Bez obzira koliko izgleda teska kada se procita,ova dijeta moze sigurno da se izdrzi,ovaj sok neverovatno zasiti kada ga popjete.Inace,lekar koji je meni predlozio ovu dijetu ima 56 godina,usput dijabeticar je,ima povisene trigliceride i holesterol,tj. imao je pre dijete.Sada je skinuo sve asnoce,secer je sveo na minimum pa samim tim i unos insulina takodje na minimum,holesterol je dosao na normalne vrednosti kao i trigliceridi a dijetu je i njemu preporucio lekar,tako da to sa godinama nema veze.Ovo je pre svega ciscenje organizma od toksina i stetnih materija a ne klasicna dijeta i ja licno smatram da je cak sta vise i zdrava.Ja sam uradila pregled krvi pre dijete i posle,razlika je drasticna u smislu da sada moja krvna slika izgleda mnogo bolje nego pre,pri tom ja sam inace hronicno anemicna od uvek,prakticno,sada vise nisam bez obzira sto nisam jela nista dok sam bia na dijeti.Sto se tice ukusa on jeste zaista odvratan ali i to nije tako strasno ako imate jasno definisan cilj ispred sebe.