Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Una i domacice....Cekam je vec par godina...Sto je moja baka "ne juri ni za cim,jer sve bude onda kad je sudjeno!"Una mnogo mi se svidja stih ispod posta!Na to nikad ne treba da zaboravio,da se Bogu zahvalimo za sve!
a194.gif

MamaKristina neka ti je sa srecom i rerna i ploca. Da te dugo i odlicno sluze i da zarade za nove i jos bolje.Stacemo kad tehnika napreduje. :D
Ja nosila narucenu tortu na neki rodjendan a oni mi nisu dali da odem nego me zadrzali na rucku i to na rostilju koji obozavam. Ko zna -zna. Mojima sam ostavila pasulj. Bolje nisu ni zasluzili:D
Sada malo odmaram pa dalje na posao.

mama kristina pa ti si onda prava osoba koja ce da mi prenese svoja iskustva sa plocom i rernom jer i ja moram uskoro da ih kupim kao i novu kuhinju da uradim pa bi mi svaki savet dobro dosao i neka ti je sa srecom kupovina da ti se isplati 1000 puta

Mi dobro smo!:heart::zag:
Danas mi je bio dan za odmor, jos uvek ne mogu da dodjem sebi.
Sutra pravim sinu tortu za rodjendan (17.02), naravno Moskvu.
Od 18.02 hvatam zalet do 27.02 turbo, a posle SVI ZA NIS, svadba 05.03, jedva cekam i nadam se da cu konacno sresti Marisku i opet Maju i njenu slatku decicu!
A vas ostale... pa... SITE VE SAKAM!!!:heart::heart::zag:

Minice Relja, divne su ti tortice. Imam jedno pitanje za sve: radite torte na kilo? Ja sam se sa time prvi put srela ovde u Slovačkoj, što me je jako iznenadilo, ali mislim da ste me sada više iznenadile, kada pišete da radite na kilo. Ja sam izračunala za nekoliko vrsti torti koliko je osnovica, tj samu tortu, plus ukrasi. Mada jako malo pečem, nisam došla do toga da merim torte. Nekako mi je to čudno, ali izgleda da ima opravdanje. Od mene do sada nisu tražili po kilogramu, već znaju da pravim velike, tj negde oko 2 - 4 kg.

Minice, Minnie je fantasticna!sto se tice tezine uh ne pricaj mi...svaka torta ali svaka je min teza po 500g...skubi du je bila celih 2kg teza nego sto je trebalo..ali sve to ide u rok sluzbe.... :D

da, radimo na kilo..kako ko u stvari....ja ih radim po kg...neko ima osnovnu cenu plus ukrasi, zavisi kako kome odgovara...meni je najjednostavnije da mi torte imaju cenu po kg, dakle ta cena je sa dekoracijom i dostavom..

natasha64:
da pravim velike, tj negde oko 2 - 4 kg.

Pa za te od 2 kg se ne bi baš moglo reći da su velike. :think: Meni najčešće naručuju te od 2 kg, i ja svaki put hoću da izvršim samoubistvo. :( Neću, šalim se, ali se jednako zezam i za 2, i 3 i 4 kg, ali svima je skuuuupo. Sedamsto dinara kg!!!!!
a102.gif
jao, pa dobro, neka bude 2 kg.
c002.gif
Ja više nisam pametna, i ne znam šta da radim, i sva sreća ide proleće, pa ću u baštu i u plastenik, i otortama neću ni razmišljati, i neće mi biti žao što niko ne naručuje, jer su im skupe, na cenu šećera od 115 dinara i oraha 800, 900, 1000 dinara...Neka prave sami. :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back