Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja nisam bas za plagiranje, bar ne jos uvek, al sam sad videla na fb kod Vesne torta nalik Dacinoj od skoro s tim sto je njena meni bila lepsa Mozda gresim Daca ce me ispraviti ali mi se ucinilo da je to nepravda1Ja sam prekopirala Kitty al sam od zene dobila pohvale mislim najpre zato sto sam i rekla da je ideja njena!

Ja za danas zavrsila posao, ostalo malo sudova jos da se opere.Napravila sinu tortu za rodjendan, Moskvu sa ananasom jer je obozava.Sutra cekam goste za rodjendan i pravim lep rucak i odmaram, zasluzila sam.
Vi kako te (sto bi rekla Jaca :zag:)
Nemojte mnogo da mucite glavice oko cena torti, nekad bude taman, nekad malo manje, nekad vise, kao i sve u zivotu, nema pravila.Vazno je da se radi, jer rad je stvorio coveka, a nerad majmuna.:zcepanje:U zadnje vreme nisam bas sigurna da je tako.:zcepanje:
Majo lepo se provedi u Beogradu,:heart:izljubi sve cure koje uspes da sretnes,:kiss:.
SITE VE SAKAM!!!:cao:

Samo da vam mahnem i pozelim lep dan bez nerviranja i problema a ja zurim u skolu da cujem kakve su mi sve bisere moji djaci pripremili. Nemam vremena da kuckam ali cu vam jednom uzivo ispricati kakve ja sve bisere cujem od djaka i to malo starijih od trecaka pa mi ovi jos izgledaju i pametni. Ljubim vas i zurim da ne zakasnim:cmok2:

Dobro jutro lepe moje,ima li koja da pijemo kaficu ?Bas sam se slatko nasmejala Veri za ono da je nerad stvorio majmuna :hahaha::hahaha.
Danas bi trebalo da se pociste coskovi sto bi rekla moja baba ,jer sredina je uvek cista .Lepo mi provedite ostatak dana ljubim vas:cmok::cmok::cmok::cmok:

Kafa mi nešto ne leži ovih dana, pa sam prešla na čaj.
Zeleni, sa ukusom limuna... miriše na more - tamo smo ga pile hladnog (kaže moja drugarica, ljubitelj flaširanog ledenog čaja: "Hej... u pravu si, od kad sam došla kući, ovaj čaj mi nije tako lep... Onaj "tvoj" miriše mnogo lepše!" :zcepanje:), sad je dobar i topao ;).
Legla noćas u 04, ali, za pravo čudo: uopšte mi nije bilo teško jutros da ustanem? Nastupio neki period sa puno elana, šta li?
Vera, neka je sinku srećan rođendan, a tebi još više što si ga rodila! :heart:

Ja samo da vam mahnem.Nekoliko dana se mučim sa ovim zlotvorima iz Oriona, koji su kupili Sezampro. Sve mi se čini da ću vrlo brzo tražiti drugog provajdera. bezobrazluk na kvadrat. Prvo im je call centar bio u kvaru, a onda me ubedjuju da su mi poslali obaveštenja i na mejl i kao SMS. Verovatno neke nevidljive, jer ja ni na jedan mejl, a ni na 3 mobilna telefona, tj. broja ne dobih obaveštenje. tako da sam vam drage moje bila bez interneta, jao muko moja. mada je bilo dosta posla, ali mi opet nedostajalo ovo čavrljanje.Sada sam na poslu, pa koristim kompijuter, jeeee!!! Kasnije ću malo pažljivije iščitati propuštene postove. Budite mi zdrave i vesele!!!

Uf princezo, i ja muku mučim sa Orionom. :evil: Ja imam bežični internet, ali Orion daje linkove mom provajderu. I tako je noćas oko pola jedan nešto crklo u Bg, i ja od tada nemam internet. Malo pre je došao. Ne da sam bila popiiiiip, nego
a043.gif

Uf princezo, i ja muku mučim sa Orionom. :evil: Ja imam bežični internet, ali Orion daje linkove mom provajderu. I tako je noćas oko pola jedan nešto crklo u Bg, i ja od tada nemam internet. Malo pre je došao. Ne da sam bila popiiiiip, nego
a043.gif

