Kulinarsko ćoše

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jaco izvini sto se nisam ranije javila ja tek sada videla....Budi jaka duso ti si pozitivna osoba a kod takvih stvari puno znaci podrska...Tvoja podrska mu je najbitnija i bog ce dati da sve bude dobro....Uz tebe smo....

72106b8c.jpg

Jaco ti imas srce ko planina, izdrzi i za svog muza, reci mu da na njega dosad nije mislilo toliko cura odjednom i da sve cure navijaju za njega.Ako moze i poljubi ga za sve cure sa foruma.Cao Jaco ljubim te i zelim sve najbolje.

:lol:dobra si Vera, ali ne daju da mu pridje bilo ko tamo sem medicinskog osoblja, cak ne mogu ni pricati sa njim, zabranjeni su mobilni telefoni, a posete nisu dozvoljene, a on ne moze iz kreveta da mrdne, u svakom slucaju vasha p[ozitivna energija i moja zajedno sigurno stizu do njega:heart:

:lol:dobra si Vera, ali ne daju da mu pridje bilo ko tamo sem medicinskog osoblja, cak ne mogu ni pricati sa njim, zabranjeni su mobilni telefoni, a posete nisu dozvoljene, a on ne moze iz kreveta da mrdne, u svakom slucaju vasha p[ozitivna energija i moja zajedno sigurno stizu do njega:heart:

Na temu mobilnih...
U više navrata je i mama tamo ležala.
jednom prilikom sam otišla sa njom na kontrolu i lekarka je zadržala.
Otpratila sam je do odeljenja ali, naravno nisam mogla da uđem (pošto je doktorka moja drugarica, bila sam u lekarskoj sobi pored dok je nisu smestili). Kad se lekarka vratila iz obilaska, priča: "Ja ušla a onaj levo telefonira. Pogleda me i ne reaguje!"
Pitam: "A to ne sme?"
"Naravno da ne sme... to su teški bolesnici, čak i ako im je dobro, uznemiravaju ostale. Šta će im telefoni. I tog momenta, kao da se nečeg setila, ustane i ode. Vraća se sa osmehom: "Kažem sestri: Pokupite im svima telefone. Sestra došla do tvoje mame i zastane... "Nemojte da zaboravite i tetka Zlaticu!" :zcepanje:
nema privilegovanih...;)

Hvala vam svima i u njegovo ime, zvacu oko 19h da cujem kako mu je, ja se nadam da ce sada konacno doktori neshto uraditi, mi vec 10 godina prolazimo zajedno kroz sve to i ni malo nije lako ziveti sa takvim bolesnikom, nadam se da me shvatate.I pored "normalnog" zivota kojim zivim sa njim on je postao drugi covek od kada je oboleo, nervozan, razdrazljiv nekada i nemoguce nervozan, ali nekako moja priroda sve to stavi na svoje mesto pa guramo zajedno, ako mu ugrade taj pejsmeker kazu bit ce drugi covek, ja se nadam najboljem, a znate vi mene, jaka za ceo svet...:heart:
Ne brigaj, motordžije su žilavi momci... ;)

Jaco, znaš da smo svi uz tebe...
Ja možda i bolje od drugih znam kakav je to osećaj...
Uz božiju pomoć, biće to sve u redu, samo je potrebno vreme, koje leči sve rane...
Ako ikako možemo da pomognemo, bilo moralno, bilo materijalno samo reci...
Mnogi od nas se ovde ne poznaju, ali to nije prepreka da se pomogne drugu u nevolji...

Ljubim te puno, i tebe i Stefana, a mužića kada čuješ, prenesi mu pozdrave, i udri na šalu, to će mu pomoći jako puno!!
Drži se kao i do sada!! Pa ti si ovde najjača!!

A sada ja da se izjadam...
Komp prepušten samom sebi, jer sada radi, kao da ništa nije ni bilo, džabe cimanje po ovoj mećavi, nosi, iznosi, unosi i na kraju ništa.:dash::dash::dash:Kada prijavi grešku, odma ponovo kod majstora!!
Ali, ni to NIJE SVE...:rtfm::rtfm:
Udario nam neko auto na parkingu...po ko zna koji put,:besna: Pomerio ga je skoro 1m iz mesta, odvalio retrovizor, odvalio ratkapnu, ulubio zadnji deo, i naravno POBEGAO!!:dash:
Možda je i neko iz kraja!Pokupila sam delove tog NEKOG, i sutra krećem u potragu!
Biće igranke...mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:
Inače auto smo kupili u decembru...Pa da se ubiješ! Stvarno nekome bodemo oči!!!:dash:

Jaco, žao mi je zbog svega što ti se dogodilo,. Proći će i to i zvaće se -Juče je bilo. To je valjda život. Bilo je tako kako je trebalo ili moralo da bude. ne razmišljaj šta je moglo da se desi- JER NIJE I NEĆE.
Drži se jer i to ti ide u radni staž. Uvek razmišljaj o tome da ima i težih problema. Izmedju ostalog kada bi smo izneli svoje probleme na pijacu videli bi da su naši beznačajni u odnosu na druge. važno je da je tvoj muž preživeo, a oporaviće se on uz tvoju veliku pomoć i svu pozitivnu energiju i lepe misli koje mu šaljemo. :heart:

