Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
I ja vas napuštam...
Danas ceo dan za kompom, ne mogu više...
Sve vas ljubim, pa se čujemo za neki dan...
![]()
Ovo me podseti na par postova iznad gde je pala kuknjava o ženskom celodnevnom rmbanju...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja vas napuštam...
Danas ceo dan za kompom, ne mogu više...
Sve vas ljubim, pa se čujemo za neki dan...
![]()

Zovu ih još i prženice a još češće pofezne. Ja treba da vas učim. Doduše, ne stižete od višesatnog ubijanja od posla...Joj bit ce da pametujem opetpo meni bi mogao da ostane u krevetu, nema shanse da bi ga ja toliko budila.Moj muz i ja se dogvorimo ko ce prvi da ustane zbog kupatila jer oboje idemo u isto vrem na posao, ako ja prva ustajem, u toku mog spremanja mu samo viknem koliko je sati i desi se da ne ustane, ja samo kazem dovidjenja ja odoh da ne zakasnim...jest mozda sebicno, a mozda i nije
, pa nisam mu ja mama
a i onda , svrshen covek
Kvashenice su stari hleb umocen u jaj i isprzen, ne znam kako ih josh zovua znala sam

Dobro jutro i od mene.Kafica davno popijena,nema veze,sad ce druga.
Da li se to meni cini ili se to ovde oseca neka ljubomora.Ma neee,samo mi se ucinilo!

Pazi na koju nogu ustaješ!bla,bla,bla dobro jutro,dete ispraceno u skolu,spremljena uzina,ukljucena masina,opwglan ves,prve kore se peku.....i posle im mi krive sto ih Bog nije stvorio za vise radnji istovremeno,prosto vam je uloga takva da sve sto radite morate to jedno po jedno uz debelu koncentraciju da bi uspelo.

E Slogi i ja sam se zbunila sta su kvasenice ali mi je Stefanelli brzo resila dilemu

Postoji još jedan naziv, više opisan, 'HELEB BEZ HLEBA'![]()
E, sad ovako: kod mene su: "prženice" ono hleb u toster da se ispeče malko.. a ovo što vi zovete "kvašenice" kod mene se zovu "moče" ili ti na mađarskom "bundas kenyer" (čitaj: bundaš kenjer)

meni je danas bio grozan dan, mm je imao udes, od jutros sam po bolnici, nema preloma, rana...samo je imao jak udarac u galvu tj potiljak o naslon, jedan ga je malo jace udario od pozadi, bio je u nesvesti i sada je u bolnici, svestan je samo se neseca udesa uopshte..Inace je srcani bolesnik i od shoka i straha pocelo je da ga probafa u grudima pa su ga smestili na koronarno odlenje, nisu me tamo pustili, sestra mi je smo rekla da mogu uvece da zovem, a dr je rekla da razmishljaju za pejsmeker
Dobro sam sada, kazu spasio ga naslon od sedishta mozda bi mu pukao vrat da nije bilo tog naslona, inace je bio sa firminim autom krenuo na put...To je vec drugi put u tom autu da je imao udes, danas mi onako kroz shalu rece,ma ne vidi me vishe ta florida...ali kada je cuo za srce sav se jadan snuzdio, nije cak hteo ni da prica samnom, samo mi je rekao da ce iskljuciti mobilni

stres je to veliki za sve ali najbitnije je da je on dobro zelim mu brz oporavak a ti draga moras biti jaka za sve vas
... ali ... pregura se.
Samo da vam se javnemmeni je danas bio grozan dan, mm je imao udes, od jutros sam po bolnici, nema preloma, rana...samo je imao jak udarac u galvu tj potiljak o naslon, jedan ga je malo jace udario od pozadi, bio je u nesvesti i sada je u bolnici, svestan je samo se neseca udesa uopshte..Inace je srcani bolesnik i od shoka i straha pocelo je da ga probafa u grudima pa su ga smestili na koronarno odlenje, nisu me tamo pustili, sestra mi je smo rekla da mogu uvece da zovem, a dr je rekla da razmishljaju za pejsmeker
Dobro sam sada, kazu spasio ga naslon od sedishta mozda bi mu pukao vrat da nije bilo tog naslona, inace je bio sa firminim autom krenuo na put...To je vec drugi put u tom autu da je imao udes, danas mi onako kroz shalu rece,ma ne vidi me vishe ta florida...ali kada je cuo za srce sav se jadan snuzdio, nije cak hteo ni da prica samnom, samo mi je rekao da ce iskljuciti mobilni
Veceras cu se alo vishe druziti sa vama, sama sam sa Stefanom, ali necu da dete nishta vidi na meni, ni njega nisu hteli da puste da ga vidi...