Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Pa bas vam zavidim, verovatno necu ici u Jagodinu
, taj petak je veliki uskrsnji petak i nama ne radni dan u firmi, ali mi je subota radna,
a nas dve radimo taj posao u razlicitim smenama i samo bi pitanje zivota doslo u obzir da bi me ta koleginica zamenila.
Ona je starija od mene nekih 12-tak godina, ali toliko jedno sebicno
stvorenje da prekljuce kad mi se mladji sin razboleo nije htela da ostane ceo dan vec sam ja morala kad sam mu skuvala supicu, nakljukala ga lekovima i ususkala ga, da odem na posao da bi ona otisla na vreme kuci, a danas sam na sav glas pricala da sam pozvana u Jagodinu kod Koke tj.objasnila sam im sta je u pitanju ona je posle nekih pola sata odreagovala da je moja radna subota i eto bas nemam srece da spojim sa uskrsom...
Tako da sam 99% otpisala taj put
, a jutros pricam muzu i on kaze bas lepo pa idi da se vidite svi i upoznate,eto tako ti je to
Jooooj osam sati a ja sedim ovde i tracujem a cekaju me torte i sutra ujutru na posao. Pozdrav i ljubac veeeeeeeeeliki.

, taj petak je veliki uskrsnji petak i nama ne radni dan u firmi, ali mi je subota radna,
a nas dve radimo taj posao u razlicitim smenama i samo bi pitanje zivota doslo u obzir da bi me ta koleginica zamenila.
Ona je starija od mene nekih 12-tak godina, ali toliko jedno sebicno
stvorenje da prekljuce kad mi se mladji sin razboleo nije htela da ostane ceo dan vec sam ja morala kad sam mu skuvala supicu, nakljukala ga lekovima i ususkala ga, da odem na posao da bi ona otisla na vreme kuci, a danas sam na sav glas pricala da sam pozvana u Jagodinu kod Koke tj.objasnila sam im sta je u pitanju ona je posle nekih pola sata odreagovala da je moja radna subota i eto bas nemam srece da spojim sa uskrsom...
Tako da sam 99% otpisala taj put
, a jutros pricam muzu i on kaze bas lepo pa idi da se vidite svi i upoznate,eto tako ti je to

Samo, 12. aprill je daleko
) i zveram po kuhinji. i pogled mi se zaustavi na kantici od fondan mase. Kupila sam fondan masu u januauru, potrosila oko 2kg i upakovala u onu originalnu kesu i u jos jednu,stavila u katnicu i poklopila i stavila na vrh kuhinjskih elemenata da ceka neku sledecu priliku... U pitanju je kantica iz eurowilt- i ona je bela ali pod svetlom i malo providna. I negde na sredini vidim plavicasto crnkastu mrlju prilicno siroku. Prestravila sam se i sokirala jer sam odmah pomislila da se masa ubudjala 

Ta dodatna kesa u koju sam je stavila je zuta sa plavim slovima (one kese c marketa od pre nekoliko godina) i ta slova su se tako namestila da sam pomislila da se bar deo ubudjao 

, a volela bih da se dogovorimo i kako, Teta Ira je nesto pominjala pa cu se cuti sa njom..Pa,pa...

i kad se sretnemo i kad se rastajemo.