A sada ja da se izjadam...
Komp prepušten samom sebi, jer sada radi, kao da ništa nije ni bilo, džabe cimanje po ovoj mećavi, nosi, iznosi, unosi i na kraju ništa.:dash::dash::dash:Kada prijavi grešku, odma ponovo kod majstora!!
Ali, ni to NIJE SVE...:rtfm::rtfm:
Udario nam neko auto na parkingu...po ko zna koji put,:besna: Pomerio ga je skoro 1m iz mesta, odvalio retrovizor, odvalio ratkapnu, ulubio zadnji deo, i naravno POBEGAO!!:dash:
Možda je i neko iz kraja!Pokupila sam delove tog NEKOG, i sutra krećem u potragu!
Biće igranke...mafijas::mafijas::mafijas::mafijas::mafijas:
Inače auto smo kupili u decembru...Pa da se ubiješ! Stvarno nekome bodemo oči!!!:dash:

Ej draga odlično znam kako je to.I meni je auto nedavno udaren na parkingu, ne kao tvoj, ali opet.Vidi da li je neko iz komšiluka slučajno video štetočinu, mnogo bi ti značilo.Da li ste zvali saobraćajnu policiju?Ne bi bilo loše da se napravi zapisnik.Imaš li kasko?

Jaco, baš mi žao. Nemoj da kloneš duhom, biće to sve dobro. Iako te ne poznajem, iz tvojih postova (a ima ih mloooogo) zaključujem da si ti ŽENA-STENA. Ima u životu mnogo teških trenutaka, perioda, kojih se posle čovek samo priseća..
Kažu: ONO ŠTO TE U ŽIVOTU NE UBIJE, TO TE OJAČA! - prema tome glavu gore, i biće sve OK.

Jaco, tako je bilo i sa mojim tatom kada je bio u bolnici (izasao je prosle sedmice konacno kuci) - ni posjete, ni telefona (doduse, on je ponekad uspijevao da posalje SMS). Kod njega se na kraju ispostavilo da je bio infarkt, ali hvala Bogu, sve mu je bolje.

Tako ce biti i sa tvojim muzem - zelimo mu da se brzo vrati kuci!

Jaco, ti si zena zmaj:ok: Zao mi je sto je tvoj muz doziveo udes, a uz to se bori sa srcanim oboljenjima vec deset godina kako kazes.
Znam da su srcana oboljenja ozbiljna, u mojoj familiji ih ima i obicno se cela porodica i prijatelji ukljuce da daju podrsku bolesniku. O tome sta smo sve prosli mogla bih na deset strana pisati.
Jaco, ti imas ogrroooommnnnoooo srce, puno ljubavi, sa toliko paznje, brige i neznosti tvom muzu mora biti bolje. Veruj u najbolje i mora biti tako!
Moras biti jaka i hrabra, jer sada si najpotrebnija tvome muzu!
Mi smo ovde za tebe, da te podrzimo i da ti pomognemo u svakom pogledu;)
Jaco, to sto ne mozes uci da ga vidis je pravilo u skoro svim bolnicama, a negde osoblje ne dozvoljava posete iz razloga sto nije ni malo lako videti voljenu osobu u bolnickom krevetu.
Prosle godine je moj brat bio u bolnici, a dijagnoza je bila anksioznost! Veruj mi, da jos pamtim njegov pogled iz bolnickog kreveta i nemoc da se pomeri usled sedativa, a mojoj majci lekar nije dozvolio ulazak, jer ona cim je cula gde je odmah je dobila toliki pritisak da su se uplasili i za nju.
Zato, napred, jer ono sto te ne ubije to te ojaca!
Jaco, ljubim te i uz tebe smo:ok:

Stefanelli, zao mi je zbog auta, jer znam kako se tesko zaradjuje novac!
Koliko ima zavidnih ne bi me cudilo da su to uradili iz pakosti! Iskreno, stvarno ne razumem takve ljude, sta im smeta ako neko nesto kupi!
Pokusaj da se ne sekiras, jer zdravlje je najvece blago!

Stefanelli, kad sam dobila kompijuter, radio super nekoliko dana, čini mi se 15-tak.I samo poče da luduje. Štrafte preko ekrana.Ja se preznojila. Šta mu je? Dadosmo onolike pare za njega, a on cvrc.Odnesem kod servisera,tj. tamo gde smo ga kupili.On ga otvori i kaže, ovaj šraf Vam se malo olabavio.Ja ću da ga stegnem, ali može opet da popusti, dok ga transportujete:eek:Pokaza on meni koji šraf, pa ja da dotegnem.Brate, ja nisam precizni mehaničar-pri tome ima 20 takvih sličnih šrafčića na 10 cm2, pa ja da bajem koji se olabavio.
I ja mu kažem, ako opet tako bude, ja ću doći po tebe i vodim te mojoj kući, ali da ga teglim ponovo neće moći.Ti zašrafi do mile volje. I tako je i bilo.Doveli smo servisera kod nas kući, kad nam je opet bio prugasti ekran.Kaže nije praksa da idu po kućama.Ma nemoj, pa nije baš normalno da radi 15 dana, pa da crkne, zar ne?:zcepanje:
I rekli su mi da malo nežnije usisavam oko njega, da ga mnogo ne pomeram...Ma ko primadonu ga čuvam, dok ne sedne Andrej za kompijuter, pa pošto su mu kratke nogice, on ih lepo stavi na kućište da se odgurne.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back