Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deca u školi i u vrtiću.Mir u kući, nesić već popijen, mislim se nešto da okrenem još jednu turu.Posle podne kod čika zube , na kontrolu, valjda neće puno da boli.Pa onda po auto, kod majstora.U medjuvremenu idem da napravim jednu malu kinder torticu.Htela sam i sinoć, ali mi je onaj moj matori smazao sav lešnik.Kaže nisam mu rekla da je za tortu.:eek:
A on se verovatno uplašio da se ne bace.

Poslednja izmena:
18c769af.gif

Dobro jutro i od mene, ustala sam ja jos u 7 pa natenane popila caj pa odvela decu u vrtic, prosetala psa, i odremala jos jedno sat vremena. Nesto me uhvatila kijavica pa nisam sva svoja.

Stefanelli potpuno si u pravu za dijetu ali meni je problem kontrolisati se! Kada svi moji negde otputuju i budem sama nekoliko dana onda mi je super, kupim slatkog u umerenim kolicinama i sve ostalo i kada nemam u kuci onda i nemam zelju da jedem, ko ce jos da ide do radnje. Ovako stalno neko nesto kupuje ili pravi.... a ja mnogo volim da jedem i priznajem nemam kontrolu.
Ali ovaj test intolerantosti (ili kako se vec zove) sigurno ima neke veze ali ja mislim da valjda mozemo samo da procenimo sta je to sto nam smeta za varenje i sta organizam ne prihvata. Recimo moj brat ima 26 godina i od malena ne jede voce (sem mozda sto ppopije svezu limunadu i to retko) a povrce ne jede veci deo. I kaze moja mama nije bilo razloga da ga teram on to prosto nije mogao da proguta. Pravila mu ona i test i da ce dobiti neke autice ako pojede, posle 5 minuta je rekao da nece autice.
E sada moj sestric nece ni da cuje za voce i povrce. Iako neke vrste nije ni probao tacno zna sta mu nudis i nema sanse da stavi u usta.
A sestrina drugarica je sebi radila taj test i svom detetu od oko 3 godine. ispostavilo se da su malom na negativnoj listi bas one namirnice koje ni sam nije hteo da jede

:klap::klap:a sada produzeni vikend :)

Jaco ne stigoh juce da pozelim dobrodoslicu bolesniku. Dobro je da je sve proslo pa moze da se okrene na salu (mada ja i kada sam u nekim teskim situacijama odmah sve u salu pretvaram)

o ti poranila, to ti ja nedostajem:D:D...tu smo..pravimo pingvine u akciji...klizaju se, sankaju, pali sa sanki itd :-)))
bila sam vredna dosta sam napravila, sad sam muza pustila da pravi krila i nozice :-)

vidite kako se mi mladi zabavljamo u petak uvece:heart::zcepanje::heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back