Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
b61424b0.gif

Samo da vas pozdravim uz kaficu:D
A što se tiče 8. marta, uopšte ga ne volim, ne čekam i ne slavim. Jako je žalosno ako je nekim ženama posvećen samo OVAJ JEDAN DAN. Bedno! Žene treba da se poštuju, vole i cene 365 dana u godini!!!
Jedino me obraduju sitni poklončići koje moja dečica naprave sa svojih deset prstića. Mislim da je jedino to od srca.... (a ovi što kupe po karanfil:mrgreen: neću da zalazim u to:mrgreen:)
Budite zdrave, vesele, srećne, ali ne samo danas, već SVAKI DAN!

Samo da vas pozdravim uz kaficu:D
A što se tiče 8. marta, uopšte ga ne volim, ne čekam i ne slavim. Jako je žalosno ako je nekim ženama posvećen samo OVAJ JEDAN DAN. Bedno! Žene treba da se poštuju, vole i cene 365 dana u godini!!!
Jedino me obraduju sitni poklončići koje moja dečica naprave sa svojih deset prstića. Mislim da je jedino to od srca.... (a ovi što kupe po karanfil:mrgreen: neću da zalazim u to:mrgreen:)
Budite zdrave, vesele, srećne, ali ne samo danas, već SVAKI DAN!

Pa od 10-tih proslog veka su zene i zvanicno u Evropi ravnopravne i postovane kao takve. Problem je sto neke ne umeju da koriste svoju ravnopravnost... To vise i nije nesto neobicno, ostaje samo da se obelezava secanje na tu borbu zena za tu ravnopravnost. Ja licno sam ravnopravna svaki dan i ne osecam se ugrozeno od muskaraca... Bez obzira sto ne slavite, ja vam svima zelim srecan 8. mart!!!:heart::heart::heart: :hvala::hvala::hvala:

ja isto nemam problem sa tim u stilu da mrzim 8.i mart i sl...niti se osecam vise postovanom danas niti manje postovanom ostalih dana..meni je svaki praznik lep:D... ja sam inace osoba koja voliii :D praznike i Bozic, i Novu Godinu, Uskrs, Dan Zaljubljenih..pa i 8-i mart...drage drugarice i poznanice - srcan 8.-i mart :cmok2:

SRECAN OSMI MART, PRAZNIK SVIH ZENA,

Bilo da ga vole, priznaju, ne priznaju, ne vole... ipak je lepo da se odrzi, ako ni zbog cega, ono zbog neke tradicije i secanja na one koje su se nekad borila da zena ima pravo glasa i sva druga prava koja su do skoro pripadala samo muskarcima. Zbog tih divnih borbrnih zena i secanja na njih, treba slaviti ovaj dan!:cmok::cmok2::zag:

Prilozi

• cf05c65c-6dc9-49d0-ab12-0b5610c37364-safran312.jpg
    cf05c65c-6dc9-49d0-ab12-0b5610c37364-safran312.jpg
    89,9 KB · Pregleda: 2
Ovo nije praznik, sam po sebi, ovo je jedan dan u istoriji sveta, ne samo zena.
Zato sve zene sa velikim "Z", sve zene velikog srca, sve majke na svetu, sve radnice, sve cure koje prave najlepse torte na svetu, svojoj i tudjoj deci, da ste zdrave i zive, vesele i srecne, zaljubljene svih 365 dana u godini, za da ve sakam site.

VOLIM VAS I DANAS KAO I OVIH SVIH DANA OVDE SA VAMA I ZELIM VAM PUNO LEPIH GODINICA U KOJIMA CE TE SE OSECATI KAO PRAVA ZENA:heart:
Da budem iskrena, volim sve shto je pozitivno, to ste vec saznali o meni, iz tih raloga volim i pozitivna deshavanja, veselja, proslave, godishnjice, praznike...izmedju svih i ovaj i ja ga bash volim.Znam koliko vredim i koliko sam poshtovana ili ne, ali ovaj dan ipak odishe i mirishe mirisom zene, pa i oni koji samo glume i oni koji ne glume , danas ipak nam se klanjaju i meni to ne smeta, jer svih onih ostalih datuma kada nije taj 8 mart, ja znam koliko vredim i zato se trudim da poshtujem sebe i da cenim sebe, jer se tako osecam dobro, vredno, bolje i ne treba mi nicije klanjanje da bih imala taj osecaj, a danas, moram priznati , ipak prija ta poklonjena paznja pa makar samo danas...:heart:
Stigoh sa posla, ljubim vas, bilo nam je lepo, dobili smo poklon cestitku u gotovini:mrgreen:i divan buket sa orhidejama i malo slavlje, a od mojih kolega josh po jedan znak paznje...:heart:a kod kuce isto paznja, pa prija shta da vam kazem:heart:E da me ne izdate, ja sada idem po narudzbu da iznenadim vecerom moje momke;):cmok2::bye:

Poslednja izmena:
drage moje,srecan nam praznik,sa malim zakasnjenjem smoje strane,ne stigoh citav dan..
b.elly-nek je sa srecom.negde sam procitala da se prva zarada od nekog posla cuva,da bi se mnozila.I,uopste,kad se dobiju neke pare-ne treba ih isti dan potrositi,vec ostaviti da prenoce,pa tek sutradan trositi.Ja prvu zaradu od torti cuvam.A moram i ja da se pohvalim da sam 2 torte prodala,a za 2 koje sam nameravala da poklonim-dobila poklone,tako da---krenulo je......

