slogi
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
bas se radujem, kao da ja putujem 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mada smo se jako malo bavile ogovaranjem.Hvala vam . Divno je sto postojite i ja vas mnogo volim.
Ali da se pohvalim. Ja sam imala i zvanican ispracaj. Upravo se vracam sa divnog mini druzenja sa Inkom, Dacom i PrincessAndjelom. One su mi i licno pozelele srecan put. Divno smo se iscaskale a ako ste stucale da znate ko vas je pominjao.Mada smo se jako malo bavile ogovaranjem.

Sad cu da placem! Gde ste bile kad smo "mi" bile tu!Pa da organizujemo ispracaj...Naravno da je super sto ste se druzile.Hvala vam . Divno je sto postojite i ja vas mnogo volim.
Ali da se pohvalim. Ja sam imala i zvanican ispracaj. Upravo se vracam sa divnog mini druzenja sa Inkom, Dacom i PrincessAndjelom. One su mi i licno pozelele srecan put. Divno smo se iscaskale a ako ste stucale da znate ko vas je pominjao.Mada smo se jako malo bavile ogovaranjem.

Pusnica,pusnica,pusnica...Kulen,kobasica,pecenica,sunka...
!?!?!?!?!?

Svega ima ,ali nema smederevca...Ali rostilj moze da zameni...Nije ni selo sto je nekad bilo!

Blago tebi...nema ničeg lepšeg od mirisa drveta iz smederevca, pa ono pucketanje...
Pa uzmeš viljušku, nabodeš malo slanine, pa na vatru...Ma uživancija!!!!!!!!