Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma je li to moguće?

Devojčica pita majku: "Mama, kako su nastali prvi roditelji?""
"Pa, ovaj, Bog je stvorio Adama i Evu. Onda su oni imali decu pa su postali roditelji, pa su onda njihova deca imala decu i postali roditelji i tako dalje. "
Dva dana kasnije devojčica postavi isto pitanje ocu, a otac joj odgovori: " Vidiš pre milion godina majmuni su polako evoluirali dok nisu postali bića kakva smo mi danas."
Devojčica se iznenađena okreće majci:" Mama kako je moguće! Ti si mi rekla da je prve roditelje stvorio Bog, a tata mi kaže da su oni evoluirali od majmuna?"
A majka joj odgovara:"Vrlo jednostavno, ja ti govorim o svojoj porodici, a tata ti govori o svojoj."

ja se odjavljujem, evo deca spavaju kod mene a sutra cemo ujutro da pravimo one slane medvedice (kao kiflice), ali oni to jos ne znaju pa ce sutra da se raduju jer obozavaju da "kuvaju" tj. da se brljaju, kako god vazno je da uzivaju

Mileva treskom otvara vrata, upada kod ginekologa i sa vrata viče:
- Drug doktor boli me *ička!
Doktor zabezeknut hvata vazduh i najzad kaže:
- Aman ženo, pa ne možeš tek tako da upadneš. Prvo kucaš, pa kad kažem slobodno uđeš, kažeš dobar dan doktore, i ne kaže se tako prosto, nego doktore boli me vagina...Razumeš. 'ajde sad napolje pa iz početka!
Mileva izađe, kuca, na odgovor ulazi i sa vrata viče:
- Zdravo kume!
?????????????????Kakav kum?
- Kako kakav, pa jel si mi malopre *ičku krstio u Angelina?

ooo tebi ce biti bas lepo..ja cekam opet koncert Sergeja Cetkovica..na proslom je bilo jako lepo..aranzmani - savrseni..a secam se kad nije bio popularan ovde - a ja ga i tad obozavala pa smo ga slusali u nekom kao kaficu bilzu ateljea...nit puno ljudi nit guzva, na 2 m od nas...:D
vidim @smeh radi:klap:... dakle, tu si

Poslednja izmena:
ooo tebi ce biti bas lepo..ja cekam opet koncert Sergeja Cetkovica..na proslom je bilo jako lepo..aranzmani - savrseni..a secam se kad nije bio popularan ovde - a ja ga i tad obozavala pa smo ga slusali u nekom kao kaficu bilzu ateljea...nit puno ljudi nit guzva, na 2 m od nas...:D
vidim @smeh radi:klap:... dakle, tu si
Tu sam... Prvo pravim reda. :rtfm:
Šta ste mi se raskokodakale tamo gdene treba?
A torte... pa prelepi su ti pingvinčići! :super:

:klap::klap:a sada produzeni vikend :)

Jaco ne stigoh juce da pozelim dobrodoslicu bolesniku. Dobro je da je sve proslo pa moze da se okrene na salu (mada ja i kada sam u nekim teskim situacijama odmah sve u salu pretvaram)
:cmok2::zag::heart:
Nemoj tako! Vidiš da se ubiše od rmbanja... :hahaha::hahaha::hahaha:
:think:Ma ovo sam negde vec cula, kaze ubio se od rmbanja dok drugi planduju:zcepanje::rotf:;):cmok2:
eee a ja cu sutra stvarno da se zabavljam vodi me moja divna kuma na koncert Vlade Giorgijeva,uta-ta...

:(:(:(ocem i ja, volem ga:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back