Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa bas vam zavidim, verovatno necu ici u Jagodinu:sad2:, taj petak je veliki uskrsnji petak i nama ne radni dan u firmi, ali mi je subota radna,:mrgreen: a nas dve radimo taj posao u razlicitim smenama i samo bi pitanje zivota doslo u obzir da bi me ta koleginica zamenila.:dash: Ona je starija od mene nekih 12-tak godina, ali toliko jedno sebicno :evil:stvorenje da prekljuce kad mi se mladji sin razboleo nije htela da ostane ceo dan vec sam ja morala kad sam mu skuvala supicu, nakljukala ga lekovima i ususkala ga, da odem na posao da bi ona otisla na vreme kuci, a danas sam na sav glas pricala da sam pozvana u Jagodinu kod Koke tj.objasnila sam im sta je u pitanju ona je posle nekih pola sata odreagovala da je moja radna subota i eto bas nemam srece da spojim sa uskrsom...:evil: Tako da sam 99% otpisala taj put:besna:, a jutros pricam muzu i on kaze bas lepo pa idi da se vidite svi i upoznate,eto tako ti je to:thumbdown:Jooooj osam sati a ja sedim ovde i tracujem a cekaju me torte i sutra ujutru na posao. Pozdrav i ljubac veeeeeeeeeliki.:cmok2::bye:

Evo i mene :whistling:
super zvuci ideja da se okupimo u Jagodini :klap: Samo, 12. aprill je daleko;) u smislu da jos ne znam da li cu doci ali potrudicu se ;)
koko, kada pocinje tortijada i koliko ce trajati? Ja ne bih dosla na spavanje nego sam mislila da dodjem u nedelju i budem u Jagodini ceo dan.
Necete verovati sta mi se jutros desilo. Onako bunovna cekam da provri voda za caj (ja inace ne pijem sa vama kaficu vec caj :kafa:) i zveram po kuhinji. i pogled mi se zaustavi na kantici od fondan mase. Kupila sam fondan masu u januauru, potrosila oko 2kg i upakovala u onu originalnu kesu i u jos jednu,stavila u katnicu i poklopila i stavila na vrh kuhinjskih elemenata da ceka neku sledecu priliku... U pitanju je kantica iz eurowilt- i ona je bela ali pod svetlom i malo providna. I negde na sredini vidim plavicasto crnkastu mrlju prilicno siroku. Prestravila sam se i sokirala jer sam odmah pomislila da se masa ubudjala :dash::sad2: Vec sam polako ludela i jedva uzlela merdevine i sa velikim strahom zavirila u kanticu : Sa masom je sve u redu :):okok::hej: Ta dodatna kesa u koju sam je stavila je zuta sa plavim slovima (one kese c marketa od pre nekoliko godina) i ta slova su se tako namestila da sam pomislila da se bar deo ubudjao :rotf::tajna::aha::hahaha:
Bas bih poludela da mi propadne masa zbog loseg skladistenja

Filovi se hlade i evo mene, pa ja sam stvarno zrela za jedno dugo,dugo, dugo putovanje i odmor:hahaha:, otisla sam na posao sa tim da je u Jagodini tortijada 17.aprila:mrgreen: isad citam sta je Slogi napisala i vidim pominje 12 april, odem na Kokinu poruku i opet vidim 12 april, pa ja sam stvarno zrela za ...Valjda sam premorena, pa posto je to nedelja ima sanse da idem:per:, a volela bih da se dogovorimo i kako, Teta Ira je nesto pominjala pa cu se cuti sa njom..Pa,pa...:bye:

To sa potencijalnim snajkama ne smem da komentarisem,ako Bog da u zivotu ce me zalomiti dve.Druzicemo se valjda i tad pa cemo napraviti neki podforum za svekrve.Jooooj....
Bela Rado imam jos novih figurica ali nikako da ih postavim.Mucim se sa nekom tortom za sutra,dali mi odresene ruke za dekoraciju a ja nikako da se odlucim.
Ooooooooo, vrlo vruca tema, moj stariji sin sutra ide za Sabac kod devojcice na 18.rodjendan, a da li je potencijalna snajka ili ne to ne znam, ma danas ih i ne smes mnogo pitati odmah ih smaras, kako oni kazu, a dace Bog pa da budemo svekrve i to dvaput i ja, pa cemo da vidimo kako ce nam biti.Pozdrav:bye:

Ono sto znam sigurno je to da ja verovatno necu biti tako sjajna svekrva kao sto je moja.Bez zezanja,mozda je to zato sto je moj muz jedinac pa je posvecena samo nama i uz to je normalna zena.Ne znam sta je u pitanju,ali kad cujem sve one price sva se najezim od gluposti i shvatam da ja imam neverovatnu srecu.Stvarno je moram spomenuti,jer da nije nje ni ja se verovatno ne bih ovom hobiju posvetila u ovolikoj meri.volela bih da zivi 100 godina i da svo to vreme bude zdrava:manikir::heart::worth:.Iskreno,ko nije za sebe nije ni za druge.Laku noc ili vredna noc i dobre torte do sutra.

