Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma šalim se ...
Vidim da piše na krš u kuhinji...
E, uvek sam se pitala i još mi nije jasno...za uskrs se farbaju jaja naravno... a jaja nose koke...!!!
A kakve veze ima zeka bunny sa jajima???:zcepanje::zcepanje::zcepanje:
Zec ne nosi jaja, sem u korpi za uskrs...kakva je veza izmedju njih?:hahaha:

Samo se prijavljujem i odmah odjavljujem ;).
Naišla na smrdljivo jaje (kako je smrdljivo, juče kupljeno u hipermarketu, njihova proizvodnja pri tome se normalno skuvalo... ne znam) i odlepila... Jer sam guljila tri poslednja sloja "mimoze". Sela da uhvatim vazduh pa nastavljam...
Sve je nešto "polugotovo" nikad da počnem da završavam.
Ljubim vas obe... i ako se još neko pojavi - neka se smatra izljubljenim. :heart:

Samo se prijavljujem i odmah odjavljujem ;).
Naišla na smrdljivo jaje (kako je smrdljivo, juče kupljeno u hipermarketu, njihova proizvodnja pri tome se normalno skuvalo... ne znam) i odlepila... Jer sam guljila tri poslednja sloja "mimoze". Sela da uhvatim vazduh pa nastavljam...
Sve je nešto "polugotovo" nikad da počnem da završavam.
Ljubim vas obe... i ako se još neko pojavi - neka se smatra izljubljenim. :heart:

A šta ako naiđe neki muški, nepoznati, tajanstveni, romantični...:zcepanje::zcepanje::heart::heart:

Pa dobro...ali ostaćeš kratkih rukava,:rtfm: a napolju je još uvek hladno...:think:
Bolje razmisli još jednom...zamisli on sanja motor, a na motoru ti i on...on se probudi i čiča miča i gotova priča!!!
Ne smem dalje, možda čita neko dete ..........
Ja polako odoh, da vršim pripreme za Uskrs, a ti kako hoćeš...samo da znaš da je najbolje kada ga spopadneš onako sanjivog...:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

:bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::bye::whistling::whistling::whistling::whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back