Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
EEEEEEE pa evo mene posle dugih 5 daaaana, pa niste mnogo bas pili kafice, pa gde ste i sta radite?Bas ste mi falile, ako nista drugo da vam se izjadam.:mrgreen: Imamo i nove drugarice, valjda ce se druziti i piti kaficu sa nama, pozdravljam ih svakako, sve vas ljubicim:cmok2::zag::brus:

Sa posla sam dosla u 17 i 30h:mrgreen:, sedaj u auto jurcaj u kupovinu materijala:sad2:, malopre dodjoh, telefon je zvonio vec sto puta, obicno sam ja trazena zbog torti pa se ja i javljam:dash: i evo sedoh i vidim da se budiiiiite:klap:, pa ne sme ovo cose da se zapostavi , ovo je zlatno cose, bas kao koko i ti, moramo ga negovati :cmok:jer ovde mozemo sve reci jedna drugoj i isprazniti sve iz sebe:besna: i nadati se da cemo se zasigurno kao zenice razumeti i osecati se lepo sto nas bar neko u tom trenutku "cuje" i razume:heart:. Pa hajte samnom na soljicu kafe i soljicu razgovora na nase zlatno cose:manikir::telefon:Baj, baj,baj...:bye:

Samo da se prijavim...
Upravo došla kući, 24 sata me bolucka neki zub (bila juče ujutro kod zubara - stavio mi neki lek i rekao da se javim ako me boli... javila se jutros, on mi rekao da dođem sutra :evil:), gomila gluposti čeka da bude urađena, a ja baš nemam volje...
Ali, imam volje da zvirnem ovde... čisto da vidim šta se radi ;)

Halooooooo! Zemske, namerno, pa gde ste? Nemojte mi reci da ste u frci evo stigla sam sa posla i cekaju me torte, dekoracije i ostale obaveze:mrgreen::dash:, a ipak ne mogu da ne zavirim sta se desava na nasem cosetu, pa dobro polako se javljate...Pozdrav:bye:

I ja imam puno posla, ali samo da kazem, da je tortijada u Jagodini 12. aprila, pa da se spremate...Ja bih da se organizujemo nekako pa da ovde dodjete u subotu, prenocite, pa u nedelju tortijada, pa tek onda kuci...Mi imamo mesta za 5 osoba, za spavanje, a za ostale bi smo smislili vec nesto...Zato hajde da se organizujemo, pa da kafu pijemo uzivo!!!
MOZE LI TO??? Hajde odmah de se jave:telefon: oni koji su za:lol::cmok::bye:

jojoojojojo sto ste neke i ja bih na tortijadu.......... pecem korice i malo razgledam po netu ......... verujem da ce vam biti fantasticno ..........ljubac zenskici.....e da krckam i orahe ujedno pa reko ko je slobodan da baci jednu ruku bas bi mi pomoglo ......

Koko, ja najverovatnije dolazim na tortijadu, posto su mi ove do sada sve promakle. Danas sam gledala na tvom forumu da li ima neko obavestenje o tome. Nadam se da cemo se najzad videti a o detaljima cemo se naknadno dogovoriti.
Vesnice, samo polako, snaci ces se. Ja sam sada zavrsila dve torte, sutra samo slag i dekoracija...
Ljubim vas...Laku noc...

Mogu samo da konstatujem da sam malo ljubomorna na vas.Znate se toliko dugo,a i nekako ste blizu jedno drugoj.A ja ko na drugoj strani sveta.Kod mene u okolini ima jako malo zena koje znaju upaliti kompjuter.Ja ko pala s Marsa.Zato mi srece bude na mestu kad dodjem ovde i samo procitam vase medjusobne porukice.

Zorice, pa ti mislis da smo i mi sve znale sta da radimo s kompom. Mene, a mislim i Jacu naucila deca, Koka dala savet kako da postavimo slike i tako mic po mic, savladava se jedno po jedno...

A izvini odakle si ti, pa si toliko daleko...

