ne ne znam ali slicno mirise...I neka njihova salatica...JAMIIII.....Taman sam htela da ne veceram!!!!Ali sad ne mogu da odolim! E da i ljuto je!
Molim te pitaj tog tvog komsiju da li zna za kolac koji sam jela u Libiji. Zovu se melfeje. Nesto slicno nasim krempitama sa lisnatim testom, ali ima neki preliv odgore koji ne znam od cega je. Obozavam ih i bas bih volela da saznam kako se prave.
Dobro jutro. Vidim da me je Princes pretekla. Da sam znala da je ovde navratila bi ranije na kafu nego se ja zaradila nesto u kuhinji pa tek sad stigla da skuvam kafu i popijem je ovde sa vama.
Napolju tmurno i gadno vreme. Nadam se da nece potrajati. Svaka koscica me boli.
Zelim vam lep nedeljni dan pun radosnih dogadjaja.

Dobro jutro, dobar dan i od mene, samo na čas da zirnem ovamo i odo ja da peglam do besvesti. Mm kuva ručak, napolju sija divno sunce, ali duva vetar. Makar je prestalo da pada.
Juče je kod nas bilo preko dana 4 stepena a vetar je dvao k´o lud. Ovde nema košava, ali to je bilo to. Polako Princess, ja se opet spremam kući, još ne znam tačno kada, ali dok ja stignem, ko zna, šta će opet biti za vreme. Možda i donesem lepo vreme.

Dobro jutro ,jao sto je ruzno vreme samo za spavanje.Popila se jutarnja kafa a za rucak jos uvek neznam sta cu .Izgleda da bi najbolje bilo da se danas strajkuje gladju![]()

Tasho, sve mi se čini da je Jaca67 ovih dana pravila taj kolač.
da li je to ovako izgledao?
https://www.facebook.com/login/seta...et=a.1554065059301.2069616.1465433410&theater
jaoooo sto sam se prehladila....glava mi puca...4 torte danas moram da napravim![]()
Nos mi zapušen, a glava mi se raspada. Ali bar sam sve ispekla i skuvala filove, sada čekam da se filovi ohlade, pa da sklapam.
Valjda ću preživeti.