Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
aha jesam :D
e a ne moras da dolazis..moze i da se salje na onoj plocici valjda...pa ti salju rezultate ali su u tom slucaju za 25 dana..a ovako za nedelju dana..inace se zakazuje mesec dana unapred!:eek:
znam da se na tel jedva javljaju..meni je mama isla da zakaze..ali moze i mailom...
holtimed je ord..ima i Analiza na NBGD ali kod njih je malo drugaciji princip..koliko sam shvatila vise je dijetetski pristup i valjda nekim aparatom odredjuju koja vrsta hrane ti je ok koja ne..tako nesto..ima vise tih nekih nivoa...i cena..pa ti valjda sastavljaju dijetu..citala sam po forumima...a ovde je uzimanje krvi iz prsta i 3000din je...

Ćao, dame...
Ma ništa bre dijeta, nemoj da jedeš posle 18h pijte mnogo vode, smanjite testa , slatkiše i gazirano i da vidiš kako se dotera linija...
Štedite lovu, trebaće za neke druge stvari...

Eh... Kome pričaš :D.
pa ja u životu nisam bila na nekoj posebnoj dijeti (a nije da mi nije trebalo)... nego malo pripazim i uglavnom bude OK... koliko je to meni važno (a nije preterano)
Ovo nije dijeta u pravom smislu. Jednostavno dobiješ podatke o namirnicama koje tebi lično, odnosno tvom organizmu, prijaju, a koje ne...
Istina sa godinama i kilogrami lako dolaze a teško odlaze, pa se sad više i ne radi o estetici, već o očuvanju zdravlja... i zglobova koliko je to moguće.
Sa genetikom koju imam... nekako mi logično da to uradim.

ma nije dijeta..pa i muz sa mnom jede po tome - kakva crna dijeta..9god. mi je trebalo da ga ugojim do 72max... :D
ne sme da mi oslabi - ali ako se oslobodi bolova u stomaku i ako mu se smanje glavobolje ja cu biti prezadovoljna..
normalno onaj ko ima da skida kg - gubice ih jer jede stvari koje njegov organizam najbolje vari itd itd... nego mi generalno smo krenuli da se hranimo po tome...

ma cuti moram da se pravdammmm:D
eno pecem hleb, jer sutra imam posla, pa kao isprobavam neke da nadjem neki koji je ok jer nam je izbor brasna problematican a da to bude ukusno i nasla sam na netu vrlo lepe recepte inace, nego treba se malo prilagoditi i nabaviti namirnice koje nisam ni koristila:D
pa cu u krevet..valjda sutra opet praviti tortu i neke pingvincice u akciji..sankaju se, grudvaju, klizaju itd :D:D

ti...odmaras onako ili spremas neku torticu?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back