Teta Ira
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Jao sto bi ja volela takve djake da me obr4aduju nekom tortom ili bar cokoladom bez torte 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ti lepo da odmorish i da izgledash sveze sutra, lepa i vedra, nece te niko reci hvala...mozda i hoce li bolje odmori, zbog sebe i zdravlja...

Vraga bi se oni setili da nemaju tebe da im napravis najlepsu i najukusniju tortu.
ja ih lepo saslusam i kazem da imaju dve opcije od kojih je jedna da me puste da ja ukrasim tortu kako ja hocu i nece morati nista da plate,odskakutali srecni ko zecici,pa opet ove godine doskakutali
sa sver Ficom predvodnikom.Slatki su.Pa kako da nisu slatki!pojavila se delegacija prosle godine ispred vrata,kazu dosli da naruce tortu uciteljici ,sve znaju sta hoce i sto se ukusa tice i i zgleda samo ih zanima cenaja ih lepo saslusam i kazem da imaju dve opcije od kojih je jedna da me puste da ja ukrasim tortu kako ja hocu i nece morati nista da plate,odskakutali srecni ko zecici,pa opet ove godine doskakutali
sa sver Ficom predvodnikom.Slatki su.

Narode... smrzoh se!
Totalno zaboravila da treba da se uradi završni obračun za firmu... a izvode nemam odštampane... a knjigovođa je jedna predivna žena, zamolila me da joj ih tako odnesem. Moj štampač ne radi, pa sam bila kod brata u kancelariji.. A tamo ladnoooooooo!
Već pola sata ne mogu da se zgrejem!![]()
Ustvari mislim da su ove godine neshto rok produzili, moji su u firmi vec predali to znam...
Valjda ne kasnim... ja nisam (bila) u PDV-u... mislim da je rok polovina marta.Pa zar ne kasniosh sa zavrshnimUstvari mislim da su ove godine neshto rok produzili, moji su u firmu vec predali to znam...
Pa shto ne rece da dodjem da ti pravim drushtvo, eto ja bih skuvala vino, smem u postu crno vino, malko da se zgrejemo![]()
) pa se javili negde u junu... da odnesem. Nije čak bilo ni kazne 

Koliko ja znam zavrsni se predaju do 28.februara, ali posto je ove godine to nedelja, produzeno na 1. mart. Mozda ima izuzetaka![]()