vesna korica
Primećen član
- Poruka
- 846
pa kod puratosa spominljala je koka da je bila kod njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imamo i nove drugarice, valjda ce se druziti i piti kaficu sa nama, pozdravljam ih svakako, sve vas ljubicim

, sedaj u auto jurcaj u kupovinu materijala
, malopre dodjoh, telefon je zvonio vec sto puta, obicno sam ja trazena zbog torti pa se ja i javljam
i evo sedoh i vidim da se budiiiiite
, pa ne sme ovo cose da se zapostavi , ovo je zlatno cose, bas kao koko i ti, moramo ga negovati
jer ovde mozemo sve reci jedna drugoj i isprazniti sve iz sebe
i nadati se da cemo se zasigurno kao zenice razumeti i osecati se lepo sto nas bar neko u tom trenutku "cuje" i razume
. Pa hajte samnom na soljicu kafe i soljicu razgovora na nase zlatno cose
Baj, baj,baj...
), gomila gluposti čeka da bude urađena, a ja baš nemam volje...
, a ipak ne mogu da ne zavirim sta se desava na nasem cosetu, pa dobro polako se javljate...Pozdrav
oni koji su za

,ne znam kako cu biti sa vremenom pocinjemo da radimo u firmi svaku subotu, pocinje sezona tako da ce biti cupavo, a privatna firma pa...
Inace Zorice samo se ti druzi sa nama, neke od nas su se upoznale licno , a dosta nas preko kompa, ali veruj mi kad se dopisujemo kao da smo jedna pored druge i slicni zivotni putevi nas vezu pa eto imamo kome da se izjadamo. Radila sam do 17h,kuci dodjoh oko pola sest i eto mene, napravila sam tri torte,dve dekoracije, ujutru ih ukrasavam i u 9h ponovo na posao do 17h
A o ostalim obavezama i da ne pricam. Pozdrav i ljubac za sve moje "slatke" devojke
Laku noc...

-"Maaaama ti ovooo neznas"
ili -"Ma evo sada cu ja da ti pokazem kako se to radi"

Sta da vam pricam. Problem je samo sto je toliko uz kompjuter da mu vise nista nije dovoljno interesantno, pa smo morali da pocnemo da mu ogranicavamo igranje samo na vikend.

Samo napred, pred nama je duga noc