smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
Ne brini se, doći ću ja i sama!!!
Važi! Al' bolje sa mnom... Tamo mi je tetka... zna da bude... hmmmm... svakakva!

Tako da ne preporučujem iznenađenja!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne brini se, doći ću ja i sama!!!

Onda cete morati vi kod mene.Ono čime nisam zadovoljna, i što ne mogu da ne kažem, je vrlo nedomaćinsko i čak nekorektno ponašanje domaćina.
Npr. osnovno pravilo kod organizovanja nagradne igre je da onaj ko ima bilo kakve veze sa organizacijom - nema pravo učešća u istoj. Drugu godinu za redom, glavna nagrada Tortijade ostaje kod organizatora/domaćina.
Bez obzira što Tortijada nije imala takmičarski karakter i niko od učesnika nije otišao tamo sa idejom o bilo kakvoj nagradi, nedomaćinski deluje podatak da je glavnu nagradu (letovanje u Grčkoj) osvojila žena iz Jagodine!
Ono što je mene lično posebno iziritiralo je ton i način na koji su nam se obratili momci u ulozi redara, prilikom izlaska iz sale! Gospodo organizatori, ako je neko imao strpljenja da sedne u auto i dođe u vaš grad, kao vaš gost, onda ste i vi kao organizatori, dužni da to ispoštujete i morate imati strpljenja da sačekate da ti isti ljudi lagano napuste salu u kojoj su vam ostavili svoje poklone, a ne da ih požurujete neprimerenim ponašanjem i krajnje neadekvatnim rečima i tonom.
Samo šunka, paradajz , malo sira, i pečenog krompira u ljusci iz smederevca...
To mi je bio omiljen doručak kod moje babe i dede...![]()
Ja sam uvek za. Idem samo da se vratim sa mog putesestvija. Naravno moze se desiti da me zadrzi neki zgodni italijanOnda cete morati vi kod mene.
Pozdravljam vas i zurim u skolu. Danas imam pismene. Uzas.

Važi! Al' bolje sa mnom... Tamo mi je tetka... zna da bude... hmmmm... svakakva!
Tako da ne preporučujem iznenađenja!![]()

Znam slučaj, mislim tetku...Oprez! 

od mene i pamtite samo lepe stvari. 
PA OCEM I JA...VOLEM TAKVE STVARIDogovoreno! Ko želi da nam se pridruži, da zna da ima mesta![]()

Tuj sam
joj shta ti je navika, evo sada je proradio

Pa kad smo taki
Žao mi je što nisam mogao ranije da odgovorim ali se nadam da ću vam bar malo razjasniti situaciju i sve oko dela koji vam se nije svideo na Tortijadi.
DA, potpuno ste u pravu da ORGANIZATOR nema prava da učestvuje u bilo kakvoj nagradnoj igri i to smo ISPOŠTOVALI. Za početak moram ovako javno da napišem KO JE ORGANIZATOR Tortijade. To je ISKLJUČIVO I SAMO Dragana Simić i NIKO VIŠE tj NI JEDNA ŽENA iz Jagodine. Ja joj malo pomažem i to je to. Draganina torta NIJE učestvovala u izvlačenju dok ostale torte iz Jagodine naravno da jesu jer zamislite da sada 50% torti nema prava da bude izvučeno samo zato što su iz grada gde se organizuje Tortijada a NEMAJU NIKAKVE ALI NIKAKVE veze sa organizacijom niti su i najmanjim delom bile uključene u ceo proces.
Videli ste da je izvlačenje bilo JAVNO, jasno, bez ikakvih nameštanja i da su učestvovale sve žene koje su donele tortu. Ako sumnjate da je NAMERNO namešteno da žena iz Jagodine dobije nagradu onda stvarno svaka čast za to.
Što se tiče momaka koji su radili na Tortijadi oni su uglavnom iz Crvenog Krsta iz Jagodine i žao nam je ako su bili neljubazni, jer da smo primetili ili da nam je neko skrenuo pažnju na konkretan slučaj sigurno bi reagovali dok smo ovako mislili da je sve OK. Nemoguće je ispratiti svakog od njih jer je broj ljudi koji je DIREKTNO odgovarao za Tortijadu bio celih DVA... da baš tako... DVOJE ljudi odrade kompletan posao i to što smo našli momke da nam pomognu je još i dobro jer nam prvo članovi Udruženja okreću leđa kada treba da se zapne.
I na kraju, vi niste NAMA doneli poklone već ste ih namenili deci gde su sve torte isporučene i GARANTUJEM da ni jedna torta nije iskorišćena za naše potrebe osim žena koje su to izričito želele da se njihove torte seku na kraju i posluže posetiocima.
U svakom slučaju žao mi je da bilo ko bude nezadovoljan jer smo želeli da ova Tortijada prođe mnogo bolje nego prošla kada su svi bili nezadovoljni i zbog čega je i odlučeno da sada bude isključivo humanitarnog karaktera. Prošle godine je to gadno koštalo živaca i na kraju odlaska na hitnu i to zbog čega, zbog dobre volje da sve ispadne u najboljem redu i da krajnje POŠTENO i korektno odradimo posao pa ljudi opet nisu zadovoljni.
Vrlo rado ćemo čuti svačiji predlog kako je bolje odraditi sledeću Tortijadu ali uzmite u obzir NAJBITNIJI DETALJ na koliko osoba pada ceo teret organizacije.
Srdačan pozdrav iz Jagodine.
Blago tebi...nema ničeg lepšeg od mirisa drveta iz smederevca, pa ono pucketanje...
Pa uzmeš viljušku, nabodeš malo slanine, pa na vatru...Ma uživancija!!!!!!!!

cim vas covek malo ispusti iz ruke , a vi,oooooooodoste

de si Jacooooo...