pota
Aktivan član
- Poruka
- 1.187
Eh Jaco...
Bas mi je zao.....
Treba imati snage ....
Dace Bog...bice sve dobro....
Bas mi je zao.....
Treba imati snage ....
Dace Bog...bice sve dobro....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobra si Vera, ali ne daju da mu pridje bilo ko tamo sem medicinskog osoblja, cak ne mogu ni pricati sa njim, zabranjeni su mobilni telefoni, a posete nisu dozvoljene, a on ne moze iz kreveta da mrdne, u svakom slucaju vasha p[ozitivna energija i moja zajedno sigurno stizu do njega

dobra si Vera, ali ne daju da mu pridje bilo ko tamo sem medicinskog osoblja, cak ne mogu ni pricati sa njim, zabranjeni su mobilni telefoni, a posete nisu dozvoljene, a on ne moze iz kreveta da mrdne, u svakom slucaju vasha p[ozitivna energija i moja zajedno sigurno stizu do njega
![]()

Ne brigaj, motordžije su žilavi momci...Hvala vam svima i u njegovo ime, zvacu oko 19h da cujem kako mu je, ja se nadam da ce sada konacno doktori neshto uraditi, mi vec 10 godina prolazimo zajedno kroz sve to i ni malo nije lako ziveti sa takvim bolesnikom, nadam se da me shvatate.I pored "normalnog" zivota kojim zivim sa njim on je postao drugi covek od kada je oboleo, nervozan, razdrazljiv nekada i nemoguce nervozan, ali nekako moja priroda sve to stavi na svoje mesto pa guramo zajedno, ako mu ugrade taj pejsmeker kazu bit ce drugi covek, ja se nadam najboljem, a znate vi mene, jaka za ceo svet...![]()

Kada prijavi grešku, odma ponovo kod majstora!!

Pomerio ga je skoro 1m iz mesta, odvalio retrovizor, odvalio ratkapnu, ulubio zadnji deo, i naravno POBEGAO!!

A sada ja da se izjadam...
Komp prepušten samom sebi, jer sada radi, kao da ništa nije ni bilo, džabe cimanje po ovoj mećavi, nosi, iznosi, unosi i na kraju ništa.Kada prijavi grešku, odma ponovo kod majstora!!
Ali, ni to NIJE SVE...
Udario nam neko auto na parkingu...po ko zna koji put,Pomerio ga je skoro 1m iz mesta, odvalio retrovizor, odvalio ratkapnu, ulubio zadnji deo, i naravno POBEGAO!!
Možda je i neko iz kraja!Pokupila sam delove tog NEKOG, i sutra krećem u potragu!
Biće igranke...mafijas:
Inače auto smo kupili u decembru...Pa da se ubiješ! Stvarno nekome bodemo oči!!!![]()

![]()
Zao mi je sto je tvoj muz doziveo udes, a uz to se bori sa srcanim oboljenjima vec deset godina kako kazes. 
Pokaza on meni koji šraf, pa ja da dotegnem.Brate, ja nisam precizni mehaničar-pri tome ima 20 takvih sličnih šrafčića na 10 cm2, pa ja da bajem koji se olabavio.

ODOH PO NJEGA SADA SU ME ZVALI NA POSAO, LJUBIIIIIIIIM![]()