Ma bezobrazni su zaista.Sad sam malo u gužvi, ali za koji dan malo ću da pročešljam šta ko od provajdera ima u ponudi. Za moje pare neću da dozvolim da me neko z...

i uopste ne fermaju stare korisnike, ja sam kod sezama bukvalno jos od njegovog osnivanja /runet tada nije ni postojao/ pa sad sa popustom od 10% kao stari korisnik u okviru njihovog "lojaliti programa" imam cenu 200 din/mesecno vecu nego neko ko sad sklopi ugovor na istu uslugu. kad sam im prigovorio u tom smislu, odgovorili su mi da mogu i ja da budem "nov" korisnik, samo treba samo da sklopim novi ugovor sa njima :/
glupost , zar ne ?

i uopste ne fermaju stare korisnike, ja sam kod sezama bukvalno jos od njegovog osnivanja /runet tada nije ni postojao/ pa sad sa popustom od 10% kao stari korisnik u okviru njihovog "lojaliti programa" imam cenu 200 din/mesecno vecu nego neko ko sad sklopi ugovor na istu uslugu. kad sam im prigovorio u tom smislu, odgovorili su mi da mogu i ja da budem "nov" korisnik, samo treba samo da sklopim novi ugovor sa njima :/
glupost , zar ne ?

Znači nisam jedina! Nije mi lakše zbog toga, nego mi je sve čvršća odluka da ih oteram dodjavola!

Upravo pregledala test iz Prirode i drustva i evo deca treceg razreda kakve su odgovore dali...

Vetar je vazduh koji MI UDISEMO!
Gde se sve u prirodi nalazi voda? VODA SE NALAZI PODZEMNA I VODA KOJA SE NALAZI NA ZEMLJI!
Vetar je vazduh koji POMAZE I DAJE VAZDUHU SNAGE!
Voda je VRSTA TECNOSTI!
Sta je vazduh? VAZDUH JE KOJI SE UDISE!
Gde se sve nalazi voda u prirodi? NALAZI SE BLIZU LIVADA,PUTEVA ,ISPOD MOSTEVA!.................................

Ovo je samo delic,a vi recite da li da se smejem ili da placem!!!!!
d030.gif
a015.gif
a015.gif
a015.gif

Aaaaaaaaaa....
Pa smešno je, i zabavno! Sve dok nisu to napisala moja deca :)

Znači nisam jedina! Nije mi lakše zbog toga, nego mi je sve čvršća odluka da ih oteram dodjavola!

meni su sad posle 6 meseci koriscenja smanjili brzinu sa 4 mb/s na samo 1,5 mb/s pod izgovorom da je to bila samo promocija...
a sbb kablovska za manje para daje 4 mb/s nego oni 1,5 mb/s tj kod sbb je ista cena 8 mb/s kao kod njih 4 ili ista cena je kod sbb 4 mb/s kao kod njih 1,5 mb/s ???????????
proverite samo

www.orio.rs
i
www.sbb.rs

A pa i ovdje ceu se pohvaliti... moram jer ste me vi zarazile i naucile da radim sa fondanom!!!
Zavrsen je onaj konkurs za cupcakese i od preko 41 kolacica JA SAM OSVOJILA PRVO MJESTO!!!
Ovdje mozeta pogledati i ostale ucesnike
jao kako sam sretna!!!
http://www.lespetitesmarmites.com/article-resultats-concours-valentine-s-day-cupcakes-67405242.html
A ovdje nagradu:
http://www.lespetitesmarmites.com/article-findevoile-66715784.html
by the way, nemam pojma kako se glasalo , ko je bio ziri i kako sam to ja osvojila divnu nagradu....

Drage moje, evo me na trenutak ovde, da pogledam kako Vam se svidelo uputstvo za dobošku. Ceo dan sam bila u kolima, da prodajem moje cvetiće. Vreme je i u srednjoj Evropi slično. Nikako da otopli i grane sunce. Makar malčice da se pokaže. I još nešto, ja kao malo pečem, prošlog petka je bila mala doboška, sada za nedelju sledeća. Drugarova žena slavi rodjendan, pa da ne bi kupovala neke kolačiće u slastci, dal´ bi mogla jedna mala doboška, ali sa Milkom mlečnom. Šta sad? Ništa, ajmo na pečenje. Ali prvo kupiti Milku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back