Koko pa ja bih tako volela doci, ali za mene 2 mesta za spavanje(zbog kilaze):rotf::hahaha:,ne znam kako cu biti sa vremenom pocinjemo da radimo u firmi svaku subotu, pocinje sezona tako da ce biti cupavo, a privatna firma pa...:rtfm::mrgreen: Inace Zorice samo se ti druzi sa nama, neke od nas su se upoznale licno , a dosta nas preko kompa, ali veruj mi kad se dopisujemo kao da smo jedna pored druge i slicni zivotni putevi nas vezu pa eto imamo kome da se izjadamo. Radila sam do 17h,kuci dodjoh oko pola sest i eto mene, napravila sam tri torte,dve dekoracije, ujutru ih ukrasavam i u 9h ponovo na posao do 17h:dash:A o ostalim obavezama i da ne pricam. Pozdrav i ljubac za sve moje "slatke" devojke:cmok2::bye:Laku noc...
PS Vesnice rado bih ti pomogla smo da sam blize, ali ako ti nesto znaci imas moju moralnu podrsku, ne daj se mi smo zene cudo:bye:

Da samo znas koliko zena je mene zvalo telefonom da me pita kako da se registruje, kako da postuje, kako da ubaci slike i veruj mi da sam svakoj od njih pomogla do nekle, a za ostalo ih uputila na decu, bez obzira da li su odrasli ili su treci-cetvrti razred osnovne skole. Klinci sada znaju najvise, mi smo za njih, pa....e necu da nas okarakterisem :D
Zato za sve savete se prvo obratite deci, pa tek onda ako oni ne znaju idite dalje...Ljube ih majke:heart::cmok:
Moj stariji klinac koji ima cetiri godine bolje igra igrice od muza i mene zajedno. I da samo znate kako se pravi vazan kada otkrije neku caku, pa nas zove da nam pokaze:heart: -"Maaaama ti ovooo neznas":hahaha: ili -"Ma evo sada cu ja da ti pokazem kako se to radi":eek::hahaha::rotf: Sta da vam pricam. Problem je samo sto je toliko uz kompjuter da mu vise nista nije dovoljno interesantno, pa smo morali da pocnemo da mu ogranicavamo igranje samo na vikend.

Ma nije to tako ni tesko samo su zene nezainteresovane.a i vreme je doslo takvo da svi negde jurcaju,pa je malo ovakvih poput nas koje bez obzira na sav posao i obaveze ustinemo po par minuta od spavanja da podelimo misli sa istomisljenicama.
Ja sam inace iz Novog Sada ali sam udata u jednom mestu kod Sombora-Conoplja.Ja sam pre par godina bila aktivna na forumu craftartshop,koji vise ne postoji,gde su se okupljale uglavnom zene raznih kreativnih hobija i zanimanja.Onda sam neko vreme cackala po internetu trazeci slicno i na kraju odustala.Sad kad sam Vas otkrila,ne mozete verovati koliko sam bila srecna.kao malo dete.Ja se sada po nekoliko puta dnevno vracam na ove stranice ,da vidim ima li sta novo.Da slucajno nesto ne propustim.
Ovih dana me malo gripa svladala pa imam vremena i ne propustam priliku da procackam po kompu.
Zaista mi je jako drago sto postojite.Ljubim vas.

Izbacih decu napolje,odose u skolu a ja odmah za komp.Inace vec duze vreme negoduju jer od mene ne mogu da sednu za komp.I ja sam sto se aktivnosti oko ovog cuda progledala tek ovde.U pocetku je bilo sta god mi zaskripi zovem muza ili decu jer sam za ove stvari bila totalno nezainteresovana ali kako vas upoznah ja progledah.Sad cu popiti kafu pa na posao ovaj kucevni.Draga Vesna na tim orasima ti uopste ne zavidim,dize mi se kosa na glavi od njh,meni je ove godine tetka iskrckala preko deset kila tako da sam srecna po tom pitanju.Koko ja cu doci sigurno,ali verovatno u paket aranzmanu sa muzem pa cemo doci taj dan ujutro.cucemo se x puta do tada.

Koko evo i ja da potvrdim da ako me nesto iznenada ne spreci dolazim sigurno, i to kolima pa mogu i da povedem nekoga sa sobom. Tako da mozes da racunas na mene.
Reci na toj tortijadi ce biti samo torte ili ce biti prikazani i ukrasi za torte.
Da li se treba posebno prijaviti?:bye:

Daco11 nisam mogla jutros do kompa. Sin mi doveo potencijalnu snajku pa da ne smetam deci. A najvise volim da ranom zorom kafenisem sa vama:super:
Sada moram na posao. Danas imam teren pa idem u Surcin. Nastava mi tamo pocinje od 14h. Eto ipak sam uspela da sa vama popijem kaficu. U dobrom drustvu je uvek prijatnije.

To sa potencijalnim snajkama ne smem da komentarisem,ako Bog da u zivotu ce me zalomiti dve.Druzicemo se valjda i tad pa cemo napraviti neki podforum za svekrve.Jooooj....
Bela Rado imam jos novih figurica ali nikako da ih postavim.Mucim se sa nekom tortom za sutra,dali mi odresene ruke za dekoraciju a ja nikako da se odlucim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back