Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala vam . Divno je sto postojite i ja vas mnogo volim.:heart::heart::heart:
Ali da se pohvalim. Ja sam imala i zvanican ispracaj. Upravo se vracam sa divnog mini druzenja sa Inkom, Dacom i PrincessAndjelom. One su mi i licno pozelele srecan put. Divno smo se iscaskale a ako ste stucale da znate ko vas je pominjao.:zcepanje::zcepanje: Mada smo se jako malo bavile ogovaranjem.

Ali da se pohvalim. Ja sam imala i zvanican ispracaj. Upravo se vracam sa divnog mini druzenja sa Inkom, Dacom i PrincessAndjelom. One su mi i licno pozelele srecan put. Divno smo se iscaskale a ako ste stucale da znate ko vas je pominjao.:zcepanje::zcepanje: Mada smo se jako malo bavile ogovaranjem.

A tek kad dodjete, kakav ćemo Vam doček organizovati.:heart:
Lepo nam se provedite i uživajte, zaista ste zaslužili.
Ljubim Vas:zag::cmok2:

Sad cu da placem! Gde ste bile kad smo "mi" bile tu!Pa da organizujemo ispracaj...Naravno da je super sto ste se druzile.
Moja basta je danas posadjena,krompir,sargarepica, grasak,lukac...Tako da kada naidete,bice svezih,zdravih(organskih!?) povrcki,uz mesu naravno...kad prodje post!
A i pusnica je puna(Iro!).
Ljubim vas pa se pisemo!

skidaj ti to iz pusnice stiglo lepo vreme,sto se osusilo-osusilo se,sad treba da se jede dok se seje ta lepa basta.Stvarno mi je prijao izlazak,druzenje takodje...drago mi je da sam upoznala Princezu koja je na mene ostavila jako lep utisak...:cmok2:

Naravno da smes da pitas.Pre svega dobrodosla!
Tortijade se odrzavaju uglavnom u toku cele godine u ranim mestima.Mi se trudimo da ih posecujemo,koliko mozemo sto zbog tog humanitarnog dela,a sto zbog druzenja...
Nesto pre Uskrsa je u Jagodini u oktobru u Bg,u novembru Sajam Etno hrane.Ima ih jos ali se ove bar ovde kod nas na forumu vode kao"obavezne"...Bilo bi dobro da ih ima jos...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back