E pa moram jos ovo da napisem: Obavezno ali obavezno pogledajte album Zadovoljne domacice ona napreduje i napreduje i napreduje....:super::brus::worth:
E pa Jaco,hvala i hvala i hvala......Ja samo vama zavidim sto imate toliko posla....kod mene je svaka druga torta za ukucane,da bih se ja vezbala....Muza sam bas dobro ugojila ove zime...I sta je to sa slatkim forumasicama,sve cemo biti duple svekrve:Jaca,Koka,Daca,ja...Ima li nas jos?

Ja cu definitivno biti "gospodja Nikolajevic", jer imam tri cerke... Ali o tome cu da razmisljam kada dodje vreme, nadam se da nece jos nekoliko godina(bar dok zavrse fakultet).
Sada vas pozdravljam, necu biti kod kuce za vikend, cujemo se u ponedeljak. Budite vredne.

Eh sedoh:D, Daco i ja imam srecu i to veliku da mi je svekrva mnogo dobra zena, a verovatno smo i mi dobre pa se slazemo sa svekrvama, inace ona ima obicaj da kaze kad je hvale kako je dobra prema meni, kakav je dobar dan takav je i odziv, to je istina. Evo i danas tj. juce sam dobila komplet rucak sa palacinkama od nje i to mi je svekar doneo biciklom, a covek ima 75 godina i udaljeni smo 4 km, ali to njemu nije tesko. Mi smo ziveli 7 godina zajedno u dvosobnom stanu i oni su se odselili pre 13 god. ja sam prvih nedelja plakala, zvuci zaista neverovatno ali istina, kad god sam je cula telefonom,toliko mi zena znaci i bez obzira sto smo malo udaljeni uskace kao pomoc kad god se javimo. A naravno i mi sta god je zatrebalo tu smo da im pomognemo samo vise mi njih cimamo nego oni nas.A sto kazes kakve cemo mi biti svekrve nemam pojma, jedno sigurno znam jescu hleba i vode samo da zivi svako svojim zivotom, pa da se lepo izljubimo :zag:i kad se sretnemo i kad se rastajemo.:bye:Mislim da je to danas najbolje. Ali ko zna sta nas ceka videcemo kakav ce nama biti "dobar dan".Laku noc, sutra odnosno danas:mrgreen:mi je radna subota u firmi.

Evo mene , a vas nema nigde , stigla sam sa posla i proslave 8.marta u firmi, pa nije bilo lose lepo smo se svi druzili, malko ruckali cevapcice, malko nazdravili sa pivom i eto mene u stvarnos kod kuce. A gde ste vi sto vas nema na kaficu?Da li su vam odneli sve torte kad vas nema? Ljubac za sve devojke:cmok2:

Evo i mene na pauzu za kafu mislim da sam je stvarno zasluzila .jos tri torte i gotovo za danas .Ne mogu da ne izkomentarisem odnos snaha i svekrva i stvarno se divim onima koji imaju dobar odnos.Kod mene je slucaj bio obrnut.Kazem obrnut jer moja svekrva vise nije ziva.Inace se uglavnom nismo slagale iako nismo zivele zajedno.Zato znam da sigurno necu ziveti sa svojim sinom i snahom zajedno,iako su sad mali IMAM BLIZANCE DECAKA I DEVOJCICU 7 GOD moje misljenje se nece promeniti.Na svu srecu imamo kucu u kojoj zivimo i dva stana koja izdajemo tako da imamo mogucnost da se odvojimo,a i da nemamo pre bi ja isla u podstanare nego zivela sa njima.Da ne mislite da sam ja neka babaroga nisam zaista samo mislim da svako treba da ima svoj zivot.Tu je prvo razlika u generacijama drugo svako ima svoje navike svako svoje drusto i cim se misljenja mimoilaze tu se i odnosi zatezu.To je bilo bar moje iskustvo.Jos je moj muz jedinac i mislim da mojoj svekrvi ni jedna zena za njegovog sina ne bi odgovarala.Takva je bila zena,e da ja vremenom ne bi slucajno postala slicno takva najbolje je da svako zivi posebno.Malo vas udavih ali me je tema dotakla pa sam morala da dam svoj komentar.Odoh sad da radim .pozzz za sve

