Jaca023
Elita
- Poruka
- 15.519
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smeh, slikice su fenomenalne!! Jel to radio majstor ili vi sami?

treba dati instrukcije...

nema njih, kuckaju se medjusobno..pa jes, mora nesto, ne sme ovo dete sve da cuje...mislim odrasli su ipak odrasli...
'ku noc![]()
... a nije ni on više mlad i moćan, pa se "zaglavilo" negde
.

Brzo će. Ne brini.E, baš je hladno...Kad će leto???![]()
Slike su iz dva različita lokala.Svaka čast za pevca!!
A i za vas...treba dati instrukcije...
![]()
.

Slike su iz dva različita lokala.
Kad smo prvi prekrečili - stvarno mi se plakalo.
Drugi smo temeljnije osmišljavali, bio bolji prostor... al' smo i njega na žalost napustili.
Suština je da smo se mi tamo sve vreme blesavili zajedno sa klincima i uživali u tome.
Sad su zidovi prekrečeni... i da ironija bude veća u prostorije se uselila politička stranka![]()

da...Što su krečili, baš bi im se gliste uklopile uz karakter i vrline![]()
Sad će teta Ira, još maloOk, čekamo da vidimo...
Pozdrav za tebe.Laku noć još jednom!!

Kad ideš iz smera grada, da li je sa leve ili desne strane-možda u onim zgradama?
Evo, stavila i ja privatan album...
I evo me ...
![]()
Slike su iz dva različita lokala.
Kad smo prvi prekrečili - stvarno mi se plakalo.
Drugi smo temeljnije osmišljavali, bio bolji prostor... al' smo i njega na žalost napustili.
Suština je da smo se mi tamo sve vreme blesavili zajedno sa klincima i uživali u tome.
Sad su zidovi prekrečeni... i da ironija bude veća u prostorije se uselila politička stranka![]()
Kad ides iz grada, sa desne strane, u zgradama - malo prije skole Vojislav Ilic.

Kao da bih stvarno rodila jos devetoro dece 

Ja sam doduse imala jedan teget zid, na kom su bile nalepljene one fluorescentne zvezdice (tj cela sazvezdja - lava, skorpiona, strelca, ovna, mali i veliki medved, orion...), a pri dnu je bila nacrtana silueta grada, nesto kao ono sto je Unchi radila na torti...