Zenice moje ja konacno stigla da vas pozdravim...Imala sam malu guzvu u kuci...Cerkina drugarica iz Slovenije je bila kod nas za vikend sa jos njih 3....Dosla deca da se malo druze a mi uvek spremni za akciju pa je tako i bilo...Pored sve guzve sa svojim tortama pravila sam i dve manje jer je toj devojci sto je bila kod nas bio rodjendan pa smo je mi docekali sa jednom a drugu su Ivana i njeno drustvo sa folklora nosili kao iznenadjenje u restoran...
Sto se tice praznika ja ga iskreno nesto i ne podrzavam ali me svake godine deca i muz iznenade sa nekom sitnicom i bas budem srecna....Srecan praznik drage moje! :heart:

Evo da vas sve još jednom pozdravim i poželim lepu i prijatnu noć:cmok: Ja sam juče slavila Bojanin rođendan i diplomu:super: i imali smo puno gostiju i juče i danas, :klap:I inače volim kad nam dođu gosti i kad sa ljubavlju spremam za moje drage rođake i prijatelje, a najsretnija sam kad posle obilnih đakonija:mesi::zjede::rostilj: sednem sa njima i pričamo i smejemo se do besvesti...:zcepanje::hahaha::rotf: To mi puni baterije i jedva čekam sledeće slavlje i okupljanje:klap: Sad sam upravo ispratila zadnje goste pa sedoh za komp da vidim kako ste mi provele današnji dan. Puuuunoooo se zahvaljujem na čestitkama koje ste mi poslali za današnji dan, zaista ste mi dodatno ulepšale praznik. Pre 28 godina 07. marta se rodila moja mlađa ćerka Bojana i to je za mene naaaajjlepši poklon za Osmi mart:cvet::heart::vatromet:

Slavna komunistička izmišljotina, poznata inače i kao Dan žena, ima jednu prednost. Za taj dan obično ostavim neki grozni administrativni posao gde te sačekuje šalteruša, zarozana, neljubazna, nevaspitana itd...oštrokonđa, ko zna kako zaposlena pa zaboravljena, koja do podne mrzi sebe a od podne ceo svet, tokom godine nepogledana, o onom drugom da ne pričam. Tako ja po običaju i juče banem na šalter:
- ...ćan praznik! Jao, stvarno nema smisla da i danas radite, pa stvarno su vam ti šefovi zlotvori...
Lik namazan za poseban dan kao indijanac, sa komičnom frizurom debelo nalakiranom kod lokalne frizerke (komšinice) više nije namrgođen kao obično. Uzdiše:
- Eh, šta ćete, ko nas šta pita...
- Nemojte tako, evo i ja vas danas ne bih gnjavio da mi nije hitno...
- Dobro da vidimo, aha, hmmmmmmm, da, ček, ček, aha, jao ovde bi trebala još jedna kopija, ma dobro videćemo, sačekajte trenutak...
Diže ogromno dupe u bezobrazno tesnim pantalonama i odlazi do nekog ormana, brlja nešto, zatim štampa, vraća se i za neverovati namešta usta u nešto što liči na smešak...
- Evo, sredila sam Vam ovo. Samo da znate danas sam lepo raspoložena inače bi se najurili i načekali...
- Ne znam prosto kako da Vam zahvalim, pada čast! I lepo provedite praznik.
- Eh, jak mi praznik. Hvala Bogu što sam SREĆNO RAZVEDENA, pa me ne čeka spremanje kod kuće, gosti, gungula...
Izlazim na ulicu sa papirima, hvatam vazduh i razmišljam kako je lepo pored sebe imati PRAVU ženu koju cele godine paziš i maziš, voliš kao i ona tebe i kojoj su ovakvi komični praznici bespotrebni...

Treća smena zatajila noćas...
Nema veze... nadoknadićemo ;)

:cmok2:

Ko kaže da je zatajila...evo mene, ali nema vas!!!:rtfm::rtfm:

ja tek sada ugrabih slobodno vreme, ceo dan trči juri, u gradu haos od gužve...:dash:
Malo išli ja i mm u život,:super: sa prijateljima, sada došli kući...uh naporan ovaj dan a i prethodni...

Sa malim zakašnjenjem svima čestitam 8. mart, a pošto je danas 9. mart...cure moje srećan vam 9.mart...:heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Tu sam i ja jos od 4 nego dok sam sve iscitala kaficu davno popila i evo me sad na cosetu.
Potpuno se slazem sa Jacom. Ja obozavam sve praznike i da ih nema ja bi ih izmislila. Sto vise praznika. radosti i veselja a povod nije vazan.
Ja sam juce divno provela dan. Bili sa skolom na rucku u jednom restoranu pa se veselilo, pevalo i igralo a i castilo divnom jagnjetinom, rostiljem i crnim vinom. Sve sto ja volim.
Moj mm se izvinio sto mi nije nista kupio jer je bio prehladjen, a sin jer je celu noc radio ali ko ih sisa ja sam se i bez njih lepo provela. Pravila sam mafins da castim drustvo i svi bili odusevljeni znaci da sam uspela iako sam ih pravila prvi put.
Hvala svima na cestiykama. Jako ste drage sto mislite na mene i zato vas mnogo volim i :cmok2::cmok2::cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back