E drage moje,vreme je za popodnevnu kaficu :kafa:(iako ja pijem samo jutarnju),ali mnogo volim sa vama da se druzim...Moj muz i ja veceras idemo na proslavu 8.marta.U stvari moj folklor slavi rodjendan,pa to svake godine bude oko 8.marta...jednim udarcem ubijemo dve muve,ha!Ima da bude ludnica do ranih jutarnjih sati....Treba izdrzati...
A na podforumu "dom i porodica' imate temu o svekrvama.Sta sve tamo moze da se procita....:dash: Ccccccc...

Pa Zadovoljna domacice lepo se provedi. Bas se i meni ide negde gde se lumpuje do zore, ili bar na neku svadbu.
Ja doduse nisam imala svekrvu ali jedva cekam da postanem i svekrva i tasta ali ovi moji nikako da me obraduju. A tek o unucicima mogu samo da sanjam. kazu da sam jos mlada da budem baba.:besna::bye:

Samo vi proslavljajte,ja taj 8.mart ne priznajem za praznik,kao ni dan zaljubljenih,za mene je tad sv.trifun.Posto moj muz nema naviku da svojoj zeni kupuje cvece ovako mi smo se dogovorili da mu se slucajno ne desi da ga ujede neka buva pa da to uradi na 8.mart,jos ne daj boze da donese karanfil.mislim nisam ja neka fina,nije ni on neotesanko,ali godina ima 365 dana tako da su meni praznici svi oni dani kad on zagine sa mnom do ranog jutra u kuhinji pa ode pravo na posao,a takvih dana je puno ili kad dodje po mene na posao jer pada kisa...Postoje i dani kad s posla dodje i donese ludo upakovane poklone onako iz cista mira isto tako nekim obicnim danom i pritom kaze da ja u njegovom zivotu vredim mnogo,mnogo vise.Jooj,znate sta ubi me ta romantika izmesana sa tortama.

Mi na srecu ne nosimo cipele ili retko kad,ali divne su te sitne male paznje na koje ponekad i ne obracamo paznju ili su one ceste pa nam se cine normalnim dok ne cujemo druge price koje nas trgnu iz nekih svakodnevnih jadikovki o parama,losem poslu,medjuljudskim odnosima na istom...Izgubimo se u tim glupostima dok nas jednog dana ne dodirne tudji jad ili nesreca pa se onda preispitujemo nad cim mi to ustvari kukamo.Jede nas suludi ritam zivota i moramo da pazimo da nas ne istopi tako sto cemo cuvati i negovati ono najvrednije u ovo danasnje vreme,a to su nase porodice.Nasa uloga u tome je najveca htele mi to ili ne.Ma mi smo superzene.:brus::manikir::telefon::dash::rtfm::azdaja::butkice::metla:

ma moj muz ne posustaje za vasim .....sinte paznje hehehe par ljubavnih reci cisto da se ne zaborave.......pokloncici e tu je skrt_misli samo na sebe _sebe zna da pocasti dobrom igricom.....Cvece mu je zadnja stavka u zivotu....ALIIIIIIII uvek postoji ali .....ljudi koji kupuju tortilje kod mene ponekad iznenade ___juce je jedna divna dama dosla po svoje torte i poklonila mi prekrasan_ kakao bih vam kazala _cvet u pitaru za zemljom.Jaoooooooooooooooo kako me je iznenadila i odusevila u isto vreme.Nije to nista posebno vredno ali je od srca i to vredi i to treba postovati....Jos nsam skuhala kavu rano sam ustala da bih zavrsila neke tortei odoh heheheheheh NA SALON SLASTICARSTVA.COKOLADE I PEKARSTVA........ljubac zenskici

PAZNJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vatromet:

Svim devojkama mojim slatkim zelim srecan 8.mart i onima koji ga priznaju i onima koji ga ne priznaju, zelim da budete jos vise postovane od strane druge polovine i da vam uvek bude lepo.Ljubac:cvet::brus::metla::orkestar:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back