pota
Aktivan član
- Poruka
- 1.187
Jos kad bi dosla kod mene i to isto uradila bile bi zadovoljne u duetuDobro vece svima...ja malkice spremala moje alate i nastavke i boje itd...i sad sam bas zadovoljna sa sobom
Zelim vam lepo vece...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jos kad bi dosla kod mene i to isto uradila bile bi zadovoljne u duetuDobro vece svima...ja malkice spremala moje alate i nastavke i boje itd...i sad sam bas zadovoljna sa sobom
Zelim vam lepo vece...![]()

'ajd kaži ko te ljuti, nemoj praviti te face

)
U zadnje vreme nisam bas sigurna da je tako.
izljubi sve cure koje uspes da sretnes,
.

:hahaha.

), sad je dobar i topao 
Ja imam bežični internet, ali Orion daje linkove mom provajderu. I tako je noćas oko pola jedan nešto crklo u Bg, i ja od tada nemam internet. Malo pre je došao. Ne da sam bila popiiiiip, nego
Uf princezo, i ja muku mučim sa Orionom.Ja imam bežični internet, ali Orion daje linkove mom provajderu. I tako je noćas oko pola jedan nešto crklo u Bg, i ja od tada nemam internet. Malo pre je došao. Ne da sam bila popiiiiip, nego
![]()
i uopste ne fermaju stare korisnike, ja sam kod sezama bukvalno jos od njegovog osnivanja /runet tada nije ni postojao/ pa sad sa popustom od 10% kao stari korisnik u okviru njihovog "lojaliti programa" imam cenu 200 din/mesecno vecu nego neko ko sad sklopi ugovor na istu uslugu. kad sam im prigovorio u tom smislu, odgovorili su mi da mogu i ja da budem "nov" korisnik, samo treba samo da sklopim novi ugovor sa njima :/
glupost , zar ne ?
Upravo pregledala test iz Prirode i drustva i evo deca treceg razreda kakve su odgovore dali...
Vetar je vazduh koji MI UDISEMO!
Gde se sve u prirodi nalazi voda? VODA SE NALAZI PODZEMNA I VODA KOJA SE NALAZI NA ZEMLJI!
Vetar je vazduh koji POMAZE I DAJE VAZDUHU SNAGE!
Voda je VRSTA TECNOSTI!
Sta je vazduh? VAZDUH JE KOJI SE UDISE!
Gde se sve nalazi voda u prirodi? NALAZI SE BLIZU LIVADA,PUTEVA ,ISPOD MOSTEVA!.................................
Ovo je samo delic,a vi recite da li da se smejem ili da placem!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Znači nisam jedina! Nije mi lakše zbog toga, nego mi je sve čvršća odluka da ih oteram dodjavola!