Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa svasta se desava, Danas mi jedna ucenica kaze da se neki dan njen dever obesio i ostavio sestoro dece. Ostao bez posla i to mu je kao bilo jedino resenje. Uzas, jadna deca.
Bolje je da se mi drzimo lepih stvari jer lose dodju same i ne treba ih prizivati.

Znaš kako, kada bi sada išla u školu, bila bi vukovac!!:ok:
Mada me nagovara drugarica da upišem akademiju pr.umetnosti....Ma, beži bre...nije to tako jednostavno...:dash:
Za sada mi ide, helenizam, polisi, tučkovi, prašnici...oprašivanje i oplodjenje pogotovo:zcepanje::zcepanje:...razlomci, osna simetrija...
Ne bi ja tu ništa menjala...:super:

Engleski obožavam...
A sada nas čeka geografija, engleski, nemački...tromesečje je za dve nedelje, pa sad svi odjednom zaredjali pismene i kontrolne...Kao da to nisu mogli malo bolje da organizuju....
Preteraše ga sa planom i programom...kao da završava fax, a ne 5. razred o.š.

ma da..Iva je tek krenula u skolu prvi razred..a sta dete uci..ihaha..joj jeste..uvek se nagomilaju pismeni i kontrolni...a on uci nemacki - to je bas lepo..ja ucila engl. i ruski..
krenuli smo na grcki jesenas ali mnogo posla smo imali pa smo za sada odustali..mada bih volela da naucim grcki.

a sto se tice primenjene umetnosti..sto da ne..moja prof. dizajna to sad zavrsava..iako je svojevremeno diplomirala na arhitekturi - ne na tatinoj katedri, ali on joj je svakako predavao na 5-oj godini :)

Grčki je lep jezik, ja učila samo engleski...A Stefan engleski i nemački...ima i italijanski, ali on izabrao nemački...
Izašao izveštaj na centrali...nisam u prvih 6...nisam ni mislila da ću biti, al važno je učestvovati...
Jedino je g-dja Branka na centrali pobedila na Valentine day contest!

e videla sam izvestaj..odmah sam te potrazila..a je l znas svoje rezultate ili u to nemas uvid?
da videla sam i njenu tortu...
meni je jos veci gust kada znam kako sve sama seces...ali bitno je da sto vise ljudi vidi tvoju torticu, to je super...
ja sad smisljam sta cu za Uskrs..da li da pravim ponudu ili...i to ako pravim moram do sutra da smislim :D

ma da imam ja to selektovano sve po foderima..cas cas pa skupljam ideje:D..nego bih trebala nesto da napravim unapred pa da okacim ponudu na sajt..ako stignem za vikend bilo bi fino...
mi verov. ta 4 dana idemo u LE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back