I meni je zao zbog Stefaneli a bas je zasluzila
Nego evo moram malo da vam se izjadam..Juce sam se cula sa jednom prijateljicom iz NS,koja isto voli da pravi torte i kolace,i tek odnedavno je krenula da radi i drugima...Sinoc dobijam sms,kao izradila je slike za album(ima svega nekoliko tortica),i na kraju mi kaze,ej izradila sam i par tvojih slika od torti,jer i ja takve znam da napravim a da ih ima sto vise u albumu kad pokazujem musteriji....HALOOOOO.,OSTALA SAM BEZ TEKSTA...Ma ja kad sam pocinjala da pravim torte,ako vec nisam mogla da se dogovorim sa musterijom sta tacno hoce,uvek sam imala pri ruci one knjigice od nadanove,naj torte....pa su sami izabrali,mada uglavnom sam imala musterije da su meni prepustili ukrasavanje...
Naravno rekla sam joj da to nije smela da uradi,cak i da me je pitala nebi se slozila,jer to je ipak moje....Bolje da je cutala,pa da nisam ni znala...ovako

nerazumem sta sve ljudima padne na pamet,sad se kao vadi,do maja ce ona slike povaditi ,jer kao dotle ce skupiti tj napraviti puno torti

,price za malu decu,nego ja planiram da krajem maja dođem u Srbiju,i naravno da ce povaditi onda moje slike.....
MM kaze tako ti se prijateljica zahvalila das joj prst uzme ti celu ruku.....
Mm mi stalno govori,daj na svaku svoju sliku se potpisi i nekako je zastitiS....a ja sve necu,razmisljam ma to moze da se isto izbrise...
Nervozna sam kao pas,ujedam danas