Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidis kakve su...poblegle sa casa..sram ih bilo..:rtfm:
a ja cak i bolesna sam tu
nesto pocelo grlo da me steze malo popodne...i malopre izmerim temp - 37.4
sad sam stavila obloge oko vrata i spala odmah na 37 :D

a ja se uopste ne osecam lose :dontunderstand:

Pa zaboravile ste da nam je u Vojvodini danas pukao net, valjda pun mesec, ma shto da ne, uvek je dobro imati dobar razlog...zato se danas na 988 kada sam nazvala da pitam za korisnicki servis ADSl-a izderala ona na mene, zao mi shto se nije predstavila pa da je ofiram kod shefa...pitam lepo za broj, ona kaze i ja zovem i zovem i zovem sat ipo vremen i uvek zauzeto...nazovem ponovo i lepo kazem da mi se niko ne javlja, a ona ce meni PA NARAVNO KADA STE SVI NAVALILI, NIKOM NE RADI INTERNET I SVI ZOVETE PA KAKO MISLITE DA SE SVIMA MOGU JAVITI:eek:, ja samo spostila slushalicu i pitam se gde sam to ja pogreshila:dontunderstand:
Eto Daco zato me nije bilo...ali sada vas posmatram:mrgreen:

Samo ti nas posmatraj,ja sam zavrsila ove nase zeke,kako sam se igrala,tek sad vidim kako je lepo kad imas vremena za neke stvari,uf sto nisam na odmoru malo duze...jedno dva meseca...

Unice,pa sta te to savatalo,skoro si bila nesto bolna,sto sad opet...vozas se ti na motoru,a osetljiva zenska

:D
verujes da jos nisam ni sela na njega..ali sam ga uglancala kad smo sredjivali garazu...to u stvari da se iskupim muzu posto sam pre toga zeleci da pomognem ;) prosula 1/2 kantice ulja po zidu:cool:
mislim zasto isecena kanta stoji polozena puna ulja:roll:
onda sam se pokupila njega ostavila da brise taj nered a ja ispred glancala motor :zcepanje:

pravila sam Stefanelinu mocart,torta je super da znate ako razmisljate o pravljenju,jedino mene mrzelo da rendam cokoladu jer sam bila kod mame,nisam znala gde joj stoji rende,pa sam stavila po kasiku kakaoa.Torta je pun pogodak ko voli tu kombinaciju cokolade i visanja,a ja obozavam.

menaz cokolada je posna,problem su druge namirnice koje nemaju zamenu u vreme posta pa neki slatkisi moraju da cekaju da post prodje...Nego zezamo se mi ali ajde sad da mi nesto pomognes...naime idemo sutra kod prijatelja na Pesah,pa me zanima da li postoji neki obicaj sto se tice cestitanja prilikom dolaska u kucu,kao sto je to kod nas za Bozic ili Uskrs,prosle godine mi je promaklo da pitam a bas me zanima pa posto si vec tu budi mi od pomoci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back